Processar

redness viktdagbok

« Till redness profil

2012-06-11

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 318.0 151.0 10.8 15.9 4.8
Lax 150.0 271.5 27.6 0.0 18.0
Havregrynsgröt 80.0 54.4 1.9 8.5 1.0
Potatis kokt 200.0 155.4 3.6 32.8 0.2
Rågsiktsbröd ca 4% fibrer 66.0 176.0 4.6 33.9 1.5
Vitkål 100.0 25.7 1.4 3.9 0.1
Kassler rökt kotlettrad gris 150.0 159.0 31.0 0.8 3.3
Champinjoner 50.0 13.0 1.3 1.5 0.1
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 15.0 102.0 0.0 0.9 11.4
Vispgrädde 40% fett 100.0 376.0 2.0 3.2 40.0
Banan 45.0 45.0 0.8 9.8 0.0
Mjölkchoklad, genomsnittsvärde 34.0 191.8 3.1 18.0 12.0
Jordgubbar 371.0 154.3 1.9 30.8 0.7
Energibar choklad nötter Start 29.0 121.5 2.1 20.2 3.2
Råris långkornigt kokt 70.0 97.4 2.5 19.2 0.8
Lök gul röd 50.0 16.0 0.6 3.0 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1828.0 2110.0 95.2
18.4%
202.4
39.1%
97.1
42.5%

2012-06-10

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Havregrynsgröt 85.0 57.8 2.0 9.0 1.1
Rågsiktsbröd ca 4% fibrer 122.0 325.4 8.5 62.6 2.8
Råris långkornigt kokt 89.0 123.9 3.2 24.4 1.1
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 30.0 204.0 0.0 1.8 22.8
Tomat 20.0 4.4 0.2 0.8 0.0
Jordgubbar 122.0 50.8 0.6 10.1 0.2
Matlagningsgrädde 15% fett 50.0 81.0 1.5 2.2 7.5
Mörk choklad <70% kakao 19.0 102.0 1.2 12.0 5.5
Lök gul röd 20.0 6.4 0.2 1.2 0.0
Banan 61.0 61.0 1.0 13.2 0.0
Champinjoner 20.0 5.2 0.5 0.6 0.0
Persika 50.0 21.6 0.4 4.3 0.0
Kassler rökt kotlettrad gris 100.0 106.0 20.7 0.5 2.2
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 280.0 133.0 9.5 14.0 4.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1068.0 1282.5 49.5
15.8%
156.7
49.9%
47.4
34.3%

2012-06-09

Invägning
Vikt54.9kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rågsiktsbröd osötat ca 3,5% fibrer 100.0 260.0 8.3 47.3 3.0
Ost hårdost 23% fett 15.0 49.0 4.4 0.1 3.5
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 15.0 102.0 0.0 0.9 11.4
Mjuk kaka sockerkaka mjuk pepparkaka 35.0 137.0 2.2 19.1 5.6
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 80.0 119.2 16.0 0.0 6.1
Matlagningsgrädde 15% fett 50.0 81.0 1.5 2.2 7.5
Potatis kokt 80.0 62.2 1.4 13.1 0.1
Råris långkornigt kokt 100.0 139.2 3.6 27.4 1.2
Persika 109.0 47.0 0.8 9.4 0.1
Lök gul röd 20.0 6.4 0.2 1.2 0.0
Tomat 25.0 5.5 0.2 1.0 0.0
Havregrynsgröt 100.0 68.0 2.4 10.6 1.3
Lingonsylt 30.0 48.0 0.0 11.6 0.0
Champinjoner 10.0 2.6 0.3 0.3 0.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 100.0 47.5 3.4 5.0 1.5
Vetebröd osötat 50.0 144.0 3.8 22.4 4.0
Mjölkchoklad m hackade hasselnötter Schweizernöt 25.0 136.2 2.2 13.9 8.0
Energibar choklad nötter Start 110.0 460.9 7.8 76.6 12.3
Kassler rökt kotlettrad gris 50.0 53.0 10.4 0.2 1.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1104.0 1968.7 68.9
14.3%
262.3
54.4%
66.7
31.4%

2012-06-01

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt55.1kg