Kjoules viktdagbok

« Till Kjoules profil

2010-11-12

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Simning, medel 30.0 268
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Gräddsås pulver tillagad m mjölk vatten smör 50.0 58.6 1.4 3.8 4.2
Wrap vetetortilla m kycklingfajitas gräddfil sallad 700.0 952.0 39.9 77.7 49.7
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 5.0 18.0 0.0 0.2 2.0
Äpple u skal 115.0 72.1 0.2 16.8 0.1
Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer 72.0 211.0 5.2 40.8 2.2
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa delikatess 20.0 70.0 2.0 12.9 0.4
Mjukost smältost ca 16% fett 14.0 28.9 2.2 0.2 2.1
Pasta berik kokt u salt 300.0 384.0 12.0 77.7 1.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1276.0 1794.6 62.9
14.5%
230.1
53.0%
62.2
32.5%

2010-11-11

Invägning
Vikt86.3kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Löpning 10,8 km/h (5,6 min/km) 29.0 475
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 75.0 33.0 0.5 6.7 0.2
Ost hårdost 38% fett 50.0 210.0 10.0 0.6 19.0
Saltlakrits 40.0 158.0 1.2 37.7 0.0
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa delikatess 20.0 70.0 2.0 12.9 0.4
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 12.0 43.2 0.0 0.5 4.8
Banan 120.0 120.0 2.0 26.0 0.0
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 15.0 54.0 0.0 0.6 6.0
Pasta berik kokt u salt 200.0 256.0 8.0 51.8 1.0
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer 130.0 312.0 9.6 59.0 1.8
Digestivekex 54.0 257.0 3.5 35.7 10.7
Gräddsås pulver tillagad m mjölk vatten smör 70.0 82.0 1.9 5.3 5.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
786.0 1595.2 38.7
10.0%
236.8
61.0%
49.8
29.1%

2010-11-09

Invägning
Vikt87.3kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitkålssallad pizzasallad 90.0 126.0 0.9 4.8 11.3
Lasagne 283.0 332.2 15.0 40.8 11.6
Rågbröd osötat ca 5% fibrer 130.0 310.7 9.2 59.9 2.1
Avokado 30.0 50.2 0.6 1.3 4.6
Ost hårdost 38% fett 7.0 29.4 1.4 0.1 2.7
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 7.0 25.2 0.0 0.3 2.8
Toscakaka 50.0 196.0 3.1 24.5 9.3
Keso färskost 4% fett 34.0 31.6 4.1 0.7 1.4
Rökt skinka gris 6% fett 7.0 9.7 1.5 0.0 0.4
Äpple m skal 225.0 124.2 0.4 27.9 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
863.0 1235.2 36.2
12.0%
160.3
53.1%
46.4
34.9%

2010-11-08

Invägning
Vikt88.1kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Amerikanska muffins ospec 65.0 280.2 3.8 30.4 15.8
Ost hårdost 38% fett 10.0 42.0 2.0 0.1 3.8
Rågbröd ca 6% fibrer 112.0 280.0 8.4 51.1 2.8
Rödbetssoppa typ Borsjtj 316.0 68.3 2.2 9.8 1.6
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 8.0 28.8 0.0 0.3 3.2
Vitkålssallad pizzasallad 100.0 140.0 1.0 5.3 12.6
Rökt kalkon 20.0 26.6 4.8 0.0 0.8
Lasagne 320.0 375.7 17.0 46.1 13.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
951.0 1241.6 39.2
12.9%
143.1
47.1%
53.7
40.1%

2010-11-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanfil 1,5% fett berik 260.0 123.5 8.8 13.0 3.9
Äpple m skal 80.0 44.2 0.2 9.9 0.1
Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular 40.0 146.0 4.0 26.7 1.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
380.0 313.7 13.0
17.5%
49.6
66.9%
5.1
15.6%

2010-11-01 hårt

Invägning
Vikt88.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanfil 1,5% fett berik 300.0 142.5 10.2 15.0 4.5
Champinjoner 50.0 13.0 1.3 1.5 0.1
Lök gul röd 50.0 16.0 0.6 3.0 0.0
Ketchup tomat 100.0 109.0 1.5 23.7 0.5
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 5.0 18.0 0.0 0.2 2.0
Matlagningsgrädde 15% fett 75.0 121.5 2.2 3.2 11.2
Pasta berik kokt m salt 120.0 157.2 5.9 30.1 1.0
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 80.0 228.0 6.5 41.0 3.3
Blomkål kokt utan salt 44.0 11.9 0.7 1.6 0.1
Äpple m skal 250.0 138.0 0.5 31.0 0.2
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 26.0 99.0 3.4 16.0 1.8
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker 60.0 93.6 1.7 4.0 7.9
Broccoli 58.0 20.3 2.0 1.8 0.2
Varmkorv kokt 175.0 504.0 22.2 15.6 39.6
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 40.0 153.0 2.5 28.0 2.6
Rökt skinka gris 6% fett 28.0 38.6 5.9 0.0 1.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1461.0 1863.6 67.1
14.7%
215.7
47.2%
76.7
38.1%

2010-10-27

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rökt skinka gris 6% fett 7.0 9.7 1.5 0.0 0.4
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer 75.0 180.0 5.6 34.0 1.0
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 8.0 28.8 0.0 0.3 3.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
105.0 276.5 11.0
16.5%
34.5
51.8%
9.3
31.7%

2010-10-26

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) 50.0 298
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer 75.0 180.0 5.6 34.0 1.0
Kycklingbröstfilé u skinn wokad strimlor rapsolja 50.0 82.4 14.7 0.0 2.5
Grönsaksblandning för wokning 100.0 50.0 2.5 7.8 0.4
Äpple m skal 32.0 17.7 0.1 4.0 0.0
Olivolja 20.0 176.8 0.0 0.0 20.0
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 10.0 36.0 0.0 0.4 4.0
Banan 75.0 75.0 1.3 16.3 0.0
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 30.0 13.2 0.2 2.7 0.1
Biff ryggbiff nöt 50.0 61.5 10.9 0.0 2.0
Filmjölk 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Köttfärssoppa 500.0 292.0 27.5 7.5 16.0
Basmatiris okokt 100.0 359.0 9.2 76.7 1.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1357.0 1581.6 86.1
22.2%
164.0
42.3%
60.7
35.5%

2010-10-25

Invägning
Vikt88.3kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) 60.0 357
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mjukost smältost ca 22% fett La vache qui rit 5.0 13.6 0.5 0.4 1.1
Blodbröd, hårt 50.0 183.0 8.8 32.8 1.0
Rökt skinka gris 6% fett 7.0 9.7 1.5 0.0 0.4
Grönsaksgryta majs purjo ärter 45.0 43.2 1.9 6.3 0.6
Rökt skinka gris 6% fett 25.0 34.5 5.2 0.0 1.5
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 75.0 33.0 0.5 6.7 0.2
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 17.0 61.2 0.0 0.7 6.8
Blomkål 68.0 19.0 1.1 2.7 0.1
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 23.0 10.9 0.8 1.2 0.3
Lök gul röd 50.0 16.0 0.6 3.0 0.0
Köttfärssoppa 500.0 292.0 27.5 7.5 16.0
Rågsiktsbröd ca 4% fibrer 134.0 357.4 9.4 68.7 3.1
Broccoli 81.0 28.4 2.8 2.5 0.2
Ägg kokt 75.0 105.0 9.4 0.0 7.6
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1170.0 1264.9 73.9
24.2%
132.7
43.4%
43.6
32.4%
« Äldre inlägg