Vikt | 85.0kg |
Midja | 94.0cm |
Stuss | 110.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Leksands tunnknäcke med havssalt och frön | 18.0 | 86.4 | 3.2 | 6.8 | 4.9 |
Ägg kokt | 150.0 | 210.0 | 18.9 | 0.0 | 15.3 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
368.0 | 391.4 | 28.9 29.4% |
16.8 17.1% |
23.2 53.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Salami importerad 45% fett | 25.0 | 121.2 | 4.8 | 0.5 | 11.2 |
Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer | 70.0 | 205.2 | 5.0 | 39.6 | 2.2 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 100.0 | 47.5 | 3.4 | 5.0 | 1.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
195.0 | 373.9 | 13.2 14.3% |
45.1 49.0% |
14.9 36.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 20.0 | 144.0 | 0.0 | 0.0 | 16.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Apelsinjuice pastöriserad drickf | 300.0 | 130.5 | 1.8 | 29.4 | 0.3 |
Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer | 70.0 | 205.2 | 5.0 | 39.6 | 2.2 |
Smörgåstårta landgång leverpastej Keso skinka | 300.0 | 677.1 | 31.8 | 64.5 | 31.5 |
Salami importerad 45% fett | 50.0 | 242.5 | 9.6 | 1.0 | 22.5 |
Majonnäs 80% fett | 40.0 | 287.0 | 0.4 | 0.6 | 32.0 |
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer | 100.0 | 285.0 | 8.1 | 51.2 | 4.1 |
Frukostkorv stekt | 100.0 | 270.0 | 10.4 | 3.4 | 24.2 |
Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer | 70.0 | 205.2 | 5.0 | 39.6 | 2.2 |
Mjölkchoklad, genomsnittsvärde | 20.0 | 112.8 | 1.8 | 10.6 | 7.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1270.0 | 2654.3 | 80.7 12.2% |
249.9 37.9% |
145.0 49.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Potatis kokt | 100.0 | 77.7 | 1.8 | 16.4 | 0.1 |
Kålpudding vitkål o köttfärs | 225.0 | 216.9 | 14.8 | 12.8 | 11.2 |
Vitt bröd tortilla 4,6% fibrer | 100.0 | 307.0 | 7.9 | 50.6 | 6.8 |
Köttfärsröra till tacobröd | 100.0 | 221.0 | 16.3 | 3.5 | 15.9 |
Rågsiktsbröd kavring ca 7% fibrer | 70.0 | 189.0 | 3.8 | 33.1 | 3.3 |
Avokado | 55.0 | 92.0 | 1.1 | 2.4 | 8.4 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Smördeg gräddad | 20.0 | 66.0 | 1.0 | 7.4 | 3.5 |
Salami svensk ca 33% fett | 25.0 | 88.0 | 3.8 | 0.2 | 8.1 |
Mjölkchoklad, genomsnittsvärde | 20.0 | 112.8 | 1.8 | 10.6 | 7.0 |
Plommon | 100.0 | 47.2 | 0.5 | 10.2 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1015.0 | 1512.6 | 59.6 16.1% |
157.2 42.5% |
67.4 41.4% |
Mitt första inlägg på ViktPejl.
InvägningVikt | 86.0kg |
Midja | 95.0cm |
Stuss | 112.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kålpudding vitkål o köttfärs | 225.0 | 216.9 | 14.8 | 12.8 | 11.2 |
Rostbiff nöt | 50.0 | 59.0 | 10.6 | 0.0 | 1.8 |
Potatis kokt | 175.0 | 136.0 | 3.2 | 28.7 | 0.2 |
Rökt skinka gris 6% fett | 25.0 | 34.5 | 5.2 | 0.0 | 1.5 |
Vaniljsås pulver tillagad m mjölk | 100.0 | 106.0 | 3.1 | 16.1 | 3.2 |
Morot | 130.0 | 57.6 | 0.8 | 11.3 | 0.4 |
Äppelpaj | 150.0 | 350.0 | 3.4 | 42.6 | 17.8 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 100.0 | 47.5 | 3.4 | 5.0 | 1.5 |
Äpple m skal | 100.0 | 55.2 | 0.2 | 12.4 | 0.1 |
Rågsiktsbröd osötat ca 3,5% fibrer | 80.0 | 208.0 | 6.6 | 37.8 | 2.4 |
Plommon | 100.0 | 47.2 | 0.5 | 10.2 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1235.0 | 1317.9 | 51.8 16.2% |
176.9 55.3% |
40.2 28.5% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |