2014-03-21

« Till TeddanGs viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Råggoding 40.0 100.0 30.0 19.2 0.6
Kyckling 150.0 172.5 32.2 0.0 4.6
Räkor 106.0 89.0 19.2 0.0 0.8
Pasta fullkorn 315.0 1102.5 44.1 204.8 6.3
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Frukostflingor berik Special K 50.0 192.5 7.4 37.5 0.9
Lätta smör 8.0 28.8 0.0 0.1 3.1
Råggoding 100.0 250.0 75.0 48.0 1.4
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik 280.0 119.0 10.6 15.4 1.4
Honung 20.0 66.4 0.1 16.3 0.0
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Skinka ytterlår gris 10.0 12.3 2.0 0.0 0.5
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 225.0 170.1 28.6 8.1 2.2
Keso färskost 4% fett 30.0 27.9 3.6 0.6 1.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1559.0 2540.0 265.6
37.6%
365.5
51.7%
33.3
10.7%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer