Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Potatis kokt | 200.0 | 155.4 | 3.6 | 32.8 | 0.2 |
Frukostflingor berik Corn flakes majs | 30.0 | 114.0 | 2.4 | 24.8 | 0.3 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Frukost - Mjölk,knäckebröd,banan | 100.0 | 270.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Kex Marie | 25.0 | 112.2 | 1.6 | 18.7 | 3.2 |
Hallon frysta | 125.0 | 47.0 | 1.2 | 6.8 | 0.6 |
Vindruvor | 130.0 | 97.8 | 0.9 | 20.4 | 0.8 |
Fläskkotlett gris stekt | 120.0 | 295.2 | 31.0 | 0.0 | 19.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
930.0 | 1186.6 | 47.5 21.3% |
113.5 51.0% |
27.2 27.7% |
Vikt | 96.4kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) | 70.0 | 142.8 | 12.7 | 0.0 | 10.4 |
Banan | 90.0 | 90.0 | 1.5 | 19.5 | 0.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman | 24.0 | 85.0 | 2.4 | 15.5 | 0.6 |
Vitt bröd tortilla 4,6% fibrer | 80.0 | 245.6 | 6.3 | 40.5 | 5.4 |
Frukostflingor berik Corn flakes majs | 30.0 | 114.0 | 2.4 | 24.8 | 0.3 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Gräddfil 12% fett | 40.0 | 54.8 | 1.2 | 1.8 | 4.8 |
Banan | 90.0 | 90.0 | 1.5 | 19.5 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
824.0 | 1012.2 | 41.6 16.9% |
141.6 57.7% |
27.5 25.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kex Marie | 35.0 | 157.2 | 2.3 | 26.1 | 4.5 |
Äpple u skal | 110.0 | 69.0 | 0.2 | 16.1 | 0.1 |
Frukostflingor berik Corn flakes majs | 45.0 | 171.0 | 3.6 | 37.2 | 0.4 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Baguette grov m ost skinka sallad lättmajonnäs | 180.0 | 330.5 | 13.9 | 46.6 | 8.3 |
Popcorn mikro 22% fett | 65.0 | 292.5 | 6.1 | 27.9 | 14.4 |
Hallon frysta | 125.0 | 47.0 | 1.2 | 6.8 | 0.6 |
Päron | 138.0 | 74.0 | 0.6 | 15.0 | 0.1 |
Vindruvor | 125.0 | 94.0 | 0.9 | 19.6 | 0.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1023.0 | 1330.2 | 35.6 11.3% |
205.3 65.4% |
32.2 23.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ost hårdost 38% fett | 15.0 | 63.0 | 3.0 | 0.2 | 5.7 |
Frukost - Mjölk,knäckebröd,banan | 100.0 | 270.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Digestivekex | 50.0 | 238.0 | 3.2 | 33.0 | 9.9 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 10.0 | 36.0 | 0.0 | 0.4 | 4.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
175.0 | 607.0 | 6.2 7.4% |
33.6 39.9% |
19.6 52.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ost hårdost 38% fett | 20.0 | 84.0 | 4.0 | 0.3 | 7.6 |
Banan | 90.0 | 90.0 | 1.5 | 19.5 | 0.0 |
Fetaost 25% fett | 20.0 | 59.4 | 3.5 | 0.4 | 4.9 |
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer | 60.0 | 155.4 | 5.0 | 29.3 | 1.4 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Biggans Persiljesmör | 20.0 | 121.0 | 0.1 | 0.1 | 13.4 |
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja | 175.0 | 211.0 | 3.8 | 40.4 | 2.8 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 10.0 | 36.0 | 0.0 | 0.4 | 4.0 |
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman | 24.0 | 85.0 | 2.4 | 15.5 | 0.6 |
Fransyska nöt | 150.0 | 174.0 | 31.2 | 0.0 | 5.2 |
Rökt kalkon | 15.0 | 20.0 | 3.6 | 0.0 | 0.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
784.0 | 1130.8 | 61.9 22.4% |
115.9 41.9% |
43.5 35.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer | 80.0 | 207.2 | 6.6 | 39.0 | 1.9 |
Kex Marie | 20.0 | 89.8 | 1.3 | 14.9 | 2.6 |
Köttsoppa nötkött | 250.0 | 146.0 | 13.8 | 3.8 | 8.0 |
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman | 24.0 | 85.0 | 2.4 | 15.5 | 0.6 |
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 26.0 | 89.0 | 2.6 | 16.1 | 0.5 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 5.0 | 18.0 | 0.0 | 0.2 | 2.0 |
Rökt kalkon | 30.0 | 39.9 | 7.2 | 0.0 | 1.2 |
Vindruvor | 125.0 | 94.0 | 0.9 | 19.6 | 0.8 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Ost hårdost 38% fett | 15.0 | 63.0 | 3.0 | 0.2 | 5.7 |
Ost hårdost 38% fett | 15.0 | 63.0 | 3.0 | 0.2 | 5.7 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 5.0 | 18.0 | 0.0 | 0.2 | 2.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
895.0 | 1107.9 | 49.3 18.4% |
141.4 52.8% |
34.0 28.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Banan | 90.0 | 90.0 | 1.5 | 19.5 | 0.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Vindruvor | 125.0 | 94.0 | 0.9 | 19.6 | 0.8 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman | 30.0 | 106.3 | 3.0 | 19.4 | 0.8 |
Kex Marie | 20.0 | 89.8 | 1.3 | 14.9 | 2.6 |
Ost hårdost 38% fett | 40.0 | 168.0 | 8.0 | 0.5 | 15.2 |
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman | 30.0 | 106.3 | 3.0 | 19.4 | 0.8 |
Rökt skinka gris stekt | 80.0 | 130.4 | 19.8 | 0.0 | 5.7 |
Banan | 90.0 | 90.0 | 1.5 | 19.5 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
905.0 | 1064.8 | 52.6 20.4% |
132.8 51.5% |
31.9 28.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman | 24.0 | 85.0 | 2.4 | 15.5 | 0.6 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
424.0 | 380.0 | 12.6 14.1% |
68.9 76.8% |
3.6 9.1% |
Vikt | 99.5kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Kex Marie | 20.0 | 89.8 | 1.3 | 14.9 | 2.6 |
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) | 100.0 | 204.0 | 18.1 | 0.0 | 14.8 |
Vindruvor | 125.0 | 94.0 | 0.9 | 19.6 | 0.8 |
Pasta berik kokt m salt | 200.0 | 262.0 | 9.8 | 50.2 | 1.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
645.0 | 744.8 | 36.9 20.1% |
94.7 51.7% |
22.8 28.2% |
Vikt | 97.0kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Popcorn mikro 22% fett | 100.0 | 450.0 | 9.4 | 42.9 | 22.1 |
Banan | 400.0 | 400.0 | 6.8 | 86.8 | 0.0 |
Kex Marie | 25.0 | 112.2 | 1.6 | 18.7 | 3.2 |
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman | 65.0 | 230.2 | 6.5 | 42.0 | 1.6 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
790.0 | 1287.4 | 31.1 10.4% |
200.4 67.0% |
29.9 22.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Jordnötter torkade | 20.0 | 117.4 | 5.1 | 1.6 | 9.8 |
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer | 80.0 | 207.2 | 6.6 | 39.0 | 1.9 |
Skumbilar Ahlgrens bilar | 50.0 | 184.5 | 3.4 | 41.8 | 0.0 |
Banan | 80.0 | 80.0 | 1.4 | 17.4 | 0.0 |
Chips smaksatta 34% fett | 20.0 | 105.2 | 1.1 | 10.3 | 6.4 |
Ost hårdost 38% fett | 20.0 | 84.0 | 4.0 | 0.3 | 7.6 |
Popcorn mikro 22% fett | 20.0 | 90.0 | 1.9 | 8.6 | 4.4 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 5.0 | 18.0 | 0.0 | 0.2 | 2.0 |
Rökt skinka gris 6% fett | 10.0 | 13.8 | 2.1 | 0.0 | 0.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
305.0 | 900.1 | 25.6 11.7% |
119.2 54.4% |
32.7 33.9% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |