Alliums viktdagbok

« Till Alliums profil

2013-08-14

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt81.0kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Inlines 33.0 330
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Rågbröd osötat ca 5% fibrer 75.0 179.2 5.3 34.6 1.2
Frukostflingor flingblandning müsli frukt nötter socker el honung 40.0 147.0 3.2 28.2 1.5
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Paprika röd 10.0 3.0 0.1 0.5 0.0
Energibar G-sport 80.0 286.4 29.9 20.0 8.3
Kaffe bryggt 100.0 2.0 0.1 0.4 0.0
Päron 138.0 74.0 0.6 15.0 0.1
Potatis kokt stekt 75.0 94.0 1.2 15.8 2.6
Fruktyoghurt 2,5% fett 200.0 195.0 6.6 30.0 5.0
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett 10.0 13.0 2.2 0.0 0.4
Prinskorv stekt 25.0 70.5 2.6 1.0 6.3
Bacon gris 15.0 51.8 2.0 0.0 4.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
834.0 1281.9 64.1
20.7%
145.7
47.0%
44.2
32.3%

2013-08-13

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Inlines 50.0 500
Styrketräning, tungt 20.0 171
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Apelsin 125.0 65.0 1.0 13.5 0.1
Tomat 10.0 2.2 0.1 0.4 0.0
Bondomelett 100.0 106.5 9.0 8.0 4.1
Frukostflingor flingblandning müsli frukt nötter socker el honung 40.0 147.0 3.2 28.2 1.5
Fruktyoghurt 2,5% fett 200.0 195.0 6.6 30.0 5.0
Äpple m skal 100.0 55.2 0.2 12.4 0.1
Bacon gris 15.0 51.8 2.0 0.0 4.9
Paprika röd 10.0 3.0 0.1 0.5 0.0
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett 10.0 13.0 2.2 0.0 0.4
Potatis kokt stekt 75.0 94.0 1.2 15.8 2.6
Prinskorv stekt 25.0 70.5 2.6 1.0 6.3
Rågbröd ca 6% fibrer 150.0 375.0 11.2 68.4 3.8
Kiwi 85.0 48.0 0.8 8.7 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
960.0 1284.2 44.1
14.3%
187.1
60.8%
33.8
24.9%

2013-08-12

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Frukostflingor frukt nötter/kokos olja socker ICA crunchy russin 150.0 675.0 10.6 98.2 24.4
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Nektarin 138.0 78.0 1.2 16.1 0.7
Mjukost smältost 20% fett 40.0 101.3 6.7 0.0 8.3
Salami svensk ca 33% fett 20.0 70.4 3.0 0.2 6.5
Mörkt bröd glutenfritt ca 6% fibrer 100.0 289.0 0.6 54.6 6.1
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer 200.0 532.0 16.4 95.4 7.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
848.0 1840.7 45.3
10.1%
274.5
61.4%
56.2
28.5%