Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Brännvin renat el vodka 40 vol. % | 330.0 | 732.6 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Majonnäs 80% fett | 40.0 | 287.0 | 0.4 | 0.6 | 32.0 |
Leverpastej bredbar ca 24% fett | 25.0 | 71.2 | 3.0 | 1.8 | 5.9 |
Saltgurka u lag | 20.0 | 3.0 | 0.2 | 0.3 | 0.0 |
Rågbröd osötat ca 5% fibrer | 150.0 | 358.5 | 10.6 | 69.2 | 2.4 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
615.0 | 1522.3 | 20.5 10.5% |
71.9 36.8% |
45.4 52.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Wokgrönsaker m nudlar | 300.0 | 243.0 | 5.1 | 24.3 | 12.3 |
Leverpastej bredbar ca 24% fett | 40.0 | 114.0 | 4.8 | 2.8 | 9.4 |
Tomat | 100.0 | 22.0 | 0.8 | 3.8 | 0.2 |
Rödvin 12 vol. % | 300.0 | 216.0 | 0.0 | 2.4 | 0.0 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 200.0 | 500.0 | 15.0 | 91.2 | 5.0 |
Ost hårdost 26% fett | 15.0 | 51.0 | 3.7 | 0.2 | 3.9 |
Smör 80% fett | 10.0 | 72.0 | 0.0 | 0.0 | 8.0 |
Sött vetebröd kanelbullar hembakta | 40.0 | 128.7 | 2.7 | 18.0 | 4.9 |
Saltgurka u lag | 20.0 | 3.0 | 0.2 | 0.3 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1025.0 | 1349.7 | 32.3 11.8% |
143.0 52.1% |
43.7 36.1% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad 7,2 km/h (8,3 min/km) | 60.0 | 349 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Pizza Capricciosa rökt skinka fryst el kyld värmd | 100.0 | 248.0 | 11.5 | 27.0 | 10.1 |
Brännvin renat el vodka 40 vol. % | 150.0 | 333.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Rödvin 12 vol. % | 250.0 | 180.0 | 0.0 | 2.0 | 0.0 |
Hasselnötter | 100.0 | 656.0 | 13.0 | 9.4 | 62.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
600.0 | 1417.0 | 24.5 10.8% |
38.4 16.9% |
72.7 72.4% |
Mitt första inlägg på ViktPejl.
InvägningVikt | 66.0kg |
Midja | 79.0cm |
Stuss | 102.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 60.0 | 279 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Saltgurka u lag | 40.0 | 6.0 | 0.4 | 0.6 | 0.1 |
Brieost vitmögelost 28% fett | 50.0 | 165.0 | 9.9 | 0.2 | 14.0 |
Pasta berik kokt m salt | 100.0 | 131.0 | 4.9 | 25.1 | 0.8 |
Digestivekex | 50.0 | 238.0 | 3.2 | 33.0 | 9.9 |
Wokgrönsaker Asiatiska wokade i rapsolja | 100.0 | 49.0 | 1.4 | 5.7 | 1.3 |
Salsiccia italiensk korv | 40.0 | 108.0 | 8.7 | 1.9 | 7.3 |
Rågbröd osötat ca 5% fibrer | 100.0 | 239.0 | 7.1 | 46.1 | 1.6 |
Leverpastej bredbar ca 10% fett | 20.0 | 36.6 | 2.4 | 2.7 | 1.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
500.0 | 972.6 | 38.0 16.0% |
115.3 48.7% |
36.8 35.3% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |