Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vitt bröd mjölk typ mjukt tunnbröd ca 4% fibrer | 60.0 | 168.0 | 4.8 | 31.4 | 1.9 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
60.0 | 168.0 | 4.8 11.8% |
31.4 77.5% |
1.9 10.6% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Danone Grego arpikos jogurt 125 gr | 125.0 | 175.0 | 3.8 | 16.5 | 10.0 |
Rökt kalkon | 10.0 | 13.3 | 2.4 | 0.0 | 0.4 |
Kvarnringen Osötat linfröbröd 1 skiva=45gr | 45.0 | 101.7 | 3.8 | 17.2 | 1.4 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 |
Paranötter | 10.0 | 67.7 | 1.4 | 0.3 | 6.6 |
Ost hårdost 23% fett | 10.0 | 32.7 | 2.9 | 0.1 | 2.3 |
Kvarnringen Osötat linfröbröd 1 skiva=45gr | 90.0 | 203.4 | 7.6 | 34.5 | 2.7 |
Ost hårdost 23% fett | 10.0 | 32.7 | 2.9 | 0.1 | 2.3 |
Banan | 70.0 | 70.0 | 1.2 | 15.2 | 0.0 |
Rökt kalkon | 20.0 | 26.6 | 4.8 | 0.0 | 0.8 |
Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 |
Rökt kalkon | 10.0 | 13.3 | 2.4 | 0.0 | 0.4 |
Vitt bröd mjölk typ mjukt tunnbröd ca 4% fibrer | 40.0 | 112.0 | 3.2 | 21.0 | 1.3 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Äpple m skal | 100.0 | 55.2 | 0.2 | 12.4 | 0.1 |
Chiabröd Södervidinge | 90.0 | 216.0 | 8.1 | 36.9 | 2.7 |
Ost hårdost 26% fett | 15.0 | 51.0 | 3.7 | 0.2 | 3.9 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
715.0 | 1316.6 | 59.2 18.5% |
154.6 48.4% |
46.5 33.0% |
Vikt | 79.0kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Blåbär | 100.0 | 52.8 | 0.7 | 9.1 | 0.8 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Gyllenhammars fiberhavregryn 50 gr=1 dl | 30.0 | 111.0 | 4.5 | 0.6 | 2.1 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 100.0 | 47.5 | 3.4 | 5.0 | 1.5 |
Valnötter | 10.0 | 66.9 | 1.4 | 1.3 | 6.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
340.0 | 378.2 | 11.7 15.9% |
37.7 51.3% |
10.6 32.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Blåbär | 80.0 | 42.2 | 0.6 | 7.3 | 0.6 |
Mellanfil 1,5% fett berik | 100.0 | 47.5 | 3.4 | 5.0 | 1.5 |
Kvarg m jogurt 0.9 % fett Milbona/Lidl | 100.0 | 58.0 | 7.5 | 5.0 | 0.9 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Ljust surdegsbröd Södervidinge | 80.0 | 160.0 | 6.4 | 31.2 | 0.8 |
Mortadella Bologna | 10.0 | 28.5 | 1.5 | 0.0 | 2.5 |
Fetaost 25% fett | 10.0 | 29.7 | 1.8 | 0.2 | 2.5 |
Äggröra u mjöl (Fin äggröra) | 100.0 | 187.2 | 13.3 | 0.0 | 15.0 |
Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 |
Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 80.0 | 197.6 | 5.8 | 36.8 | 1.3 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
725.0 | 969.7 | 52.7 22.3% |
107.3 45.4% |
33.7 32.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Äggröra u mjöl (Fin äggröra) | 150.0 | 280.8 | 20.0 | 0.0 | 22.5 |
Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 |
Rökt kalkon | 20.0 | 26.6 | 4.8 | 0.0 | 0.8 |
Proviva mindre socker hallon/björnbär | 100.0 | 25.0 | 0.2 | 4.0 | 0.1 |
Fetaost 25% fett | 10.0 | 29.7 | 1.8 | 0.2 | 2.5 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 |
Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 80.0 | 197.6 | 5.8 | 36.8 | 1.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
380.0 | 635.7 | 37.1 24.0% |
41.2 26.6% |
33.7 49.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rökt kalkon | 10.0 | 13.3 | 2.4 | 0.0 | 0.4 |
Banan | 80.0 | 80.0 | 1.4 | 17.4 | 0.0 |
Rökt kalkon | 10.0 | 13.3 | 2.4 | 0.0 | 0.4 |
Naturell jogurt 1.5% fett Lidl | 40.0 | 23.6 | 2.0 | 2.5 | 0.6 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Nutramino protein creamy chocolate banana | 10.0 | 40.2 | 7.0 | 1.2 | 0.8 |
Gröna ärter | 100.0 | 72.0 | 5.5 | 8.8 | 0.4 |
Ost hårdost 38% fett | 15.0 | 63.0 | 3.0 | 0.2 | 5.7 |
Filmjölk 3% fett | 250.0 | 150.0 | 8.5 | 12.0 | 7.5 |
Majonnäs 80% fett | 20.0 | 143.5 | 0.2 | 0.3 | 16.0 |
Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 100.0 | 149.0 | 20.0 | 0.0 | 7.6 |
Ost hårdost 26% fett | 15.0 | 51.0 | 3.7 | 0.2 | 3.9 |
Chiabröd Södervidinge | 80.0 | 192.0 | 7.2 | 32.8 | 2.4 |
Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 80.0 | 197.6 | 5.8 | 36.8 | 1.3 |
Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 80.0 | 197.6 | 5.8 | 36.8 | 1.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
990.0 | 1526.1 | 87.5 23.7% |
149.0 40.4% |
58.5 35.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hallon | 25.0 | 8.4 | 0.3 | 1.0 | 0.2 |
Kalvköttgryta lök tomat morötter rotselleri | 250.0 | 248.0 | 21.8 | 6.8 | 14.2 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Jordnötssmör Green choice Creamy | 15.0 | 88.5 | 3.8 | 2.4 | 7.3 |
Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Gyllenhammars fiberhavregryn 50 gr=1 dl | 34.0 | 125.8 | 5.1 | 0.6 | 2.4 |
Fröig polarbröd | 80.0 | 232.0 | 9.6 | 29.6 | 6.9 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med D-vitamin | 15.0 | 5.8 | 0.5 | 0.8 | 0.1 |
Rågbröd osötat ca 5% fibrer | 90.0 | 215.1 | 6.4 | 41.5 | 1.4 |
Blåbär | 30.0 | 15.8 | 0.2 | 2.7 | 0.2 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 10.0 | 54.0 | 0.2 | 0.2 | 6.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Banan | 50.0 | 50.0 | 0.8 | 10.8 | 0.0 |
Rökt kalkon | 10.0 | 13.3 | 2.4 | 0.0 | 0.4 |
Valnötter | 11.0 | 73.6 | 1.6 | 1.4 | 6.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
920.0 | 1303.3 | 60.9 20.5% |
120.1 40.5% |
51.0 39.0% |
Vikt | 79.5kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Majonnäs 80% fett | 10.0 | 71.8 | 0.1 | 0.2 | 8.0 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Rökt kalkon | 10.0 | 13.3 | 2.4 | 0.0 | 0.4 |
Osötat rågbröd Södervidinge | 60.0 | 138.0 | 5.1 | 27.0 | 0.9 |
Ost hårdost 38% fett | 15.0 | 63.0 | 3.0 | 0.2 | 5.7 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
150.0 | 383.1 | 17.0 17.5% |
27.5 28.4% |
23.1 54.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Jordnötssmör Green choice Creamy | 10.0 | 59.0 | 2.6 | 1.6 | 4.9 |
Korvbrödsbagarn grovt fiberrikt korvbröd | 50.0 | 135.0 | 5.0 | 20.0 | 3.0 |
Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Rökt kalkon | 20.0 | 26.6 | 4.8 | 0.0 | 0.8 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med D-vitamin | 25.0 | 9.8 | 0.9 | 1.2 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
255.0 | 233.4 | 13.5 23.7% |
23.4 41.2% |
8.8 35.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Gyllenhammars fiberhavregryn 50 gr=1 dl | 33.0 | 122.1 | 5.0 | 0.6 | 2.3 |
Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Korvbrödsbagarn grovt fiberrikt korvbröd | 50.0 | 135.0 | 5.0 | 20.0 | 3.0 |
Skagenröra | 30.0 | 59.7 | 3.6 | 0.7 | 4.7 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 100.0 | 47.5 | 3.4 | 5.0 | 1.5 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Fetaost 25% fett | 10.0 | 29.7 | 1.8 | 0.2 | 2.5 |
Rökt kalkon | 20.0 | 26.6 | 4.8 | 0.0 | 0.8 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med D-vitamin | 25.0 | 9.8 | 0.9 | 1.2 | 0.1 |
Tomatsås | 70.0 | 44.0 | 0.9 | 2.6 | 3.1 |
Blåbär | 30.0 | 15.8 | 0.2 | 2.7 | 0.2 |
Pasta berik kokt m salt | 150.0 | 196.5 | 7.4 | 37.6 | 1.2 |
Rökt kalkon | 40.0 | 53.2 | 9.6 | 0.0 | 1.6 |
Banan | 70.0 | 70.0 | 1.2 | 15.2 | 0.0 |
Köttfärs nötfärs 15% fett | 150.0 | 309.0 | 28.6 | 0.0 | 21.8 |
Jordnötssmör Green choice Creamy | 40.0 | 235.9 | 10.2 | 6.4 | 19.6 |
Kokosflingor torkade | 3.0 | 19.3 | 0.2 | 0.1 | 1.9 |
Småcitrusjuice färskpressad | 100.0 | 44.0 | 0.5 | 9.9 | 0.2 |
Korvbrödsbagarn grovt fiberrikt korvbröd | 75.0 | 202.5 | 7.5 | 30.0 | 4.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1196.0 | 1693.6 | 97.3 24.4% |
132.8 33.3% |
74.2 42.2% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |