Processar

2012-12-06

« Till Matsks viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kvarg färskost 10% fett Kesella 250.0 380.0 31.8 7.2 25.0
Matlagningsgrädde 15% fett 125.0 202.5 3.8 5.4 18.8
Paprika röd 40.0 12.0 0.4 2.1 0.1
Matlagningsgrädde 5% fett Laga lätt 110.0 93.5 3.6 6.4 5.9
Rågsiktsbröd kavring ca 7% fibrer 101.0 272.7 5.6 47.8 4.7
Pasta 250.0 900.0 31.2 179.8 3.0
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 15.0 54.0 0.0 0.6 6.0
Chokladboll med kokos 50.0 206.0 2.5 26.3 10.0
Ostkaka 7% fett 250.0 428.2 25.0 42.5 17.5
Purjolök 15.0 5.0 0.2 0.8 0.0
Havregryn ångprep el havremjöl 60.0 221.4 8.0 34.6 4.2
Banan 50.0 50.0 0.8 10.8 0.0
Hallon frysta 30.0 11.3 0.3 1.6 0.2
Nöt- och chokladkräm Nutella 32.0 168.3 1.9 18.2 9.5
Chilisås tomat 46.0 37.3 0.7 7.7 0.2
Soltorkade tomater i olja avrunna 9.0 17.1 0.4 0.8 1.1
Ärter o grönsaksblandningar frysta el konserv 250.0 160.0 10.5 21.5 1.2
Vispgrädde 40% fett 5.0 18.8 0.1 0.2 2.0
Kycklingbröstfilé u skinn 539.0 566.0 124.5 0.0 6.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2227.0 3804.1 251.3
27.1%
414.3
44.6%
115.9
28.3%

Gillas av

februari

Kommentarer

Inga kommentarer