2009-12-11

« Till rolfs viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Solrosbröd Bm4 29.0 83.1 2.3 13.8 1.8
leverpastej Scan bredbar 13.0 35.1 1.3 0.8 3.0
vispgrädde 36% 15.0 60.0 0.0 0.4 5.4
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 11.0 79.2 0.0 0.0 8.8
Brieost vitmögelost 28% fett 30.0 99.0 5.9 0.2 8.4
Solrosbröd Bm4 81.0 232.1 6.5 38.5 5.0
Kycklingbröstfilé u skinn 108.0 113.4 24.9 0.0 1.3
Mellangrädde 27% fett 21.0 55.4 0.5 0.8 5.7
Sardiner i tomatsås konserv 50.0 108.5 10.2 0.3 7.4
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 7.0 50.4 0.0 0.0 5.6
ost gouda klöver 32.0 118.4 8.3 0.5 9.3
Morot 84.0 37.2 0.5 7.3 0.3
Tomat 98.0 21.6 0.8 3.7 0.2
ost gouda klöver 23.0 85.1 6.0 0.3 6.7
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 16.0 115.2 0.0 0.0 12.8
Potatis 72.0 54.7 1.3 11.6 0.1
Fläskkarré gris stekt u steksky 103.0 240.0 20.2 0.0 17.8
Lätt-kavring BM 58.0 125.5 4.2 25.4 0.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
851.0 1713.9 92.9
21.9%
103.6
24.4%
100.2
53.6%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer