LillTussens viktdagbok

« Till LillTussens profil

2010-12-08

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Valio yoghurt 0,05% 151.0 90.6 5.3 18.1 0.2
All-Bran Kelloggs 24.0 85.4 2.4 16.1 0.5
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
233.0 392.9 21.9
22.7%
57.1
59.2%
7.7
18.1%

2010-12-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vegetarisk lasagne 600.0 492.0 17.4 40.8 21.0
Valio yoghurt 0,05% 185.0 111.0 6.5 22.2 0.2
Vinglögg 10 vol. % 100.0 125.0 0.0 17.0 0.0
All-Bran Kelloggs 24.0 85.4 2.4 16.1 0.5
Findus Tikka Masala 240.0 240.0 15.1 31.2 6.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1207.0 1270.3 55.6
19.5%
150.2
52.8%
34.7
27.7%

2010-12-06

Invägning
Vikt70.4kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Färskost 27% fett Philadelphia 50.0 136.6 3.0 1.4 13.6
Vinglögg 10 vol. % 100.0 125.0 0.0 17.0 0.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Ost hårdost 38% fett 15.0 63.0 3.0 0.2 5.7
Morot 100.0 44.3 0.6 8.7 0.3
Findus Tikka Masala 350.0 350.0 22.0 45.5 8.8
Magnum strawberry white 90.0 252.0 3.2 28.8 13.5
Minibaguette vitlök ICA 50.0 115.0 4.0 23.5 0.5
Hönsbuljong ätf 250.0 12.5 0.8 0.5 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1068.0 1349.3 50.8
15.8%
148.8
46.2%
54.0
38.0%

2010-12-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ratatouille 307.0 181.1 3.7 16.3 9.8
Pågenlimpa 40.0 108.0 3.6 20.4 0.8
Färskost 27% fett Philadelphia 50.0 136.6 3.0 1.4 13.6
Hönsbuljong ätf 250.0 12.5 0.8 0.5 0.8
Pasta kokt m salt 210.0 272.0 9.4 54.4 0.8
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
All-Bran Kelloggs 19.0 67.6 1.9 12.7 0.4
Julmust 300.0 120.0 1.5 27.0 1.5
Valio yoghurt 0,05% 108.0 64.8 3.8 13.0 0.1
Ost hårdost 38% fett 15.0 63.0 3.0 0.2 5.7
Morot 100.0 44.3 0.6 8.7 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1462.0 1320.8 45.5
14.0%
177.8
54.8%
44.6
31.2%

2010-12-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pasta kokt m salt 150.0 194.2 6.8 38.8 0.6
Julmust 300.0 120.0 1.5 27.0 1.5
Valio yoghurt 0,05% 140.0 84.0 4.9 16.8 0.1
Vintervit choklad 39.0 210.6 1.8 24.6 11.5
Pasta kokt m salt 166.0 215.0 7.5 43.0 0.7
Ratatouille 280.0 165.2 3.4 14.8 9.0
All-Bran Kelloggs 14.0 49.8 1.4 9.4 0.3
Ratatouille 285.0 168.2 3.4 15.1 9.1
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1432.0 1423.9 44.9
12.9%
212.4
61.1%
39.8
26.0%

2010-12-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pasta kokt m salt 124.0 160.6 5.6 32.1 0.5
Vinglögg 10 vol. % 200.0 250.0 0.0 34.0 0.0
All-Bran Kelloggs 19.0 67.6 1.9 12.7 0.4
Ratatouille 270.0 159.3 3.2 14.3 8.6
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Findus Tikka Masala 200.0 200.0 12.6 26.0 5.0
Valio yoghurt 0,05% 141.0 84.6 4.9 16.9 0.1
Russin 10.0 31.8 0.3 6.9 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1080.0 1387.7 56.9
18.3%
188.7
60.8%
28.6
20.9%

2010-12-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Valio yoghurt 0,05% 151.0 90.6 5.3 18.1 0.2
Lingonsylt 36.0 57.6 0.0 13.9 0.0
Lingonsylt 32.0 51.2 0.0 12.3 0.0
All-Bran Kelloggs 10.0 35.6 1.0 6.7 0.2
Fläskpannkaka 140.0 324.8 13.4 24.9 19.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Fläskpannkaka 165.0 382.8 15.8 29.4 22.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
650.0 1376.4 63.9
18.7%
151.1
44.2%
55.8
37.1%

2010-12-01

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv 33.0 124.4 11.6 10.8 3.0
Lingonsylt 71.0 113.6 0.0 27.3 0.0
All-Bran Kelloggs 21.0 74.8 2.1 14.1 0.4
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Fläskpannkaka 255.0 591.6 24.5 45.4 34.7
Valio yoghurt 0,05% 121.0 72.6 4.2 14.5 0.1
Nutrilett bar 58.0 216.9 14.2 22.9 7.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
617.0 1410.8 70.8
20.4%
157.9
45.5%
52.2
34.1%
« Äldre inlägg