Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Keso färskost 4% fett | 150.0 | 139.5 | 18.0 | 3.2 | 6.0 |
Kycklingbröst m skinn | 170.0 | 253.3 | 36.6 | 0.0 | 11.7 |
Lax | 90.0 | 162.9 | 16.6 | 0.0 | 10.8 |
Potatis | 170.0 | 129.2 | 3.1 | 27.4 | 0.2 |
Broccoli fryst | 150.0 | 44.0 | 5.2 | 2.8 | 0.4 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 50.0 | 9.0 | 0.4 | 1.4 | 0.0 |
Ica basic kvarg | 270.0 | 175.5 | 32.4 | 10.8 | 0.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1050.0 | 913.4 | 112.3 49.8% |
45.6 20.2% |
29.9 30.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Linfrön torkade | 5.0 | 22.0 | 1.2 | 0.0 | 1.6 |
Paprika gul | 77.0 | 23.1 | 0.8 | 3.3 | 0.0 |
Mjukost | 25.0 | 30.0 | 4.2 | 0.5 | 1.0 |
Tomat | 71.0 | 15.6 | 0.6 | 2.7 | 0.1 |
Potatis | 171.0 | 130.0 | 3.1 | 27.5 | 0.2 |
Blomkål | 106.0 | 29.7 | 1.7 | 4.1 | 0.2 |
Hallon frysta | 45.0 | 16.9 | 0.4 | 2.4 | 0.2 |
Ica basic kvarg | 290.0 | 188.5 | 34.8 | 11.6 | 0.9 |
Kycklinglårfilé u skinn | 124.0 | 141.4 | 24.3 | 0.0 | 4.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
914.0 | 597.2 | 71.1 49.5% |
52.1 36.3% |
9.0 14.2% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Linser torkade | 20.0 | 65.0 | 4.8 | 9.7 | 0.2 |
Linfrön torkade | 8.0 | 35.2 | 2.0 | 0.0 | 2.5 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 160.0 | 168.0 | 37.0 | 0.0 | 1.9 |
Krossade tomater konserv m lag | 40.0 | 10.4 | 0.3 | 1.8 | 0.1 |
Rostbiff nöt | 27.0 | 31.9 | 5.7 | 0.0 | 1.0 |
Potatis | 101.0 | 76.8 | 1.8 | 16.3 | 0.1 |
Ica basic kvarg | 337.0 | 219.0 | 40.4 | 13.5 | 1.0 |
Honungsmelon | 111.0 | 40.7 | 0.6 | 8.8 | 0.1 |
Spenat | 15.0 | 2.6 | 0.3 | 0.1 | 0.1 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 20.0 | 9.5 | 0.7 | 1.0 | 0.3 |
Gurka | 34.0 | 4.8 | 0.3 | 0.7 | 0.0 |
Tomat | 39.0 | 8.6 | 0.3 | 1.5 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
912.0 | 672.5 | 94.2 57.3% |
53.4 32.5% |
7.4 10.2% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Squash | 48.0 | 8.2 | 0.6 | 1.1 | 0.0 |
Gurka | 115.0 | 16.1 | 0.9 | 2.5 | 0.0 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 154.0 | 161.7 | 35.6 | 0.0 | 1.8 |
Äpple m skal | 193.0 | 106.5 | 0.4 | 23.9 | 0.2 |
Ica basic kvarg | 827.0 | 537.6 | 99.2 | 33.1 | 2.5 |
Honungsmelon | 358.0 | 131.4 | 1.8 | 28.3 | 0.4 |
Kassler rökt kotlettrad gris | 92.0 | 97.5 | 19.0 | 0.5 | 2.0 |
Spenat | 46.0 | 8.1 | 0.9 | 0.3 | 0.2 |
Rostbiff nöt | 90.0 | 106.2 | 19.1 | 0.0 | 3.2 |
Tomat | 146.0 | 32.1 | 1.2 | 5.5 | 0.3 |
Salami svensk ca 33% fett | 14.0 | 49.3 | 2.1 | 0.1 | 4.6 |
Paprika gul | 30.0 | 9.0 | 0.3 | 1.3 | 0.0 |
Potatis | 141.0 | 107.2 | 2.5 | 22.7 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2254.0 | 1370.9 | 183.6 54.4% |
119.3 35.3% |
15.3 10.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Linfrön torkade | 5.0 | 22.0 | 1.2 | 0.0 | 1.6 |
Potatis | 225.0 | 171.0 | 4.0 | 36.2 | 0.2 |
Squash | 95.0 | 16.2 | 1.1 | 2.1 | 0.1 |
Biff ryggbiff nöt | 123.0 | 151.3 | 26.8 | 0.0 | 4.8 |
Ica basic kvarg | 488.0 | 317.2 | 58.6 | 19.5 | 1.5 |
Spenat | 13.0 | 2.3 | 0.2 | 0.1 | 0.1 |
Avokado | 104.0 | 174.0 | 2.1 | 4.6 | 15.9 |
Tomat | 174.0 | 38.3 | 1.4 | 6.6 | 0.3 |
Lax | 179.0 | 324.0 | 32.9 | 0.0 | 21.5 |
Ägg kokt | 86.0 | 120.4 | 10.8 | 0.0 | 8.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1492.0 | 1336.7 | 139.1 41.8% |
69.1 20.8% |
54.8 37.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kassler rökt kotlettrad gris | 158.0 | 167.5 | 32.7 | 0.8 | 3.5 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 20.0 | 7.8 | 0.7 | 1.0 | 0.1 |
Jordnötter rostade saltade | 22.0 | 132.0 | 5.9 | 2.3 | 10.8 |
Vitlök | 3.0 | 4.8 | 0.2 | 0.9 | 0.0 |
Ica kvarg | 953.0 | 619.4 | 114.4 | 38.1 | 2.9 |
Gurka | 10.0 | 1.4 | 0.1 | 0.2 | 0.0 |
Gröna bönor | 39.0 | 11.4 | 0.7 | 1.4 | 0.0 |
Hallon frysta | 68.0 | 25.6 | 0.7 | 3.7 | 0.3 |
Potatis | 182.0 | 138.3 | 3.3 | 29.3 | 0.2 |
Färskpotatis kokt u salt | 106.0 | 82.7 | 1.7 | 17.4 | 0.1 |
Broccoli | 140.0 | 49.0 | 4.9 | 4.3 | 0.4 |
Tomat | 90.0 | 19.8 | 0.7 | 3.4 | 0.2 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 90.0 | 94.5 | 20.8 | 0.0 | 1.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1881.0 | 1354.2 | 186.8 55.9% |
102.8 30.8% |
19.6 13.3% |
Mitt första inlägg på ViktPejl.
InvägningVikt | 59.0kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Färskpotatis kokt u salt | 90.0 | 70.2 | 1.4 | 14.8 | 0.1 |
Ica basic kvarg | 900.0 | 585.0 | 108.0 | 36.0 | 2.7 |
Broccoli fryst | 100.0 | 29.3 | 3.5 | 1.9 | 0.3 |
Biff ryggbiff nöt | 100.0 | 123.0 | 21.8 | 0.0 | 3.9 |
Krossade tomater konserv m lag | 30.0 | 7.8 | 0.2 | 1.4 | 0.1 |
Linser torkade kokta u salt | 50.0 | 52.5 | 3.9 | 7.8 | 0.2 |
Jordnötter rostade saltade | 35.0 | 210.0 | 9.4 | 3.6 | 17.2 |
Fetaost 16% fett | 25.0 | 53.5 | 4.2 | 0.2 | 4.0 |
Grönsallat gurka tomat u dressing | 75.0 | 13.5 | 0.8 | 2.0 | 0.1 |
Hallon frysta | 60.0 | 22.6 | 0.6 | 3.2 | 0.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1465.0 | 1167.4 | 153.8 53.0% |
70.9 24.4% |
28.9 22.6% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |