2009-12-04

« Till rolfs viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellangrädde 27% fett 54.0 142.6 1.4 2.0 14.6
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 11.0 79.2 0.0 0.0 8.8
F1 bacon 79.0 272.6 10.6 0.0 25.9
Smör 80% fett 15.0 108.0 0.0 0.0 12.0
vispgrädde 36% 22.0 88.0 0.0 0.7 7.9
F3 tomat 84.0 18.5 0.7 3.2 0.2
Ljust formbröd, bakm 1 25.0 61.6 2.1 11.8 0.7
Solrosbröd Bm4 35.0 100.3 2.8 16.6 2.2
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 7.0 50.4 0.0 0.0 5.6
Ost hårdost 17% fett 18.0 50.4 5.4 0.2 3.1
lingonbröd, modifierat bm 52.0 121.0 13.2 94.3 13.5
Torsk 200.0 150.0 34.0 0.0 1.4
Ost hårdost 17% fett 10.0 28.0 3.0 0.1 1.7
F2 ägg 114.0 160.7 14.4 0.0 11.5
Potatis 180.0 136.8 3.2 29.0 0.2
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 8.0 57.6 0.0 0.0 6.4
leverpastej Scan bredbar 22.0 59.4 2.2 1.3 5.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
936.0 1685.1 93.0
17.7%
159.2
30.3%
120.8
52.1%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer