Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Handboll | 60.0 | 1968 |
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 30.0 | 328 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vitt bröd mjölk typ mjukt tunnbröd ca 4% fibrer | 100.0 | 280.0 | 8.0 | 52.4 | 3.2 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Rostbiff nöt | 100.0 | 118.0 | 21.2 | 0.0 | 3.6 |
Smör 80% fett | 20.0 | 144.0 | 0.0 | 0.0 | 16.0 |
Matlagningsyoghurt 8% fett | 50.0 | 51.5 | 1.6 | 2.4 | 4.0 |
Vitkålssallad pizzasallad | 250.0 | 350.0 | 2.5 | 13.2 | 31.5 |
Ost hårdost 23% fett | 60.0 | 196.0 | 17.6 | 0.4 | 14.0 |
Havregrynsgröt | 200.0 | 136.0 | 4.8 | 21.2 | 2.6 |
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) | 100.0 | 204.0 | 18.1 | 0.0 | 14.8 |
Tomatsoppa pulver tillagad m vatten | 250.0 | 81.0 | 2.5 | 11.5 | 2.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1330.0 | 1655.5 | 83.1 20.3% |
111.1 27.2% |
94.7 52.5% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Handboll | 60.0 | 1968 |
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 25.0 | 273 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa brungräddat | 120.0 | 420.0 | 12.0 | 76.2 | 2.9 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 100.0 | 47.5 | 3.4 | 5.0 | 1.5 |
Havregrynsgröt | 200.0 | 136.0 | 4.8 | 21.2 | 2.6 |
Smör 80% fett | 15.0 | 108.0 | 0.0 | 0.0 | 12.0 |
Vindruvor | 125.0 | 94.0 | 0.9 | 19.6 | 0.8 |
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa brungräddat | 100.0 | 350.0 | 10.0 | 63.5 | 2.4 |
Banan | 175.0 | 175.0 | 3.0 | 38.0 | 0.0 |
Ost hårdost 23% fett | 80.0 | 261.4 | 23.4 | 0.6 | 18.6 |
Tomatsoppa konserv tillagad m vatten mjölk | 300.0 | 135.6 | 3.6 | 18.9 | 4.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1215.0 | 1727.5 | 61.1 15.0% |
243.0 59.8% |
45.0 25.1% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Handboll | 60.0 | 1968 |
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 50.0 | 615 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Köttfärs nötfärs 15% fett | 100.0 | 206.0 | 19.1 | 0.0 | 14.5 |
Rågsiktsbröd ca 4% fibrer | 60.0 | 160.0 | 4.2 | 30.8 | 1.4 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 150.0 | 529.5 | 13.6 | 97.2 | 3.9 |
Havregrynsgröt | 200.0 | 136.0 | 4.8 | 21.2 | 2.6 |
Banan | 150.0 | 150.0 | 2.6 | 32.6 | 0.0 |
Smör 80% fett | 20.0 | 144.0 | 0.0 | 0.0 | 16.0 |
Potatis m skal bakad i aluminiumfolie u salt | 160.0 | 142.1 | 2.4 | 29.0 | 1.0 |
Pannbiff nötfärs stekt | 125.0 | 223.0 | 23.1 | 9.2 | 10.2 |
Vitkål | 140.0 | 36.0 | 2.0 | 5.5 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1305.0 | 1821.6 | 78.6 18.1% |
235.5 54.3% |
52.7 27.6% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Handboll | 60.0 | 1968 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 |
Vita bönor torkade kokta | 150.0 | 190.5 | 13.2 | 27.3 | 0.9 |
Potatis m skal bakad u salt | 160.0 | 145.9 | 2.7 | 31.0 | 0.2 |
Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 |
Potatis m skal bakad u salt | 200.0 | 182.4 | 3.4 | 38.8 | 0.2 |
Vetebröd osötat | 75.0 | 216.0 | 5.7 | 33.6 | 6.0 |
Hamburgare blandfärs stekt | 300.0 | 760.8 | 75.0 | 0.0 | 51.9 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 100.0 | 250.0 | 7.5 | 45.6 | 2.5 |
Vindruvor | 125.0 | 94.0 | 0.9 | 19.6 | 0.8 |
Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1155.0 | 1986.6 | 121.6 25.2% |
196.2 40.6% |
73.0 34.3% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |