Processar

2011-04-13

« Till Thessilagos viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Dressing majonnäs ca 60% fett 7.0 40.0 0.1 0.7 4.2
Ägg rått 5.0 7.0 0.6 0.0 0.5
Sojasås 10.0 5.7 0.8 0.7 0.0
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 100.0 204.0 18.1 0.0 14.8
Linfrön torkade 25.0 110.0 6.1 0.0 7.8
Solrosfrön torkade 15.0 89.1 3.4 1.9 7.4
Krossade tomater konserv m lag 100.0 26.0 0.8 4.6 0.2
Keso färskost 4% fett 60.0 55.8 7.2 1.3 2.4
A-fil 3% fett 50.0 30.0 1.7 2.4 1.5
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Hasselnötter 10.0 65.6 1.3 0.9 6.3
Tomat 15.0 3.3 0.1 0.6 0.0
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Sötmandel torkad 10.0 60.9 2.0 1.3 5.2
Sesamfrön torkade u skal 15.0 93.0 4.0 0.6 8.2
Fransk omelett kaffegrädde 300.0 584.4 31.2 2.1 51.0
Aubergine stekt 150.0 88.5 1.6 5.7 5.8
Ost hårdost 23% fett 30.0 98.0 8.8 0.2 7.0
Tomatpuré konc konserv 15.0 6.6 0.3 1.2 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
992.0 1731.9 94.9
22.0%
25.0
5.8%
137.4
72.2%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer