Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
F3 tomat | 147.0 | 32.3 | 1.2 | 5.6 | 0.3 |
Rödbetssallad | 30.0 | 21.6 | 0.4 | 3.3 | 0.6 |
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 10.0 | 72.0 | 0.0 | 0.0 | 8.0 |
Solrosbröd Bm4 | 84.0 | 240.7 | 6.7 | 39.9 | 5.2 |
vispgrädde 36% | 70.0 | 280.0 | 0.0 | 2.1 | 25.2 |
ost gouda klöver | 27.0 | 99.9 | 7.0 | 0.4 | 7.8 |
F2 ägg | 108.0 | 152.3 | 13.6 | 0.0 | 10.9 |
Kalvsylta | 67.0 | 67.0 | 8.0 | 0.1 | 3.8 |
Solrosbröd Bm4 | 46.0 | 131.8 | 3.7 | 21.8 | 2.9 |
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 15.0 | 108.0 | 0.0 | 0.0 | 12.0 |
dujardin | 205.0 | 63.6 | 4.7 | 10.2 | 0.4 |
leverpastej Scan bredbar | 12.0 | 32.4 | 1.2 | 0.7 | 2.8 |
Smör 80% fett | 25.0 | 180.0 | 0.0 | 0.0 | 20.0 |
ost gouda klöver | 23.0 | 85.1 | 6.0 | 0.3 | 6.7 |
Kycklingben drumstick kött m skinn | 143.0 | 221.6 | 27.6 | 0.0 | 12.4 |
Squash | 58.0 | 9.9 | 0.7 | 1.3 | 0.1 |
ost gouda klöver | 60.0 | 222.0 | 15.6 | 0.9 | 17.4 |
leverpastej Scan bredbar | 16.0 | 43.2 | 1.6 | 1.0 | 3.7 |
Sardiner i tomatsås konserv | 16.0 | 34.7 | 3.3 | 0.1 | 2.4 |
F3 tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1212.0 | 2109.1 | 101.7 19.7% |
89.6 17.4% |
142.7 62.9% |
Gillas av |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |