Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Potatis | 132.0 | 100.3 | 2.4 | 21.3 | 0.1 |
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Morot | 75.0 | 33.2 | 0.4 | 6.5 | 0.2 |
Ost hårdost 17% fett | 29.0 | 81.2 | 8.7 | 0.4 | 5.0 |
Lök gul röd | 36.0 | 11.5 | 0.4 | 2.2 | 0.0 |
Brieost vitmögelost 28% fett | 35.0 | 115.5 | 6.9 | 0.2 | 9.8 |
F1 bacon | 67.0 | 231.2 | 9.0 | 0.0 | 22.0 |
vispgrädde 36% | 10.0 | 40.0 | 0.0 | 0.3 | 3.6 |
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp | 13.0 | 45.4 | 1.4 | 8.2 | 0.3 |
F2 ägg | 122.0 | 172.0 | 15.4 | 0.0 | 12.3 |
Smör 80% fett | 23.0 | 165.6 | 0.0 | 0.0 | 18.4 |
Sardiner i tomatsås konserv | 26.0 | 56.4 | 5.3 | 0.2 | 3.8 |
Chokladbiskvi mandelbotten smörkräm choklad | 50.0 | 247.0 | 2.8 | 25.5 | 14.3 |
ost gouda klöver | 18.0 | 66.6 | 4.7 | 0.3 | 5.2 |
Rödbetssallad | 53.0 | 38.2 | 0.7 | 5.8 | 1.1 |
falukorv Lithell 21% | 118.0 | 295.0 | 11.2 | 5.3 | 24.8 |
Solrosbröd Bm4 | 72.0 | 206.3 | 5.8 | 34.2 | 4.5 |
Lätt-kavring BM | 35.0 | 75.7 | 2.6 | 15.3 | 0.4 |
F3 tomat | 114.0 | 25.1 | 0.9 | 4.3 | 0.2 |
leverpastej Scan bredbar | 17.0 | 45.9 | 1.7 | 1.0 | 3.9 |
Kalvsylta | 72.0 | 72.0 | 8.6 | 0.1 | 4.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1122.0 | 2160.1 | 88.9 16.7% |
131.1 24.6% |
138.0 58.7% |
Gillas av |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |