LillTussens viktdagbok

« Till LillTussens profil

2010-12-08

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Valio yoghurt 0,05% 151.0 90.6 5.3 18.1 0.2
All-Bran Kelloggs 24.0 85.4 2.4 16.1 0.5
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
233.0 392.9 21.9
22.7%
57.1
59.2%
7.7
18.1%

2010-12-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
All-Bran Kelloggs 24.0 85.4 2.4 16.1 0.5
Vegetarisk lasagne 600.0 492.0 17.4 40.8 21.0
Vinglögg 10 vol. % 100.0 125.0 0.0 17.0 0.0
Valio yoghurt 0,05% 185.0 111.0 6.5 22.2 0.2
Findus Tikka Masala 240.0 240.0 15.1 31.2 6.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1207.0 1270.3 55.6
19.5%
150.2
52.8%
34.7
27.7%

2010-12-06

Invägning
Vikt70.4kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Magnum strawberry white 90.0 252.0 3.2 28.8 13.5
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Ost hårdost 38% fett 15.0 63.0 3.0 0.2 5.7
Färskost 27% fett Philadelphia 50.0 136.6 3.0 1.4 13.6
Vinglögg 10 vol. % 100.0 125.0 0.0 17.0 0.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Minibaguette vitlök ICA 50.0 115.0 4.0 23.5 0.5
Morot 100.0 44.3 0.6 8.7 0.3
Findus Tikka Masala 350.0 350.0 22.0 45.5 8.8
Hönsbuljong ätf 250.0 12.5 0.8 0.5 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1068.0 1349.3 50.8
15.8%
148.8
46.2%
54.0
38.0%

2010-12-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
All-Bran Kelloggs 19.0 67.6 1.9 12.7 0.4
Julmust 300.0 120.0 1.5 27.0 1.5
Ratatouille 307.0 181.1 3.7 16.3 9.8
Pågenlimpa 40.0 108.0 3.6 20.4 0.8
Pasta kokt m salt 210.0 272.0 9.4 54.4 0.8
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Färskost 27% fett Philadelphia 50.0 136.6 3.0 1.4 13.6
Hönsbuljong ätf 250.0 12.5 0.8 0.5 0.8
Valio yoghurt 0,05% 108.0 64.8 3.8 13.0 0.1
Ost hårdost 38% fett 15.0 63.0 3.0 0.2 5.7
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Morot 100.0 44.3 0.6 8.7 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1462.0 1320.8 45.5
14.0%
177.8
54.8%
44.6
31.2%

2010-12-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
All-Bran Kelloggs 14.0 49.8 1.4 9.4 0.3
Pasta kokt m salt 150.0 194.2 6.8 38.8 0.6
Pasta kokt m salt 166.0 215.0 7.5 43.0 0.7
Julmust 300.0 120.0 1.5 27.0 1.5
Valio yoghurt 0,05% 140.0 84.0 4.9 16.8 0.1
Vintervit choklad 39.0 210.6 1.8 24.6 11.5
Ratatouille 285.0 168.2 3.4 15.1 9.1
Ratatouille 280.0 165.2 3.4 14.8 9.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1432.0 1423.9 44.9
12.9%
212.4
61.1%
39.8
26.0%

2010-12-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Pasta kokt m salt 124.0 160.6 5.6 32.1 0.5
Ratatouille 270.0 159.3 3.2 14.3 8.6
Vinglögg 10 vol. % 200.0 250.0 0.0 34.0 0.0
All-Bran Kelloggs 19.0 67.6 1.9 12.7 0.4
Findus Tikka Masala 200.0 200.0 12.6 26.0 5.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Valio yoghurt 0,05% 141.0 84.6 4.9 16.9 0.1
Russin 10.0 31.8 0.3 6.9 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1080.0 1387.7 56.9
18.3%
188.7
60.8%
28.6
20.9%

2010-12-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Valio yoghurt 0,05% 151.0 90.6 5.3 18.1 0.2
All-Bran Kelloggs 10.0 35.6 1.0 6.7 0.2
Lingonsylt 36.0 57.6 0.0 13.9 0.0
Lingonsylt 32.0 51.2 0.0 12.3 0.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Fläskpannkaka 140.0 324.8 13.4 24.9 19.0
Fläskpannkaka 165.0 382.8 15.8 29.4 22.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
650.0 1376.4 63.9
18.7%
151.1
44.2%
55.8
37.1%

2010-12-01

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Valio yoghurt 0,05% 121.0 72.6 4.2 14.5 0.1
Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv 33.0 124.4 11.6 10.8 3.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Lingonsylt 71.0 113.6 0.0 27.3 0.0
All-Bran Kelloggs 21.0 74.8 2.1 14.1 0.4
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Fläskpannkaka 255.0 591.6 24.5 45.4 34.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
617.0 1410.8 70.8
20.4%
157.9
45.5%
52.2
34.1%
« Äldre inlägg