Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 90.0 | 222.3 | 6.5 | 41.4 | 1.4 |
Leverpastej bredbar ca 24% fett | 30.0 | 85.5 | 3.6 | 2.1 | 7.0 |
Pasta kokt m salt | 200.0 | 259.0 | 9.0 | 51.8 | 0.8 |
Ägg kokt | 100.0 | 140.0 | 12.6 | 0.0 | 10.2 |
Pastasås olika märken | 40.0 | 20.4 | 0.6 | 2.1 | 0.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
460.0 | 727.2 | 32.3 18.4% |
97.4 55.5% |
20.2 26.1% |
Vikt | 98.7kg |
Midja | 112.0cm |
Stuss | 98.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Banan | 6.0 | 6.0 | 0.1 | 1.3 | 0.0 |
Olivolja | 10.0 | 88.4 | 0.0 | 0.0 | 10.0 |
Mjukost smältost ca 22% fett La vache qui rit | 15.0 | 41.0 | 1.5 | 1.2 | 3.4 |
Rågbröd typ pumpernickel ca 10% fibrer | 80.0 | 176.8 | 4.3 | 32.6 | 1.3 |
Musslor | 200.0 | 156.0 | 28.8 | 0.0 | 4.4 |
Kaviar orökt | 20.0 | 38.0 | 3.0 | 4.8 | 0.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
331.0 | 506.2 | 37.7 30.8% |
39.9 32.6% |
19.7 36.5% |
Fastedag 2
Dagens LivsmedelLivsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Banan | 80.0 | 80.0 | 1.4 | 17.4 | 0.0 |
Avokado | 55.0 | 92.0 | 1.1 | 2.4 | 8.4 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Grönsakssoppa redd pulver tillagad typ Varma koppen | 250.0 | 113.0 | 1.2 | 13.2 | 5.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
435.0 | 355.0 | 10.0 11.6% |
33.0 38.3% |
19.0 50.1% |
Vikt | 99.7kg |
Midja | 112.0cm |
Stuss | cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Avokado | 55.0 | 92.0 | 1.1 | 2.4 | 8.4 |
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 45.0 | 58.5 | 9.9 | 0.0 | 2.0 |
Fisksoppa | 200.0 | 95.2 | 12.2 | 5.4 | 2.4 |
Rödvin 12 vol. % | 375.0 | 270.0 | 0.0 | 3.0 | 0.0 |
Hårt bröd råg ca 13% fibrer ICA handlarnas knäckebröd | 60.0 | 212.3 | 5.5 | 39.5 | 1.6 |
Female | 100.0 | 95.0 | 19.0 | 2.7 | 0.1 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Janssons frestelse kaffegrädde mjölk | 375.0 | 467.6 | 16.1 | 50.2 | 21.8 |
Hårt bröd råg ca 13% fibrer ICA handlarnas knäckebröd | 20.0 | 70.8 | 1.8 | 13.2 | 0.5 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1330.0 | 1501.4 | 78.2 26.0% |
116.4 38.6% |
47.0 35.4% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 10.0 | 69 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Morot | 30.0 | 13.3 | 0.2 | 2.6 | 0.1 |
Keso färskost 4% fett | 50.0 | 46.5 | 6.0 | 1.0 | 2.0 |
Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Gurka | 15.0 | 2.1 | 0.1 | 0.3 | 0.0 |
Sharon | 84.0 | 64.0 | 0.5 | 14.2 | 0.2 |
Ostron | 15.0 | 8.4 | 1.4 | 0.0 | 0.3 |
Avokado | 15.0 | 25.1 | 0.3 | 0.7 | 2.3 |
Senap fransk | 10.0 | 9.3 | 0.6 | 0.5 | 0.5 |
Morot | 20.0 | 8.9 | 0.1 | 1.7 | 0.1 |
Kycklingbröst m skinn stekt | 50.0 | 126.8 | 18.3 | 0.0 | 5.9 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 100.0 | 105.0 | 23.1 | 0.0 | 1.2 |
Rökt kalkon | 15.0 | 20.0 | 3.6 | 0.0 | 0.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
604.0 | 502.4 | 60.7 49.0% |
21.6 17.4% |
18.3 33.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 30.0 | 103.2 | 2.9 | 19.0 | 0.7 |
Mandelbiskvier | 100.0 | 482.0 | 11.5 | 53.5 | 23.8 |
Ost hårdost 31% fett | 20.0 | 77.3 | 5.2 | 0.3 | 6.3 |
Pepparkakor | 15.0 | 69.2 | 0.8 | 10.9 | 2.4 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Chokladpraliner | 20.0 | 108.0 | 1.3 | 10.7 | 6.7 |
Köttfärssås o spaghetti | 450.0 | 509.0 | 29.2 | 70.6 | 10.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
685.0 | 1418.7 | 57.2 16.4% |
165.0 47.4% |
55.4 36.1% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |