Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 100.0 | 275.0 | 2.0 | 4.4 | 28.1 |
Purjolök | 100.0 | 33.0 | 1.5 | 5.2 | 0.2 |
Ost hårdost 28% fett | 50.0 | 183.4 | 13.6 | 0.6 | 14.0 |
Fläskfärs gris 20% fett | 400.0 | 968.0 | 64.0 | 0.0 | 80.0 |
Tomatpuré konc konserv | 30.0 | 13.2 | 0.5 | 2.3 | 0.0 |
Aubergine | 100.0 | 25.0 | 1.1 | 3.7 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
780.0 | 1497.6 | 82.7 22.0% |
16.2 4.3% |
122.4 73.7% |
Vikt | 72.6kg |
Midja | 80.0cm |
Stuss | 107.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg stekt | 100.0 | 211.8 | 12.5 | 0.0 | 18.0 |
Bacon gris | 140.0 | 483.0 | 18.8 | 0.0 | 45.9 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
240.0 | 694.8 | 31.3 17.8% |
0.0 0% |
63.9 82.2% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
Chorizo korv stekt | 60.0 | 171.6 | 8.6 | 2.5 | 14.3 |
Ägg stekt | 50.0 | 105.9 | 6.2 | 0.0 | 9.0 |
Paprika grön | 30.0 | 6.0 | 0.2 | 1.0 | 0.0 |
Ost hårdost 26% fett | 15.0 | 51.0 | 3.7 | 0.2 | 3.9 |
Vitkål | 15.0 | 3.9 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 30.0 | 82.5 | 0.6 | 1.3 | 8.4 |
Bacon gris | 70.0 | 241.5 | 9.4 | 0.0 | 23.0 |
Smör 80% fett | 15.0 | 108.0 | 0.0 | 0.0 | 12.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
335.0 | 777.4 | 29.3 14.9% |
6.7 3.4% |
70.6 81.6% |
Vikt | 72.9kg |
Midja | 80.0cm |
Stuss | 107.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
Ägg stekt | 50.0 | 105.9 | 6.2 | 0.0 | 9.0 |
Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 20.0 | 55.0 | 0.4 | 0.9 | 5.6 |
Salladskål | 50.0 | 10.0 | 0.7 | 1.3 | 0.1 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 200.0 | 210.0 | 46.2 | 0.0 | 2.4 |
Bacon gris | 70.0 | 241.5 | 9.4 | 0.0 | 23.0 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Tomatröra mexikansk salsa kall | 20.0 | 15.0 | 0.2 | 1.0 | 1.1 |
Ost hårdost 38% fett | 50.0 | 210.0 | 10.0 | 0.6 | 19.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
560.0 | 865.4 | 73.9 34.0% |
6.8 3.1% |
60.3 62.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kycklingbröstfilé u skinn | 100.0 | 105.0 | 23.1 | 0.0 | 1.2 |
Rökt skinka gris 6% fett | 20.0 | 27.6 | 4.2 | 0.0 | 1.2 |
Salladskål | 20.0 | 4.0 | 0.3 | 0.5 | 0.0 |
Matlagningsgrädde 15% fett | 30.0 | 48.6 | 0.9 | 1.3 | 4.5 |
Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 30.0 | 82.5 | 0.6 | 1.3 | 8.4 |
Tomat | 20.0 | 4.4 | 0.2 | 0.8 | 0.0 |
Ägg stekt | 100.0 | 211.8 | 12.5 | 0.0 | 18.0 |
Ost hårdost 26% fett | 20.0 | 68.0 | 4.9 | 0.3 | 5.2 |
Champinjoner konserv m lag | 100.0 | 15.0 | 1.9 | 0.9 | 0.1 |
Bacon gris | 70.0 | 241.5 | 9.4 | 0.0 | 23.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
510.0 | 808.4 | 58.0 28.6% |
5.1 2.5% |
61.6 68.9% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |