2009-12-17

« Till rolfs viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
F3 tomat 147.0 32.3 1.2 5.6 0.3
Rödbetssallad 30.0 21.6 0.4 3.3 0.6
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Solrosbröd Bm4 84.0 240.7 6.7 39.9 5.2
vispgrädde 36% 70.0 280.0 0.0 2.1 25.2
ost gouda klöver 27.0 99.9 7.0 0.4 7.8
F2 ägg 108.0 152.3 13.6 0.0 10.9
Kalvsylta 67.0 67.0 8.0 0.1 3.8
Solrosbröd Bm4 46.0 131.8 3.7 21.8 2.9
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 15.0 108.0 0.0 0.0 12.0
dujardin 205.0 63.6 4.7 10.2 0.4
leverpastej Scan bredbar 12.0 32.4 1.2 0.7 2.8
Smör 80% fett 25.0 180.0 0.0 0.0 20.0
ost gouda klöver 23.0 85.1 6.0 0.3 6.7
Kycklingben drumstick kött m skinn 143.0 221.6 27.6 0.0 12.4
Squash 58.0 9.9 0.7 1.3 0.1
ost gouda klöver 60.0 222.0 15.6 0.9 17.4
leverpastej Scan bredbar 16.0 43.2 1.6 1.0 3.7
Sardiner i tomatsås konserv 16.0 34.7 3.3 0.1 2.4
F3 tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1212.0 2109.1 101.7
19.7%
89.6
17.4%
142.7
62.9%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer