mrxs viktdagbok

« Till mrxs profil

2018-03-27

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Potatis kokt 200.0 155.4 3.6 32.8 0.2
Frukostflingor berik Corn flakes majs 30.0 114.0 2.4 24.8 0.3
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Frukost - Mjölk,knäckebröd,banan 100.0 270.0 0.0 0.0 0.0
Kex Marie 25.0 112.2 1.6 18.7 3.2
Hallon frysta 125.0 47.0 1.2 6.8 0.6
Vindruvor 130.0 97.8 0.9 20.4 0.8
Fläskkotlett gris stekt 120.0 295.2 31.0 0.0 19.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
930.0 1186.6 47.5
21.3%
113.5
51.0%
27.2
27.7%

2018-03-26

Invägning
Vikt96.4kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 70.0 142.8 12.7 0.0 10.4
Banan 90.0 90.0 1.5 19.5 0.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 24.0 85.0 2.4 15.5 0.6
Vitt bröd tortilla 4,6% fibrer 80.0 245.6 6.3 40.5 5.4
Frukostflingor berik Corn flakes majs 30.0 114.0 2.4 24.8 0.3
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Gräddfil 12% fett 40.0 54.8 1.2 1.8 4.8
Banan 90.0 90.0 1.5 19.5 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
824.0 1012.2 41.6
16.9%
141.6
57.7%
27.5
25.4%

2018-03-25

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kex Marie 35.0 157.2 2.3 26.1 4.5
Äpple u skal 110.0 69.0 0.2 16.1 0.1
Frukostflingor berik Corn flakes majs 45.0 171.0 3.6 37.2 0.4
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Baguette grov m ost skinka sallad lättmajonnäs 180.0 330.5 13.9 46.6 8.3
Popcorn mikro 22% fett 65.0 292.5 6.1 27.9 14.4
Hallon frysta 125.0 47.0 1.2 6.8 0.6
Päron 138.0 74.0 0.6 15.0 0.1
Vindruvor 125.0 94.0 0.9 19.6 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1023.0 1330.2 35.6
11.3%
205.3
65.4%
32.2
23.3%

2018-03-24

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ost hårdost 38% fett 15.0 63.0 3.0 0.2 5.7
Frukost - Mjölk,knäckebröd,banan 100.0 270.0 0.0 0.0 0.0
Digestivekex 50.0 238.0 3.2 33.0 9.9
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 10.0 36.0 0.0 0.4 4.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
175.0 607.0 6.2
7.4%
33.6
39.9%
19.6
52.8%

2018-03-23

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ost hårdost 38% fett 20.0 84.0 4.0 0.3 7.6
Banan 90.0 90.0 1.5 19.5 0.0
Fetaost 25% fett 20.0 59.4 3.5 0.4 4.9
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer 60.0 155.4 5.0 29.3 1.4
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Biggans Persiljesmör 20.0 121.0 0.1 0.1 13.4
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja 175.0 211.0 3.8 40.4 2.8
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 10.0 36.0 0.0 0.4 4.0
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 24.0 85.0 2.4 15.5 0.6
Fransyska nöt 150.0 174.0 31.2 0.0 5.2
Rökt kalkon 15.0 20.0 3.6 0.0 0.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
784.0 1130.8 61.9
22.4%
115.9
41.9%
43.5
35.7%

2018-03-22

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer 80.0 207.2 6.6 39.0 1.9
Kex Marie 20.0 89.8 1.3 14.9 2.6
Köttsoppa nötkött 250.0 146.0 13.8 3.8 8.0
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 24.0 85.0 2.4 15.5 0.6
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport 26.0 89.0 2.6 16.1 0.5
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 5.0 18.0 0.0 0.2 2.0
Rökt kalkon 30.0 39.9 7.2 0.0 1.2
Vindruvor 125.0 94.0 0.9 19.6 0.8
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Ost hårdost 38% fett 15.0 63.0 3.0 0.2 5.7
Ost hårdost 38% fett 15.0 63.0 3.0 0.2 5.7
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 5.0 18.0 0.0 0.2 2.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
895.0 1107.9 49.3
18.4%
141.4
52.8%
34.0
28.8%

2018-03-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Banan 90.0 90.0 1.5 19.5 0.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Vindruvor 125.0 94.0 0.9 19.6 0.8
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 30.0 106.3 3.0 19.4 0.8
Kex Marie 20.0 89.8 1.3 14.9 2.6
Ost hårdost 38% fett 40.0 168.0 8.0 0.5 15.2
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 30.0 106.3 3.0 19.4 0.8
Rökt skinka gris stekt 80.0 130.4 19.8 0.0 5.7
Banan 90.0 90.0 1.5 19.5 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
905.0 1064.8 52.6
20.4%
132.8
51.5%
31.9
28.1%

2018-03-20

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 24.0 85.0 2.4 15.5 0.6
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
424.0 380.0 12.6
14.1%
68.9
76.8%
3.6
9.1%

2018-03-19

Invägning
Vikt99.5kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Kex Marie 20.0 89.8 1.3 14.9 2.6
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 100.0 204.0 18.1 0.0 14.8
Vindruvor 125.0 94.0 0.9 19.6 0.8
Pasta berik kokt m salt 200.0 262.0 9.8 50.2 1.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
645.0 744.8 36.9
20.1%
94.7
51.7%
22.8
28.2%

2018-01-11

Invägning
Vikt97.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Popcorn mikro 22% fett 100.0 450.0 9.4 42.9 22.1
Banan 400.0 400.0 6.8 86.8 0.0
Kex Marie 25.0 112.2 1.6 18.7 3.2
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 65.0 230.2 6.5 42.0 1.6
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
790.0 1287.4 31.1
10.4%
200.4
67.0%
29.9
22.7%

2017-11-18

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Jordnötter torkade 20.0 117.4 5.1 1.6 9.8
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer 80.0 207.2 6.6 39.0 1.9
Skumbilar Ahlgrens bilar 50.0 184.5 3.4 41.8 0.0
Banan 80.0 80.0 1.4 17.4 0.0
Chips smaksatta 34% fett 20.0 105.2 1.1 10.3 6.4
Ost hårdost 38% fett 20.0 84.0 4.0 0.3 7.6
Popcorn mikro 22% fett 20.0 90.0 1.9 8.6 4.4
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 5.0 18.0 0.0 0.2 2.0
Rökt skinka gris 6% fett 10.0 13.8 2.1 0.0 0.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
305.0 900.1 25.6
11.7%
119.2
54.4%
32.7
33.9%
Nyare inlägg »