06.45 - stiger upp
16. 50 - pluggade en timme
21.30 - läggdags
22.00 - somande
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Vitt bröd vatten typ pitabröd ca 3,5% fibrer | 80.0 | 219.0 | 6.9 | 42.9 | 1.3 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 100.0 | 351.0 | 9.1 | 65.6 | 2.0 |
Majskorn konserv u lag | 100.0 | 103.0 | 2.9 | 20.2 | 0.6 |
Lättkaviar Kalles | 10.0 | 27.0 | 0.9 | 2.3 | 1.6 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 100.0 | 250.0 | 7.5 | 45.6 | 2.5 |
Kranvatten | 250.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Kranvatten | 250.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Nyponsoppa pastöriserad el på pulver berik ätf | 250.0 | 130.0 | 0.5 | 30.2 | 0.2 |
Lök gul röd | 100.0 | 32.0 | 1.2 | 6.0 | 0.1 |
Ketchup tomat | 100.0 | 109.0 | 1.5 | 23.7 | 0.5 |
Rökt skinka gris 3% fett | 100.0 | 116.0 | 22.1 | 0.0 | 3.0 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Kyckling | 100.0 | 115.0 | 21.5 | 0.0 | 3.1 |
Pasta kokt u salt | 220.0 | 280.9 | 9.2 | 56.8 | 1.1 |
Havregrynsgröt på fiberhavregryn | 200.0 | 130.0 | 4.8 | 19.2 | 2.4 |
Salladskål | 50.0 | 10.0 | 0.7 | 1.3 | 0.1 |
Köttfärsås blandfärs 70_30 | 150.0 | 162.0 | 13.4 | 5.4 | 9.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2410.0 | 2143.9 | 103.3 20.3% |
342.5 67.2% |
28.2 12.5% |
Gillas av |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |