Vikt | 96.0kg |
Midja | 120.0cm |
Stuss | 130.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ost hårdost 31% fett | 15.0 | 58.0 | 3.9 | 0.2 | 4.7 |
Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 100.0 | 110.0 | 24.5 | 0.0 | 1.2 |
Pestosås basilika parmesan valnöt | 30.0 | 188.4 | 3.7 | 1.9 | 18.6 |
Olivolja | 3.0 | 26.5 | 0.0 | 0.0 | 3.0 |
Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 70.0 | 172.9 | 5.0 | 32.2 | 1.1 |
Smör 80% fett | 10.0 | 72.0 | 0.0 | 0.0 | 8.0 |
Gurka | 100.0 | 14.0 | 0.8 | 2.2 | 0.0 |
Färskost 27% fett Philadelphia | 33.0 | 90.2 | 2.0 | 0.9 | 9.0 |
Pasta | 90.0 | 324.0 | 11.2 | 64.7 | 1.1 |
Vispgrädde 40% fett | 70.0 | 263.2 | 1.4 | 2.2 | 28.0 |
Ost hårdost 31% fett | 47.0 | 181.7 | 12.2 | 0.6 | 14.7 |
Vitt vin torrt 12 vol. % | 150.0 | 102.0 | 0.0 | 0.6 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
718.0 | 1602.9 | 64.7 17.3% |
105.5 28.3% |
89.4 54.4% |
Vikt | 96.0kg |
Midja | 120.0cm |
Stuss | 130.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Tomat | 30.0 | 6.6 | 0.2 | 1.1 | 0.1 |
Vitt vin torrt 12 vol. % | 150.0 | 102.0 | 0.0 | 0.6 | 0.0 |
Majonnäs 80% fett | 15.0 | 107.6 | 0.2 | 0.2 | 12.0 |
Färskost 27% fett Philadelphia | 33.0 | 90.2 | 2.0 | 0.9 | 9.0 |
Mjölk 3% fett | 50.0 | 30.0 | 1.7 | 2.4 | 1.5 |
Vispgrädde 40% fett | 70.0 | 263.2 | 1.4 | 2.2 | 28.0 |
Gurka | 200.0 | 28.0 | 1.6 | 4.4 | 0.0 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Torsk | 130.0 | 97.5 | 22.1 | 0.0 | 0.9 |
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Ägg kokt | 240.0 | 336.0 | 30.2 | 0.0 | 24.5 |
Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 100.0 | 110.0 | 24.5 | 0.0 | 1.2 |
Squash | 416.0 | 70.7 | 5.0 | 9.2 | 0.4 |
Olivolja | 3.0 | 26.5 | 0.0 | 0.0 | 3.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1567.0 | 1373.3 | 89.1 28.0% |
36.5 11.5% |
84.7 60.5% |
Vikt | 97.0kg |
Midja | 120.0cm |
Stuss | 130.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant | 125.0 | 167.5 | 25.0 | 0.0 | 7.5 |
Valnötter | 25.0 | 167.2 | 3.6 | 3.2 | 15.5 |
Kyckling kokt | 125.0 | 209.0 | 39.2 | 0.0 | 5.6 |
Vispgrädde 40% fett | 25.0 | 94.0 | 0.5 | 0.8 | 10.0 |
Majonnäs 80% fett | 5.0 | 35.9 | 0.0 | 0.1 | 4.0 |
Keso färskost 4% fett | 250.0 | 232.5 | 30.0 | 5.2 | 10.0 |
Spenat | 85.0 | 15.0 | 1.6 | 0.6 | 0.4 |
Kiwi | 85.0 | 48.0 | 0.8 | 8.7 | 0.3 |
Grönsaksbuljong ätf | 100.0 | 5.0 | 0.4 | 0.4 | 0.2 |
Parmesanost hårdost 30% fett riven | 20.0 | 89.8 | 8.3 | 0.8 | 6.0 |
Squash | 100.0 | 17.0 | 1.2 | 2.2 | 0.1 |
Ägg kokt | 120.0 | 168.0 | 15.1 | 0.0 | 12.2 |
Äpple m skal | 100.0 | 55.2 | 0.2 | 12.4 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1165.0 | 1304.1 | 125.9 38.9% |
34.4 10.6% |
71.9 50.4% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |