Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Sardiner i tomatsås konserv | 45.0 | 97.6 | 9.2 | 0.3 | 6.7 |
vispgrädde 36% | 22.0 | 88.0 | 0.0 | 0.7 | 7.9 |
F1 bacon | 73.0 | 251.8 | 9.8 | 0.0 | 23.9 |
dressing Felix 10K | 30.0 | 72.0 | 0.2 | 3.0 | 6.6 |
lingonbröd 4 dec | 52.0 | 121.8 | 3.3 | 23.6 | 1.5 |
F3 tomat | 98.0 | 21.6 | 0.8 | 3.7 | 0.2 |
dujardin | 95.0 | 29.4 | 2.2 | 4.8 | 0.2 |
Solrosbröd Bm4 | 69.0 | 197.7 | 5.5 | 32.8 | 4.3 |
Salladskål | 102.0 | 20.4 | 1.4 | 2.7 | 0.2 |
Morot | 81.0 | 35.9 | 0.5 | 7.0 | 0.2 |
F2 ägg | 112.0 | 157.9 | 14.1 | 0.0 | 11.3 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 144.0 | 151.2 | 33.3 | 0.0 | 1.7 |
Mellangrädde 27% fett | 34.0 | 89.8 | 0.9 | 1.3 | 9.2 |
lingonbröd 4 dec | 50.0 | 117.2 | 3.2 | 22.7 | 1.4 |
Potatis | 61.0 | 46.4 | 1.1 | 9.8 | 0.1 |
Ost hårdost 17% fett | 17.0 | 47.6 | 5.1 | 0.2 | 2.9 |
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 7.0 | 50.4 | 0.0 | 0.0 | 5.6 |
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 17.0 | 122.4 | 0.0 | 0.0 | 13.6 |
leverpastej Scan bredbar | 34.0 | 91.8 | 3.4 | 2.0 | 7.8 |
Ost hårdost 17% fett | 13.0 | 36.4 | 3.9 | 0.2 | 2.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1156.0 | 1847.3 | 97.9 21.4% |
114.8 25.1% |
107.5 53.4% |
Gillas av |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |