Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Pasta | 100.0 | 360.0 | 12.5 | 71.9 | 1.2 |
Ratatouille | 200.0 | 118.0 | 2.4 | 10.6 | 6.4 |
Chop Suey fläskfilé gris restaurang | 250.0 | 239.0 | 18.0 | 7.8 | 14.2 |
Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular | 40.0 | 146.0 | 4.0 | 26.7 | 1.1 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Jasminris kokt | 180.0 | 209.0 | 4.3 | 46.3 | 0.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
970.0 | 1167.0 | 48.0 17.1% |
173.3 61.7% |
26.3 21.2% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular | 100.0 | 365.0 | 10.0 | 66.8 | 2.8 |
Filmjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Grekisk sallad m feta ost | 350.0 | 268.4 | 10.2 | 7.0 | 21.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
650.0 | 753.4 | 27.0 15.1% |
83.4 46.6% |
30.2 38.3% |
Vikt | 66.9kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Riskakor smaksatta 18% fett | 100.0 | 461.0 | 7.0 | 65.8 | 18.1 |
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker | 40.0 | 153.0 | 2.5 | 28.0 | 2.6 |
Jasminris kokt | 180.0 | 209.0 | 4.3 | 46.3 | 0.4 |
Jasminris kokt | 180.0 | 209.0 | 4.3 | 46.3 | 0.4 |
Yoghurt 1,3% fett Yoplait | 125.0 | 117.0 | 8.8 | 16.2 | 1.8 |
Köttfärsjärpar stekta blandfärs 70/30 | 100.0 | 224.0 | 18.1 | 5.5 | 14.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
850.0 | 1442.0 | 45.2 12.8% |
223.6 63.1% |
37.7 24.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Yoghurt 1,3% fett Yoplait | 300.0 | 280.8 | 21.0 | 39.0 | 4.2 |
Vindruvor | 125.0 | 94.0 | 0.9 | 19.6 | 0.8 |
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker | 80.0 | 306.0 | 5.0 | 56.0 | 5.2 |
Jasminris kokt | 200.0 | 232.2 | 4.8 | 51.4 | 0.4 |
Grekisk sallad | 275.0 | 264.0 | 8.8 | 8.8 | 20.9 |
Ost hårdost 38% fett | 45.0 | 189.0 | 9.0 | 0.6 | 17.1 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 40.0 | 142.0 | 4.0 | 26.2 | 1.0 |
Vispgrädde 40% fett | 40.0 | 150.4 | 0.8 | 1.3 | 16.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1105.0 | 1658.4 | 54.3 13.4% |
202.9 50.0% |
65.6 36.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Smör 80% fett | 15.0 | 108.0 | 0.0 | 0.0 | 12.0 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Banan | 120.0 | 120.0 | 2.0 | 26.0 | 0.0 |
Sötkörsbär bigarråer | 125.0 | 86.0 | 1.4 | 18.4 | 0.1 |
Hårt bröd ris majs vetestärkelse mjölk socker ca 3% fibrer Wasa glutenfritt knäckebröd | 48.0 | 184.8 | 4.8 | 33.2 | 3.1 |
Ost hårdost 38% fett | 48.0 | 201.6 | 9.6 | 0.6 | 18.2 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 78.0 | 7.0 | 10.0 | 1.0 |
Sushi blandning 7 bitar | 300.0 | 477.0 | 18.6 | 87.0 | 4.8 |
Jordgubbar | 125.0 | 52.0 | 0.6 | 10.4 | 0.2 |
Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular | 100.0 | 365.0 | 10.0 | 66.8 | 2.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1206.0 | 1741.4 | 54.2 13.0% |
267.9 64.1% |
42.3 23.0% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Aerobics, low impact | 60.0 | 378 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ost hårdost 38% fett | 48.0 | 201.6 | 9.6 | 0.6 | 18.2 |
Broccoli | 256.0 | 89.6 | 9.0 | 7.9 | 0.8 |
Smoothie m bär youghurt banan juice | 300.0 | 301.5 | 8.4 | 55.8 | 4.2 |
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 36.0 | 123.8 | 3.5 | 22.8 | 0.9 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Grekisk sallad m feta ost | 230.0 | 176.4 | 6.7 | 4.6 | 14.0 |
Smör 80% fett | 10.0 | 72.0 | 0.0 | 0.0 | 8.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Banan | 222.0 | 222.0 | 3.8 | 48.2 | 0.0 |
Äpple m skal | 160.0 | 88.3 | 0.3 | 19.8 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1362.0 | 1415.2 | 53.9 15.8% |
159.7 46.7% |
56.5 37.5% |
Vikt | 67.0kg |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 30.0 | 137 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hårt bröd ris majs vetestärkelse mjölk socker ca 3% fibrer Wasa glutenfritt knäckebröd | 20.0 | 77.0 | 2.0 | 13.8 | 1.3 |
Färskost 27% fett Philadelphia | 25.0 | 68.3 | 1.5 | 0.7 | 6.8 |
Kycklinggryta m lök tomat champinjoner | 300.0 | 328.8 | 30.0 | 8.1 | 18.9 |
Jordgubbar | 145.0 | 60.3 | 0.7 | 12.0 | 0.3 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Morot | 300.0 | 132.9 | 1.8 | 26.1 | 0.9 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Pasta | 100.0 | 360.0 | 12.5 | 71.9 | 1.2 |
Basmatiris kokt | 200.0 | 238.8 | 6.2 | 51.0 | 0.6 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1515.0 | 1530.1 | 63.4 17.2% |
230.8 62.5% |
33.1 20.3% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |