Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Simning, medel | 180.0 | 2201 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hasselnötter | 5.0 | 32.8 | 0.6 | 0.5 | 3.1 |
Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 150.0 | 370.5 | 10.8 | 69.0 | 2.4 |
Leverpastej bredbar ca 24% fett | 25.0 | 71.2 | 3.0 | 1.8 | 5.9 |
Ädelost grönmögelost 30% fett | 60.0 | 217.8 | 12.9 | 0.9 | 18.3 |
Kycklingköttbullar 12% fett stekta frysta | 100.0 | 224.0 | 16.0 | 13.0 | 12.0 |
Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Pasta kokt m salt | 220.0 | 284.9 | 9.9 | 57.0 | 0.9 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
615.0 | 1242.2 | 53.6 17.7% |
143.6 47.5% |
46.4 34.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kycklingköttbullar 12% fett stekta frysta | 90.0 | 201.6 | 14.4 | 11.7 | 10.8 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 1.0 | 6.8 | 0.0 | 0.1 | 0.8 |
Hallonsylt | 10.0 | 18.5 | 0.0 | 4.4 | 0.0 |
Frukostflingor berik Havrefras | 50.0 | 197.5 | 5.1 | 34.5 | 3.2 |
Brieost vitmögelost 34% fett | 10.0 | 37.8 | 1.7 | 0.2 | 3.4 |
Pasta kokt m salt | 220.0 | 284.9 | 9.9 | 57.0 | 0.9 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 20.0 | 71.0 | 2.0 | 13.1 | 0.5 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 100.0 | 47.5 | 3.4 | 5.0 | 1.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
501.0 | 865.6 | 36.5 17.4% |
126.0 59.9% |
21.1 22.8% |
Vikt | 115.2kg |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Trädgårds arbete | 120.0 | 1101 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ost hårdost 38% fett | 25.0 | 105.0 | 5.0 | 0.3 | 9.5 |
Skumgodis | 100.0 | 335.0 | 2.0 | 80.4 | 0.0 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 10.0 | 68.0 | 0.0 | 0.6 | 7.6 |
Äpple m skal | 90.0 | 49.7 | 0.2 | 11.2 | 0.1 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 40.0 | 142.0 | 4.0 | 26.2 | 1.0 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Gurka | 100.0 | 14.0 | 0.8 | 2.2 | 0.0 |
Rökt påläggskorv 34% fett ospec | 15.0 | 57.0 | 1.7 | 1.2 | 5.1 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 100.0 | 47.5 | 3.4 | 5.0 | 1.5 |
Brieost vitmögelost 34% fett | 40.0 | 151.2 | 6.8 | 0.8 | 13.6 |
Frukostflingor flingblandning Basmüsli | 50.0 | 183.8 | 4.6 | 33.8 | 2.0 |
Tortilla chips | 60.0 | 302.4 | 4.0 | 34.3 | 15.9 |
Russin | 50.0 | 158.9 | 1.6 | 34.6 | 0.2 |
Falukorv stekt | 75.0 | 210.8 | 8.1 | 3.0 | 18.8 |
Apelsinjuice färskpressad | 100.0 | 48.0 | 0.7 | 10.6 | 0.2 |
Stuvade makaroner | 225.0 | 327.4 | 13.7 | 49.0 | 7.9 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1130.0 | 2211.7 | 57.0 10.5% |
295.1 54.5% |
83.5 35.0% |
Mitt första inlägg på ViktPejl.
InvägningVikt | 115.6kg |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 50.0 | 816 |
Simning, medel | 60.0 | 734 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 100.0 | 18.0 | 0.9 | 2.7 | 0.1 |
Ost hårdost 38% fett | 2.0 | 8.4 | 0.4 | 0.0 | 0.8 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 50.0 | 23.8 | 1.7 | 2.5 | 0.8 |
Äggstanning hemlagad | 100.0 | 113.6 | 7.2 | 5.1 | 7.2 |
Apelsinjuice färskpressad | 150.0 | 72.0 | 1.0 | 15.9 | 0.3 |
Spenat fryst | 100.0 | 22.0 | 2.8 | 0.5 | 0.5 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 1.0 | 5.4 | 0.0 | 0.0 | 0.6 |
Kaviar orökt | 5.0 | 9.5 | 0.8 | 1.2 | 0.2 |
Lök gul röd | 50.0 | 16.0 | 0.6 | 3.0 | 0.0 |
Vitt bröd vatten typ ostfralla ca 3% fibrer | 50.0 | 137.0 | 5.7 | 23.6 | 1.7 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
708.0 | 506.7 | 27.8 22.5% |
56.4 45.6% |
17.4 31.9% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |