petra71s viktdagbok

« Till petra71s profil

2009-11-02

Invägning
Vikt915.0kg
Midja104.0cm
Stuss115.0cm

2009-10-26

Invägning
Vikt92.0kg
Midja104.0cm
Stuss116.0cm

2009-10-19

Invägning
Vikt91.0kg
Midja106.0cm
Stuss114.0cm

2009-10-12

Invägning
Vikt91.0kg
Midja106.0cm
Stuss115.0cm

2009-09-14

Invägning
Vikt933.0kg
Midja110.0cm
Stuss116.0cm

2009-09-07

Invägning
Vikt932.0kg
Midja111.0cm
Stuss117.0cm

2009-09-03

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Cykla 19-22 km/h 60.0 787
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Köttfärs blandfärs (70% nöt 30% gris) 100.0 205.0 18.5 0.0 14.7
Ost hårdost 28% fett 15.0 55.0 4.1 0.2 4.2
Potatismos hemlagat 225.0 196.0 5.0 31.3 5.0
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Ost hårdost 28% fett 15.0 55.0 4.1 0.2 4.2
Grönsaker blandade fermenterade 70.0 11.0 0.8 0.8 0.1
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer 50.0 120.0 3.7 22.7 0.7
Falukorv stekt 100.0 281.0 10.8 4.0 25.0
Makrill konserv 100.0 324.0 18.9 0.0 28.0
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer 50.0 120.0 3.7 22.7 0.7
Basmatiris kokt 180.0 214.9 5.6 45.9 0.5
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1040.0 1722.9 75.4
17.7%
143.3
33.7%
91.2
48.6%

2009-09-01

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer 50.0 120.0 3.7 22.7 0.7
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Ost hårdost 28% fett 15.0 55.0 4.1 0.2 4.2
Ost hårdost 28% fett 15.0 55.0 4.1 0.2 4.2
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer 50.0 120.0 3.7 22.7 0.7
Leverpastej bredbar 3-3,5% fett 100.0 132.0 10.6 12.9 3.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
340.0 568.0 27.0
19.8%
60.9
44.6%
21.4
35.6%

2009-08-31

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt95.0kg
Midja112.0cm
Stuss119.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Kall sås skola cole slow 40.0 54.0 1.2 1.8 4.7
Potatis kokt 175.0 136.0 3.2 28.7 0.2
Ost hårdost 28% fett 15.0 55.0 4.1 0.2 4.2
Ost hårdost 38% fett 15.0 63.0 3.0 0.2 5.7
Ost hårdost 28% fett 15.0 55.0 4.1 0.2 4.2
Ost hårdost 38% fett 15.0 63.0 3.0 0.2 5.7
Ost hårdost 28% fett 15.0 55.0 4.1 0.2 4.2
Potatis kokt 175.0 136.0 3.2 28.7 0.2
Rågbröd ca 6% fibrer 100.0 250.0 7.5 45.6 2.5
Grahamsbröd m mjölk ca 5% fibrer 50.0 139.0 4.5 23.1 2.6
Amerikanska muffins ospec 100.0 431.0 5.8 46.8 24.3
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Rågbröd ca 6% fibrer 100.0 250.0 7.5 45.6 2.5
Grahamsbröd m mjölk ca 5% fibrer 50.0 139.0 4.5 23.1 2.6
Fiskpanetter fiskpinnar stekta 100.0 236.0 13.0 14.4 13.9
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1075.0 2148.0 69.5
13.3%
261.0
49.8%
85.5
37.0%
Nyare inlägg »