2009-12-03

« Till rolfs viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
F3 tomat 99.0 21.8 0.8 3.8 0.2
dressing Felix 10K 30.0 72.0 0.2 3.0 6.6
Rökt medvurst ca 36% fett 10.0 38.3 1.6 0.1 3.6
Ost hårdost 17% fett 14.0 39.2 4.2 0.2 2.4
Solrosbröd Bm4 50.0 143.2 4.0 23.8 3.1
leverpastej Scan bredbar 15.0 40.5 1.5 0.9 3.4
Sardiner i tomatsås konserv 64.0 138.9 13.1 0.4 9.5
F2 ägg 108.0 152.3 13.6 0.0 10.9
dujardin 50.0 15.5 1.2 2.5 0.1
Rågsiktsbröd ca 4% fibrer 30.0 80.0 2.1 15.4 0.7
F1 bacon 60.0 207.0 8.0 0.0 19.7
Salladskål 75.0 15.0 1.0 2.0 0.2
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer 60.0 156.0 4.6 31.0 0.7
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 8.0 57.6 0.0 0.0 6.4
Brieost vitmögelost 28% fett 41.0 135.3 8.1 0.2 11.5
Ost hårdost 28% fett 10.0 36.7 2.7 0.1 2.8
Solrosbröd Bm4 51.0 146.1 4.1 24.2 3.2
Ost hårdost 31% fett 14.0 54.1 3.6 0.2 4.4
Kalvsylta 10.0 10.0 1.2 0.0 0.6
Kycklingbröstfilé u skinn 131.0 137.6 30.3 0.0 1.6
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
940.0 1769.1 105.9
24.1%
107.8
24.5%
99.6
51.4%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer