Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
ost gouda klöver | 23.0 | 85.1 | 6.0 | 0.3 | 6.7 |
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 16.0 | 115.2 | 0.0 | 0.0 | 12.8 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 108.0 | 113.4 | 24.9 | 0.0 | 1.3 |
Mellangrädde 27% fett | 21.0 | 55.4 | 0.5 | 0.8 | 5.7 |
Sardiner i tomatsås konserv | 50.0 | 108.5 | 10.2 | 0.3 | 7.4 |
Potatis | 72.0 | 54.7 | 1.3 | 11.6 | 0.1 |
Fläskkarré gris stekt u steksky | 103.0 | 240.0 | 20.2 | 0.0 | 17.8 |
Lätt-kavring BM | 58.0 | 125.5 | 4.2 | 25.4 | 0.6 |
Brieost vitmögelost 28% fett | 30.0 | 99.0 | 5.9 | 0.2 | 8.4 |
Solrosbröd Bm4 | 81.0 | 232.1 | 6.5 | 38.5 | 5.0 |
Solrosbröd Bm4 | 29.0 | 83.1 | 2.3 | 13.8 | 1.8 |
leverpastej Scan bredbar | 13.0 | 35.1 | 1.3 | 0.8 | 3.0 |
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 7.0 | 50.4 | 0.0 | 0.0 | 5.6 |
ost gouda klöver | 32.0 | 118.4 | 8.3 | 0.5 | 9.3 |
vispgrädde 36% | 15.0 | 60.0 | 0.0 | 0.4 | 5.4 |
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 11.0 | 79.2 | 0.0 | 0.0 | 8.8 |
Morot | 84.0 | 37.2 | 0.5 | 7.3 | 0.3 |
Tomat | 98.0 | 21.6 | 0.8 | 3.7 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
851.0 | 1713.9 | 92.9 21.9% |
103.6 24.4% |
100.2 53.6% |
Gillas av |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |