Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Makrillfilé konserv i tomatsås | 120.0 | 237.6 | 17.3 | 0.6 | 18.6 |
Ost hårdost 17% fett | 30.0 | 84.0 | 9.0 | 0.4 | 5.2 |
F1 bacon | 70.0 | 241.5 | 9.4 | 0.0 | 23.0 |
dressing Felix 10K | 30.0 | 72.0 | 0.2 | 3.0 | 6.6 |
Mellangrädde 27% fett | 20.0 | 52.8 | 0.5 | 0.7 | 5.4 |
Solrosbröd Bm4 | 46.0 | 131.8 | 3.7 | 21.8 | 2.9 |
Lätt-kavring BM | 22.0 | 47.6 | 1.6 | 9.6 | 0.2 |
Morot | 44.0 | 19.5 | 0.3 | 3.8 | 0.1 |
F3 tomat | 79.0 | 17.4 | 0.6 | 3.0 | 0.2 |
Solrosbröd Bm4 | 30.0 | 86.0 | 2.4 | 14.2 | 1.9 |
Potatis | 100.0 | 76.0 | 1.8 | 16.1 | 0.1 |
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 7.0 | 50.4 | 0.0 | 0.0 | 5.6 |
ost gouda klöver | 25.0 | 92.5 | 6.5 | 0.4 | 7.2 |
vispgrädde 36% | 15.0 | 60.0 | 0.0 | 0.4 | 5.4 |
leverpastej Scan bredbar | 14.0 | 37.8 | 1.4 | 0.8 | 3.2 |
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 12.0 | 86.4 | 0.0 | 0.0 | 9.6 |
F2 ägg | 113.0 | 159.3 | 14.2 | 0.0 | 11.4 |
ost gouda klöver | 18.0 | 66.6 | 4.7 | 0.3 | 5.2 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 107.0 | 112.4 | 24.7 | 0.0 | 1.3 |
Salladskål | 85.0 | 17.0 | 1.2 | 2.2 | 0.2 |
ost gouda klöver | 58.0 | 214.6 | 15.1 | 0.9 | 16.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1045.0 | 1963.2 | 114.6 23.5% |
78.2 16.0% |
130.1 60.5% |
Gillas av |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |