2009-12-05

« Till rolfs viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Sardiner i tomatsås konserv 45.0 97.6 9.2 0.3 6.7
vispgrädde 36% 22.0 88.0 0.0 0.7 7.9
Salladskål 102.0 20.4 1.4 2.7 0.2
Morot 81.0 35.9 0.5 7.0 0.2
F1 bacon 73.0 251.8 9.8 0.0 23.9
dressing Felix 10K 30.0 72.0 0.2 3.0 6.6
lingonbröd 4 dec 52.0 121.8 3.3 23.6 1.5
F2 ägg 112.0 157.9 14.1 0.0 11.3
Kycklingbröstfilé u skinn 144.0 151.2 33.3 0.0 1.7
Mellangrädde 27% fett 34.0 89.8 0.9 1.3 9.2
F3 tomat 98.0 21.6 0.8 3.7 0.2
dujardin 95.0 29.4 2.2 4.8 0.2
Solrosbröd Bm4 69.0 197.7 5.5 32.8 4.3
lingonbröd 4 dec 50.0 117.2 3.2 22.7 1.4
Potatis 61.0 46.4 1.1 9.8 0.1
Ost hårdost 17% fett 17.0 47.6 5.1 0.2 2.9
leverpastej Scan bredbar 34.0 91.8 3.4 2.0 7.8
Ost hårdost 17% fett 13.0 36.4 3.9 0.2 2.2
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 7.0 50.4 0.0 0.0 5.6
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 17.0 122.4 0.0 0.0 13.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1156.0 1847.3 97.9
21.4%
114.8
25.1%
107.5
53.4%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer