2010-02-15

« Till Ostanfors viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 150.0 210.0 18.9 0.0 15.3
Grönsaksblandning ärter majs morötter bönor fryst 100.0 68.0 3.3 11.1 0.5
Ansjovis skarpsill inlagd 100.0 215.0 12.5 11.8 13.1
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer 100.0 240.0 7.4 45.4 1.4
Falukorv m hårdost tomat lök äpple ugnsstekt 100.0 169.0 7.3 6.4 12.6
Vispgrädde 40% fett 100.0 376.0 2.0 3.2 40.0
Lammköttgryta lök tomat 250.0 414.0 37.0 9.8 24.2
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
940.0 1979.0 88.8
18.0%
88.3
17.9%
139.1
64.0%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer