Angeliqabjorklunds viktdagbok

« Till Angeliqabjorklunds profil

2013-05-27

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing 50.0 9.0 0.4 1.4 0.0
Lax 90.0 162.9 16.6 0.0 10.8
Broccoli fryst 150.0 44.0 5.2 2.8 0.4
Keso färskost 4% fett 150.0 139.5 18.0 3.2 6.0
Potatis 170.0 129.2 3.1 27.4 0.2
Kycklingbröst m skinn 170.0 253.3 36.6 0.0 11.7
Ica basic kvarg 270.0 175.5 32.4 10.8 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1050.0 913.4 112.3
49.8%
45.6
20.2%
29.9
30.0%

2013-05-17

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Blomkål 106.0 29.7 1.7 4.1 0.2
Mjukost 25.0 30.0 4.2 0.5 1.0
Potatis 171.0 130.0 3.1 27.5 0.2
Linfrön torkade 5.0 22.0 1.2 0.0 1.6
Tomat 71.0 15.6 0.6 2.7 0.1
Ica basic kvarg 290.0 188.5 34.8 11.6 0.9
Kycklinglårfilé u skinn 124.0 141.4 24.3 0.0 4.8
Paprika gul 77.0 23.1 0.8 3.3 0.0
Hallon frysta 45.0 16.9 0.4 2.4 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
914.0 597.2 71.1
49.5%
52.1
36.3%
9.0
14.2%

2013-05-16

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Spenat 15.0 2.6 0.3 0.1 0.1
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 20.0 9.5 0.7 1.0 0.3
Krossade tomater konserv m lag 40.0 10.4 0.3 1.8 0.1
Ica basic kvarg 337.0 219.0 40.4 13.5 1.0
Honungsmelon 111.0 40.7 0.6 8.8 0.1
Linser torkade 20.0 65.0 4.8 9.7 0.2
Rostbiff nöt 27.0 31.9 5.7 0.0 1.0
Potatis 101.0 76.8 1.8 16.3 0.1
Tomat 39.0 8.6 0.3 1.5 0.1
Linfrön torkade 8.0 35.2 2.0 0.0 2.5
Kycklingbröstfilé u skinn 160.0 168.0 37.0 0.0 1.9
Gurka 34.0 4.8 0.3 0.7 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
912.0 672.5 94.2
57.3%
53.4
32.5%
7.4
10.2%

2013-05-15

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Spenat 46.0 8.1 0.9 0.3 0.2
Rostbiff nöt 90.0 106.2 19.1 0.0 3.2
Äpple m skal 193.0 106.5 0.4 23.9 0.2
Ica basic kvarg 827.0 537.6 99.2 33.1 2.5
Kassler rökt kotlettrad gris 92.0 97.5 19.0 0.5 2.0
Squash 48.0 8.2 0.6 1.1 0.0
Gurka 115.0 16.1 0.9 2.5 0.0
Honungsmelon 358.0 131.4 1.8 28.3 0.4
Paprika gul 30.0 9.0 0.3 1.3 0.0
Potatis 141.0 107.2 2.5 22.7 0.1
Kycklingbröstfilé u skinn 154.0 161.7 35.6 0.0 1.8
Tomat 146.0 32.1 1.2 5.5 0.3
Salami svensk ca 33% fett 14.0 49.3 2.1 0.1 4.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2254.0 1370.9 183.6
54.4%
119.3
35.3%
15.3
10.3%

2013-05-14

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Tomat 174.0 38.3 1.4 6.6 0.3
Biff ryggbiff nöt 123.0 151.3 26.8 0.0 4.8
Avokado 104.0 174.0 2.1 4.6 15.9
Linfrön torkade 5.0 22.0 1.2 0.0 1.6
Ica basic kvarg 488.0 317.2 58.6 19.5 1.5
Spenat 13.0 2.3 0.2 0.1 0.1
Ägg kokt 86.0 120.4 10.8 0.0 8.8
Potatis 225.0 171.0 4.0 36.2 0.2
Squash 95.0 16.2 1.1 2.1 0.1
Lax 179.0 324.0 32.9 0.0 21.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1492.0 1336.7 139.1
41.8%
69.1
20.8%
54.8
37.4%

2013-05-13

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Potatis 182.0 138.3 3.3 29.3 0.2
Vitlök 3.0 4.8 0.2 0.9 0.0
Ica kvarg 953.0 619.4 114.4 38.1 2.9
Gröna bönor 39.0 11.4 0.7 1.4 0.0
Hallon frysta 68.0 25.6 0.7 3.7 0.3
Kassler rökt kotlettrad gris 158.0 167.5 32.7 0.8 3.5
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin 20.0 7.8 0.7 1.0 0.1
Gurka 10.0 1.4 0.1 0.2 0.0
Tomat 90.0 19.8 0.7 3.4 0.2
Kycklingbröstfilé u skinn 90.0 94.5 20.8 0.0 1.1
Jordnötter rostade saltade 22.0 132.0 5.9 2.3 10.8
Färskpotatis kokt u salt 106.0 82.7 1.7 17.4 0.1
Broccoli 140.0 49.0 4.9 4.3 0.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1881.0 1354.2 186.8
55.9%
102.8
30.8%
19.6
13.3%

2013-05-12

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt59.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Jordnötter rostade saltade 35.0 210.0 9.4 3.6 17.2
Fetaost 16% fett 25.0 53.5 4.2 0.2 4.0
Biff ryggbiff nöt 100.0 123.0 21.8 0.0 3.9
Linser torkade kokta u salt 50.0 52.5 3.9 7.8 0.2
Färskpotatis kokt u salt 90.0 70.2 1.4 14.8 0.1
Krossade tomater konserv m lag 30.0 7.8 0.2 1.4 0.1
Hallon frysta 60.0 22.6 0.6 3.2 0.3
Ica basic kvarg 900.0 585.0 108.0 36.0 2.7
Broccoli fryst 100.0 29.3 3.5 1.9 0.3
Grönsallat gurka tomat u dressing 75.0 13.5 0.8 2.0 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1465.0 1167.4 153.8
53.0%
70.9
24.4%
28.9
22.6%