2012-12-03

« Till Matsks viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Havregryn ångprep el havremjöl 60.0 221.4 8.0 34.6 4.2
Paprika röd 72.0 21.6 0.7 3.8 0.2
Hallon frysta 30.0 11.3 0.3 1.6 0.2
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd 15.0 51.6 1.4 9.5 0.4
Äggula 15.0 53.8 2.5 0.0 5.0
Champinjoner konserv m lag 102.0 15.3 1.9 0.9 0.1
Tomatpuré konc konserv 60.0 26.4 1.0 4.6 0.1
Pepparkakor 20.0 92.2 1.1 14.6 3.2
Kvarg färskost 10% fett Kesella 250.0 380.0 31.8 7.2 25.0
Chilisås tomat 13.0 10.5 0.2 2.2 0.1
Ketchup tomat 30.0 32.7 0.4 7.1 0.2
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 22.0 79.2 0.0 0.9 8.8
Vitlök 4.0 6.4 0.3 1.2 0.0
Mjukost smältost 8% fett 15.0 22.0 2.7 0.1 1.2
Lök gul röd 72.0 23.0 0.9 4.3 0.1
Pasta 234.0 842.4 29.2 168.2 2.8
Köttfärs nötfärs 15% fett 350.0 721.0 66.8 0.0 50.8
Matlagningsgrädde 15% fett 160.0 259.2 4.8 6.9 24.0
Rågsiktsbröd kavring ca 7% fibrer 70.0 189.0 3.8 33.1 3.3
Rökt skinka gris 3% fett 25.0 29.0 5.5 0.0 0.8
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1719.0 3228.0 175.9
22.1%
300.8
37.8%
140.7
40.1%

Gillas av

februari

Kommentarer

Inga kommentarer