Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Havregryn ångprep el havremjöl | 60.0 | 221.4 | 8.0 | 34.6 | 4.2 |
Paprika röd | 72.0 | 21.6 | 0.7 | 3.8 | 0.2 |
Hallon frysta | 30.0 | 11.3 | 0.3 | 1.6 | 0.2 |
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 15.0 | 51.6 | 1.4 | 9.5 | 0.4 |
Äggula | 15.0 | 53.8 | 2.5 | 0.0 | 5.0 |
Champinjoner konserv m lag | 102.0 | 15.3 | 1.9 | 0.9 | 0.1 |
Tomatpuré konc konserv | 60.0 | 26.4 | 1.0 | 4.6 | 0.1 |
Pepparkakor | 20.0 | 92.2 | 1.1 | 14.6 | 3.2 |
Kvarg färskost 10% fett Kesella | 250.0 | 380.0 | 31.8 | 7.2 | 25.0 |
Chilisås tomat | 13.0 | 10.5 | 0.2 | 2.2 | 0.1 |
Ketchup tomat | 30.0 | 32.7 | 0.4 | 7.1 | 0.2 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 22.0 | 79.2 | 0.0 | 0.9 | 8.8 |
Vitlök | 4.0 | 6.4 | 0.3 | 1.2 | 0.0 |
Mjukost smältost 8% fett | 15.0 | 22.0 | 2.7 | 0.1 | 1.2 |
Lök gul röd | 72.0 | 23.0 | 0.9 | 4.3 | 0.1 |
Pasta | 234.0 | 842.4 | 29.2 | 168.2 | 2.8 |
Köttfärs nötfärs 15% fett | 350.0 | 721.0 | 66.8 | 0.0 | 50.8 |
Matlagningsgrädde 15% fett | 160.0 | 259.2 | 4.8 | 6.9 | 24.0 |
Rågsiktsbröd kavring ca 7% fibrer | 70.0 | 189.0 | 3.8 | 33.1 | 3.3 |
Rökt skinka gris 3% fett | 25.0 | 29.0 | 5.5 | 0.0 | 0.8 |
Ägg kokt | 100.0 | 140.0 | 12.6 | 0.0 | 10.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1719.0 | 3228.0 | 175.9 22.1% |
300.8 37.8% |
140.7 40.1% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |