2014-03-16

« Till TeddanGs viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bulgur 350.0 1235.5 43.0 238.7 4.6
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 90.0 68.0 11.4 3.2 0.9
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 40.0 30.2 5.1 1.4 0.4
Majskorn konserv u lag 20.0 20.6 0.6 4.0 0.1
Jordgubbar frysta 200.0 67.2 1.0 12.8 0.6
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 10.0 4.8 0.3 0.5 0.2
Ägg stekt 150.0 317.7 18.8 0.0 27.0
Avokado 110.0 184.0 2.2 4.8 16.8
Lax stekt 225.0 506.2 51.3 0.0 33.5
Äpple m skal 200.0 110.4 0.4 24.8 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1395.0 2544.6 134.1
21.8%
290.2
47.1%
84.3
31.1%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer