Angeliqabjorklunds viktdagbok

« Till Angeliqabjorklunds profil

2013-05-27

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Keso färskost 4% fett 150.0 139.5 18.0 3.2 6.0
Kycklingbröst m skinn 170.0 253.3 36.6 0.0 11.7
Lax 90.0 162.9 16.6 0.0 10.8
Potatis 170.0 129.2 3.1 27.4 0.2
Broccoli fryst 150.0 44.0 5.2 2.8 0.4
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing 50.0 9.0 0.4 1.4 0.0
Ica basic kvarg 270.0 175.5 32.4 10.8 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1050.0 913.4 112.3
49.8%
45.6
20.2%
29.9
30.0%

2013-05-17

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Linfrön torkade 5.0 22.0 1.2 0.0 1.6
Paprika gul 77.0 23.1 0.8 3.3 0.0
Mjukost 25.0 30.0 4.2 0.5 1.0
Tomat 71.0 15.6 0.6 2.7 0.1
Potatis 171.0 130.0 3.1 27.5 0.2
Blomkål 106.0 29.7 1.7 4.1 0.2
Hallon frysta 45.0 16.9 0.4 2.4 0.2
Ica basic kvarg 290.0 188.5 34.8 11.6 0.9
Kycklinglårfilé u skinn 124.0 141.4 24.3 0.0 4.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
914.0 597.2 71.1
49.5%
52.1
36.3%
9.0
14.2%

2013-05-16

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Linser torkade 20.0 65.0 4.8 9.7 0.2
Linfrön torkade 8.0 35.2 2.0 0.0 2.5
Kycklingbröstfilé u skinn 160.0 168.0 37.0 0.0 1.9
Krossade tomater konserv m lag 40.0 10.4 0.3 1.8 0.1
Rostbiff nöt 27.0 31.9 5.7 0.0 1.0
Potatis 101.0 76.8 1.8 16.3 0.1
Ica basic kvarg 337.0 219.0 40.4 13.5 1.0
Honungsmelon 111.0 40.7 0.6 8.8 0.1
Spenat 15.0 2.6 0.3 0.1 0.1
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 20.0 9.5 0.7 1.0 0.3
Gurka 34.0 4.8 0.3 0.7 0.0
Tomat 39.0 8.6 0.3 1.5 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
912.0 672.5 94.2
57.3%
53.4
32.5%
7.4
10.2%

2013-05-15

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Squash 48.0 8.2 0.6 1.1 0.0
Gurka 115.0 16.1 0.9 2.5 0.0
Kycklingbröstfilé u skinn 154.0 161.7 35.6 0.0 1.8
Äpple m skal 193.0 106.5 0.4 23.9 0.2
Ica basic kvarg 827.0 537.6 99.2 33.1 2.5
Honungsmelon 358.0 131.4 1.8 28.3 0.4
Kassler rökt kotlettrad gris 92.0 97.5 19.0 0.5 2.0
Spenat 46.0 8.1 0.9 0.3 0.2
Rostbiff nöt 90.0 106.2 19.1 0.0 3.2
Tomat 146.0 32.1 1.2 5.5 0.3
Salami svensk ca 33% fett 14.0 49.3 2.1 0.1 4.6
Paprika gul 30.0 9.0 0.3 1.3 0.0
Potatis 141.0 107.2 2.5 22.7 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2254.0 1370.9 183.6
54.4%
119.3
35.3%
15.3
10.3%

2013-05-14

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Linfrön torkade 5.0 22.0 1.2 0.0 1.6
Potatis 225.0 171.0 4.0 36.2 0.2
Squash 95.0 16.2 1.1 2.1 0.1
Biff ryggbiff nöt 123.0 151.3 26.8 0.0 4.8
Ica basic kvarg 488.0 317.2 58.6 19.5 1.5
Spenat 13.0 2.3 0.2 0.1 0.1
Avokado 104.0 174.0 2.1 4.6 15.9
Tomat 174.0 38.3 1.4 6.6 0.3
Lax 179.0 324.0 32.9 0.0 21.5
Ägg kokt 86.0 120.4 10.8 0.0 8.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1492.0 1336.7 139.1
41.8%
69.1
20.8%
54.8
37.4%

2013-05-13

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kassler rökt kotlettrad gris 158.0 167.5 32.7 0.8 3.5
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin 20.0 7.8 0.7 1.0 0.1
Jordnötter rostade saltade 22.0 132.0 5.9 2.3 10.8
Vitlök 3.0 4.8 0.2 0.9 0.0
Ica kvarg 953.0 619.4 114.4 38.1 2.9
Gurka 10.0 1.4 0.1 0.2 0.0
Gröna bönor 39.0 11.4 0.7 1.4 0.0
Hallon frysta 68.0 25.6 0.7 3.7 0.3
Potatis 182.0 138.3 3.3 29.3 0.2
Färskpotatis kokt u salt 106.0 82.7 1.7 17.4 0.1
Broccoli 140.0 49.0 4.9 4.3 0.4
Tomat 90.0 19.8 0.7 3.4 0.2
Kycklingbröstfilé u skinn 90.0 94.5 20.8 0.0 1.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1881.0 1354.2 186.8
55.9%
102.8
30.8%
19.6
13.3%

2013-05-12

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt59.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Färskpotatis kokt u salt 90.0 70.2 1.4 14.8 0.1
Ica basic kvarg 900.0 585.0 108.0 36.0 2.7
Broccoli fryst 100.0 29.3 3.5 1.9 0.3
Biff ryggbiff nöt 100.0 123.0 21.8 0.0 3.9
Krossade tomater konserv m lag 30.0 7.8 0.2 1.4 0.1
Linser torkade kokta u salt 50.0 52.5 3.9 7.8 0.2
Jordnötter rostade saltade 35.0 210.0 9.4 3.6 17.2
Fetaost 16% fett 25.0 53.5 4.2 0.2 4.0
Grönsallat gurka tomat u dressing 75.0 13.5 0.8 2.0 0.1
Hallon frysta 60.0 22.6 0.6 3.2 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1465.0 1167.4 153.8
53.0%
70.9
24.4%
28.9
22.6%