Processar

2009-10-26

« Till Ankans viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hallonsylt 20.0 37.0 0.1 8.7 0.0
Valnötter 100.0 669.0 14.3 13.0 62.0
Russin 90.0 286.0 2.8 62.4 0.4
Rågbröd typ rallarhalvor ca 9% fibrer 100.0 261.0 6.7 49.9 1.5
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Ägg kokt 90.0 126.0 11.3 0.0 9.2
Kycklingsallad m dressing 300.0 317.1 36.6 14.1 12.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
A-fil 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 200.0 88.0 1.4 17.8 0.6
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Morot 70.0 31.0 0.4 6.1 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1420.0 2309.1 105.4
18.7%
187.4
33.2%
119.9
48.2%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer