Elaines viktdagbok

« Till Elaines profil

2011-03-30

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Rida 60.0 256
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rågbröd ca 6% fibrer 100.0 250.0 7.5 45.6 2.5
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 125.0 167.0 34.2 0.0 3.1
Leverpastej bredbar 3-3,5% fett 100.0 132.0 10.6 12.9 3.6
Leverpastej bredbar 3-3,5% fett 100.0 132.0 10.6 12.9 3.6
Rågbröd ca 6% fibrer 100.0 250.0 7.5 45.6 2.5
Leverpastej bredbar 3-3,5% fett 100.0 132.0 10.6 12.9 3.6
Rågbröd ca 6% fibrer 100.0 250.0 7.5 45.6 2.5
Blomkål gratinerad 150.0 107.0 5.0 7.5 5.8
Apelsinjuice färskpressad 200.0 96.0 1.4 21.2 0.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1075.0 1516.0 94.9
26.2%
204.2
56.5%
27.6
17.3%

2011-02-15

Invägning
Vikt62.0kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Rida 60.0 256
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) 60.0 288
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Leverpastej skivbar 14% fett 100.0 212.0 12.0 9.8 14.0
Blomkål 100.0 28.0 1.6 3.9 0.2
Kycklinglårfilé u skinn 100.0 114.0 19.6 0.0 3.9
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik 200.0 85.0 7.6 11.0 1.0
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer 60.0 156.0 4.6 31.0 0.7
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer 60.0 156.0 4.6 31.0 0.7
Blåbär frysta 125.0 54.0 0.6 9.5 0.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1045.0 811.0 51.0
26.0%
97.4
49.6%
21.1
24.4%

2011-02-09

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt62.0kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Aerobics, high impact 60.0 448
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport 26.0 89.0 2.6 16.1 0.5
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik 200.0 85.0 7.6 11.0 1.0
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer 50.0 134.0 4.3 25.2 1.2
Hallon frysta 125.0 47.0 1.2 6.8 0.6
Hallon frysta 125.0 47.0 1.2 6.8 0.6
Semla vetebulle fylld m mandelmassa vispad grädde 100.0 333.0 5.4 39.7 16.3
Leverpastej skivbar 14% fett 100.0 212.0 12.0 9.8 14.0
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik 200.0 85.0 7.6 11.0 1.0
Frukostost 13% (Kavli berikad +ABCDE) 15.0 30.0 2.2 0.9 2.0
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 100.0 204.0 18.1 0.0 14.8
Gröna bönor frysta 75.0 24.0 1.3 3.2 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1266.0 1293.0 63.7
20.3%
131.1
41.9%
52.2
37.8%