2009-12-08

« Till rolfs viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
leverpastej Scan bredbar 12.0 32.4 1.2 0.7 2.8
ost gouda klöver 12.0 44.4 3.1 0.2 3.5
ost gouda klöver 11.0 40.7 2.9 0.2 3.2
Pasta 45.0 162.0 5.6 32.4 0.5
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 11.0 79.2 0.0 0.0 8.8
Lätt-kavring BM 47.0 101.7 3.4 20.6 0.5
Köttfärs nötfärs 15% fett 125.0 257.5 23.9 0.0 18.1
Brieost vitmögelost 28% fett 25.0 82.5 5.0 0.1 7.0
F3 tomat 91.0 20.0 0.7 3.5 0.2
Lök gul fryst 58.0 16.8 0.9 2.4 0.0
F1 bacon 80.0 276.0 10.7 0.0 26.2
Rapsolja oberik 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
F2 ägg 108.0 152.3 13.6 0.0 10.9
vispgrädde 36% 25.0 100.0 0.0 0.8 9.0
Lätt-kavring BM 35.0 75.7 2.6 15.3 0.4
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 13.0 93.6 0.0 0.0 10.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
703.0 1579.0 73.6
18.8%
76.2
19.5%
106.5
61.7%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer