millyas viktdagbok

« Till millyas profil

2012-04-26

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Tyngdlyftning, lätt 20.0 91
Gå/jogga 40.0 364
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Äggröra u mjöl (Fin äggröra) 125.0 234.0 16.6 0.0 18.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
125.0 234.0 16.6
28.0%
0.0
0%
18.8
72.0%

2012-04-24

Invägning
Vikt86.0kg
Midja100.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Motionscykel, lugnt 10.0 106
Tyngdlyftning, tungt 15.0 136
Step Maskin 20.0 182
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hallon 50.0 16.8 0.6 2.0 0.3
Äggröra u mjöl (Fin äggröra) 125.0 234.0 16.6 0.0 18.8
Banan 6.0 6.0 0.1 1.3 0.0
Filmjölk 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
381.0 376.8 24.1
25.7%
12.9
13.7%
25.1
60.6%

2011-11-24

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Linser torkade kokta u salt 100.0 105.0 7.8 15.6 0.3
Joderat salt 100.0 0.0 0.0 0.0 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
200.0 105.0 7.8
32.4%
15.6
64.8%
0.3
2.8%

2011-11-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Basmatiris kokt 100.0 119.4 3.1 25.5 0.3
Vegetarisk gryta 250.0 129.0 3.0 14.0 5.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
350.0 248.4 6.1
10.4%
39.5
67.2%
5.8
22.4%

2011-05-23

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Motionscykel, fort 45.0 717
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Croissant fransk giffel 50.0 150.0 3.4 19.7 6.2
Baguette grov m ost skinka sallad lättmajonnäs 475.0 872.1 36.6 123.0 21.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
525.0 1022.1 40.0
16.2%
142.7
58.0%
28.0
25.8%

2011-03-07

Invägning
Vikt76.0kg
Midja100.0cm

2010-10-07

Har verkligen ätit bra i en vecka nu, och ser knappt någon förändring.

Invägning
Vikt71.0kg
Midja91.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Motionscykel, fort 45.0 717
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Dressing majonnäs lätt ca 15% fett 25.0 54.0 0.3 5.2 3.6
Rökt kalkon 100.0 133.0 24.0 0.0 4.0
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Nötlever ej panerad stekt 125.0 216.0 34.2 7.5 5.2
Regnbågslax panerad stekt 200.0 464.0 42.0 5.2 30.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
550.0 1007.0 113.1
44.8%
17.9
7.1%
53.6
48.1%

2010-10-06

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Hopprep 30.0 455
Styrketräning, lätt 60.0 273
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Champinjoner stekta 100.0 72.0 3.2 5.6 3.6
Rökt kalkon 100.0 133.0 24.0 0.0 4.0
Nötlever ej panerad stekt 225.0 388.8 61.6 13.5 9.4
Champinjoner stekta 50.0 36.0 1.6 2.8 1.8
Äggröra u mjöl (Fin äggröra) 125.0 234.0 16.6 0.0 18.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
600.0 863.8 107.0
50.0%
21.9
10.2%
37.6
39.8%

2010-10-05

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Styrketräning, tungt 30.0 273
Motionscykel, fort 45.0 717
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Linfrön torkade 100.0 440.0 24.5 0.0 31.0
Soltorkade tomater i olja avrunna 60.0 114.0 3.0 5.2 7.5
Isbergssallat 40.0 6.0 0.3 0.8 0.0
Yoghurt naturell 3 % fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Fetaost 16% fett 60.0 128.4 10.2 0.5 9.6
Grillad kyckling m skinn 75.0 146.4 18.4 0.0 8.1
Rökt kalkon 100.0 133.0 24.0 0.0 4.0
Kalkon 100.0 115.0 22.0 0.0 2.9
Tzatziki 40.0 25.0 0.9 1.6 1.7
Äggröra u mjöl (Fin äggröra) 225.0 421.2 29.9 0.0 33.8
Gurka 40.0 5.6 0.3 0.9 0.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1190.0 1817.6 158.6
36.3%
20.7
4.7%
113.7
59.0%

2010-10-04

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Spinning, intensivt 30.0 478
Styrketräning, tungt 60.0 546
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Nötlever 150.0 190.5 30.0 6.6 4.6
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Béarnaisesås 50.0 215.0 1.3 0.7 23.4
Gröna ärter frysta 75.0 49.0 3.9 5.3 0.3
Fiskpanetter fiskpinnar stekta 100.0 236.0 13.0 14.4 13.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
475.0 783.5 60.2
31.0%
29.1
15.0%
46.2
54.0%
« Äldre inlägg