Processar

2013-06-15

« Till inezmaries viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Tomat 200.0 44.0 1.6 7.6 0.4
Vitlök 20.0 32.0 1.3 6.2 0.1
Rödvin 12 vol. % 250.0 180.0 0.0 2.0 0.0
Vinäger ättiksyra 7 % 15.0 4.5 0.1 1.0 0.0
Ägg kokt 65.0 91.0 8.2 0.0 6.6
Palsternacka 25.0 16.2 0.4 2.8 0.2
Dill 10.0 5.8 0.4 0.7 0.1
Lammstek 200.0 322.0 48.2 0.0 14.4
Ansjovis skarpsill inlagd 20.0 43.0 2.5 2.4 2.6
Morötter kokta 50.0 27.5 0.4 5.4 0.2
Gräslök 10.0 2.8 0.3 0.2 0.1
Fetaost 25% fett 42.0 124.7 7.4 0.8 10.4
Smör 80% fett 25.0 180.0 0.0 0.0 20.0
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Rapsolja oberik 20.0 176.8 0.0 0.0 20.0
Jordgubbar 30.0 12.5 0.2 2.5 0.1
Lök gul röd 100.0 32.0 1.2 6.0 0.1
Lök gul röd 15.0 4.8 0.2 0.9 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1122.0 1393.6 72.9
23.8%
39.3
12.9%
85.3
63.3%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer