Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
F3 tomat | 99.0 | 21.8 | 0.8 | 3.8 | 0.2 |
dressing Felix 10K | 30.0 | 72.0 | 0.2 | 3.0 | 6.6 |
Rökt medvurst ca 36% fett | 10.0 | 38.3 | 1.6 | 0.1 | 3.6 |
Ost hårdost 17% fett | 14.0 | 39.2 | 4.2 | 0.2 | 2.4 |
Solrosbröd Bm4 | 50.0 | 143.2 | 4.0 | 23.8 | 3.1 |
leverpastej Scan bredbar | 15.0 | 40.5 | 1.5 | 0.9 | 3.4 |
Sardiner i tomatsås konserv | 64.0 | 138.9 | 13.1 | 0.4 | 9.5 |
F2 ägg | 108.0 | 152.3 | 13.6 | 0.0 | 10.9 |
dujardin | 50.0 | 15.5 | 1.2 | 2.5 | 0.1 |
Rågsiktsbröd ca 4% fibrer | 30.0 | 80.0 | 2.1 | 15.4 | 0.7 |
F1 bacon | 60.0 | 207.0 | 8.0 | 0.0 | 19.7 |
Salladskål | 75.0 | 15.0 | 1.0 | 2.0 | 0.2 |
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer | 60.0 | 156.0 | 4.6 | 31.0 | 0.7 |
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 8.0 | 57.6 | 0.0 | 0.0 | 6.4 |
Brieost vitmögelost 28% fett | 41.0 | 135.3 | 8.1 | 0.2 | 11.5 |
Ost hårdost 28% fett | 10.0 | 36.7 | 2.7 | 0.1 | 2.8 |
Solrosbröd Bm4 | 51.0 | 146.1 | 4.1 | 24.2 | 3.2 |
Ost hårdost 31% fett | 14.0 | 54.1 | 3.6 | 0.2 | 4.4 |
Kalvsylta | 10.0 | 10.0 | 1.2 | 0.0 | 0.6 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 131.0 | 137.6 | 30.3 | 0.0 | 1.6 |
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 10.0 | 72.0 | 0.0 | 0.0 | 8.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
940.0 | 1769.1 | 105.9 24.1% |
107.8 24.5% |
99.6 51.4% |
Gillas av |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |