2009-12-06

« Till rolfs viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
F1 bacon 83.0 286.4 11.1 0.0 27.2
Falukorv 23% fett 71.0 183.9 7.0 2.6 16.3
F2 ägg 112.0 157.9 14.1 0.0 11.3
Potatis 124.0 94.2 2.2 20.0 0.1
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 34.0 244.8 0.0 0.0 27.2
Solrosbröd Bm4 149.0 426.9 11.9 70.8 9.2
Brieost vitmögelost 28% fett 52.0 171.6 10.3 0.3 14.6
F3 tomat 95.0 20.9 0.8 3.6 0.2
vispgrädde 36% 10.0 40.0 0.0 0.3 3.6
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp 12.0 41.9 1.3 7.5 0.2
Ost hårdost 17% fett 29.0 81.2 8.7 0.4 5.0
Morot 35.0 15.5 0.2 3.0 0.1
leverpastej Scan bredbar 24.0 64.8 2.4 1.4 5.5
ost gouda klöver 77.0 284.9 20.0 1.2 22.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
907.0 2114.9 90.0
17.1%
111.1
21.2%
142.8
61.7%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer