2009-12-06

« Till rolfs viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Brieost vitmögelost 28% fett 52.0 171.6 10.3 0.3 14.6
F2 ägg 112.0 157.9 14.1 0.0 11.3
Potatis 124.0 94.2 2.2 20.0 0.1
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 34.0 244.8 0.0 0.0 27.2
Solrosbröd Bm4 149.0 426.9 11.9 70.8 9.2
Morot 35.0 15.5 0.2 3.0 0.1
F3 tomat 95.0 20.9 0.8 3.6 0.2
vispgrädde 36% 10.0 40.0 0.0 0.3 3.6
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp 12.0 41.9 1.3 7.5 0.2
Ost hårdost 17% fett 29.0 81.2 8.7 0.4 5.0
F1 bacon 83.0 286.4 11.1 0.0 27.2
Falukorv 23% fett 71.0 183.9 7.0 2.6 16.3
leverpastej Scan bredbar 24.0 64.8 2.4 1.4 5.5
ost gouda klöver 77.0 284.9 20.0 1.2 22.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
907.0 2114.9 90.0
17.1%
111.1
21.2%
142.8
61.7%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer