alejo495s viktdagbok

« Till alejo495s profil

2009-10-19

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kex och kola överdragen m mjölkchoklad Twix/Lion 58.0 279.0 3.0 38.3 12.3
Saftsoppa 250.0 189.0 0.2 46.5 0.0
Matlagningsgrädde 15% fett 100.0 162.0 3.0 4.3 15.0
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 10.0 54.0 0.2 0.2 6.0
Bacon magert gris rökt stekt 50.0 150.0 25.6 0.0 4.6
Kaviar rökt 30.0 117.0 3.6 3.9 9.9
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 350.0 166.2 11.9 17.5 5.2
Banan 200.0 200.0 3.4 43.4 0.0
Pasta 100.0 360.0 12.5 71.9 1.2
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 80.0 197.6 5.8 36.8 1.3
Skaldjurspaj fryst värmd 250.0 766.2 26.0 55.0 49.0
Salladskål 50.0 10.0 0.7 1.3 0.1
Päron 138.0 74.0 0.6 15.0 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1666.0 2725.0 96.5
14.4%
334.1
50.0%
104.7
35.5%

2009-09-24

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Fotboll, amerikansk 70.0 869

2009-09-23

Invägning
Vikt88.0kg
Midja97.0cm
Stuss110.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer 120.0 351.7 8.6 67.9 3.7
Saft röd drickf 600.0 294.0 0.0 72.6 0.0
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 20.0 108.0 0.4 0.4 12.0
Mjölkchoklad fylld m mandelkrokant Daim 100.0 539.0 4.1 60.1 31.1
Räkor 100.0 84.0 18.1 0.0 0.8
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 100.0 275.0 2.0 4.4 28.1
Basmatiris kokt 300.0 358.2 9.3 76.5 0.9
Lax 200.0 362.0 36.8 0.0 24.0
Kaviar orökt 40.0 76.0 6.0 9.6 1.2
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 350.0 166.2 11.9 17.5 5.2
Fruktyoghurt 2% fett 200.0 186.0 6.6 30.0 4.0
Äppelpaj 150.0 350.0 3.4 42.6 17.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2280.0 3150.1 107.2
13.7%
381.6
48.9%
128.8
37.4%

2009-09-22

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt88.6kg
Midja97.0cm
Stuss110.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Coladryck 330.0 141.9 0.0 34.6 0.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 350.0 166.2 11.9 17.5 5.2
Fruktyoghurt 2% fett 500.0 465.0 16.5 75.0 10.0
Tomatpuré konc konserv 50.0 22.0 0.8 3.8 0.0
Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer 120.0 351.7 8.6 67.9 3.7
Matlagningsgrädde 15% fett 30.0 48.6 0.9 1.3 4.5
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 20.0 108.0 0.4 0.4 12.0
Jordnötsbågar jordnötsringar 80.0 426.4 4.5 35.4 28.0
Kräfta 100.0 70.0 14.6 0.0 0.6
Chokladkaka 50.0 182.0 3.0 20.9 9.4
Kaviar orökt 40.0 76.0 6.0 9.6 1.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1670.0 2057.8 67.2
13.4%
266.4
53.0%
74.6
33.7%