monen6s viktdagbok

« Till monen6s profil

2013-02-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Brännvin renat el vodka 40 vol. % 330.0 732.6 0.0 0.0 0.0
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Leverpastej bredbar ca 24% fett 25.0 71.2 3.0 1.8 5.9
Saltgurka u lag 20.0 3.0 0.2 0.3 0.0
Rågbröd osötat ca 5% fibrer 150.0 358.5 10.6 69.2 2.4
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
615.0 1522.3 20.5
10.5%
71.9
36.8%
45.4
52.7%

2013-02-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Wokgrönsaker m nudlar 300.0 243.0 5.1 24.3 12.3
Leverpastej bredbar ca 24% fett 40.0 114.0 4.8 2.8 9.4
Tomat 100.0 22.0 0.8 3.8 0.2
Rödvin 12 vol. % 300.0 216.0 0.0 2.4 0.0
Rågbröd ca 6% fibrer 200.0 500.0 15.0 91.2 5.0
Ost hårdost 26% fett 15.0 51.0 3.7 0.2 3.9
Smör 80% fett 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Sött vetebröd kanelbullar hembakta 40.0 128.7 2.7 18.0 4.9
Saltgurka u lag 20.0 3.0 0.2 0.3 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1025.0 1349.7 32.3
11.8%
143.0
52.1%
43.7
36.1%

2013-02-02

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad 7,2 km/h (8,3 min/km) 60.0 349
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pizza Capricciosa rökt skinka fryst el kyld värmd 100.0 248.0 11.5 27.0 10.1
Brännvin renat el vodka 40 vol. % 150.0 333.0 0.0 0.0 0.0
Rödvin 12 vol. % 250.0 180.0 0.0 2.0 0.0
Hasselnötter 100.0 656.0 13.0 9.4 62.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
600.0 1417.0 24.5
10.8%
38.4
16.9%
72.7
72.4%

2013-02-01

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt66.0kg
Midja79.0cm
Stuss102.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) 60.0 279
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Saltgurka u lag 40.0 6.0 0.4 0.6 0.1
Brieost vitmögelost 28% fett 50.0 165.0 9.9 0.2 14.0
Pasta berik kokt m salt 100.0 131.0 4.9 25.1 0.8
Digestivekex 50.0 238.0 3.2 33.0 9.9
Wokgrönsaker Asiatiska wokade i rapsolja 100.0 49.0 1.4 5.7 1.3
Salsiccia italiensk korv 40.0 108.0 8.7 1.9 7.3
Rågbröd osötat ca 5% fibrer 100.0 239.0 7.1 46.1 1.6
Leverpastej bredbar ca 10% fett 20.0 36.6 2.4 2.7 1.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
500.0 972.6 38.0
16.0%
115.3
48.7%
36.8
35.3%