2009-12-10

« Till rolfs viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Makrillfilé konserv i tomatsås 120.0 237.6 17.3 0.6 18.6
Ost hårdost 17% fett 30.0 84.0 9.0 0.4 5.2
F1 bacon 70.0 241.5 9.4 0.0 23.0
dressing Felix 10K 30.0 72.0 0.2 3.0 6.6
Mellangrädde 27% fett 20.0 52.8 0.5 0.7 5.4
Solrosbröd Bm4 46.0 131.8 3.7 21.8 2.9
Lätt-kavring BM 22.0 47.6 1.6 9.6 0.2
Morot 44.0 19.5 0.3 3.8 0.1
F3 tomat 79.0 17.4 0.6 3.0 0.2
Solrosbröd Bm4 30.0 86.0 2.4 14.2 1.9
Potatis 100.0 76.0 1.8 16.1 0.1
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 7.0 50.4 0.0 0.0 5.6
ost gouda klöver 25.0 92.5 6.5 0.4 7.2
vispgrädde 36% 15.0 60.0 0.0 0.4 5.4
leverpastej Scan bredbar 14.0 37.8 1.4 0.8 3.2
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 12.0 86.4 0.0 0.0 9.6
F2 ägg 113.0 159.3 14.2 0.0 11.4
ost gouda klöver 18.0 66.6 4.7 0.3 5.2
Kycklingbröstfilé u skinn 107.0 112.4 24.7 0.0 1.3
Salladskål 85.0 17.0 1.2 2.2 0.2
ost gouda klöver 58.0 214.6 15.1 0.9 16.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1045.0 1963.2 114.6
23.5%
78.2
16.0%
130.1
60.5%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer