2010-02-18

« Till jennyas viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Pasta berik kokt m salt 100.0 131.0 4.9 25.1 0.8
Torsk 100.0 75.0 17.0 0.0 0.7
Matlagningsgrädde 5% fett Laga lätt 100.0 85.0 3.3 5.8 5.4
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker 100.0 156.0 2.9 6.7 13.2
Chokladsås 75.0 188.0 3.4 33.8 3.1
A-fil 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Medelhavssallad skaldjur tonfisk majonnäsdressing sallad 300.0 378.0 22.2 7.5 28.5
Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular 40.0 146.0 4.0 26.7 1.1
Morot 70.0 31.0 0.4 6.1 0.2
Grönsaksblandning ärter majs paprika fryst 100.0 66.0 4.2 8.7 0.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1235.0 1446.0 75.4
21.4%
130.0
36.9%
64.6
41.6%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer