2009-12-03

« Till rolfs viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ost hårdost 17% fett 14.0 39.2 4.2 0.2 2.4
Solrosbröd Bm4 50.0 143.2 4.0 23.8 3.1
F1 bacon 60.0 207.0 8.0 0.0 19.7
Salladskål 75.0 15.0 1.0 2.0 0.2
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer 60.0 156.0 4.6 31.0 0.7
F2 ägg 108.0 152.3 13.6 0.0 10.9
dujardin 50.0 15.5 1.2 2.5 0.1
Rågsiktsbröd ca 4% fibrer 30.0 80.0 2.1 15.4 0.7
Solrosbröd Bm4 51.0 146.1 4.1 24.2 3.2
Ost hårdost 31% fett 14.0 54.1 3.6 0.2 4.4
Kalvsylta 10.0 10.0 1.2 0.0 0.6
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 8.0 57.6 0.0 0.0 6.4
Brieost vitmögelost 28% fett 41.0 135.3 8.1 0.2 11.5
Ost hårdost 28% fett 10.0 36.7 2.7 0.1 2.8
leverpastej Scan bredbar 15.0 40.5 1.5 0.9 3.4
Sardiner i tomatsås konserv 64.0 138.9 13.1 0.4 9.5
Kycklingbröstfilé u skinn 131.0 137.6 30.3 0.0 1.6
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
F3 tomat 99.0 21.8 0.8 3.8 0.2
dressing Felix 10K 30.0 72.0 0.2 3.0 6.6
Rökt medvurst ca 36% fett 10.0 38.3 1.6 0.1 3.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
940.0 1769.1 105.9
24.1%
107.8
24.5%
99.6
51.4%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer