Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rågbröd ca 6% fibrer | 80.0 | 200.0 | 6.0 | 36.5 | 2.0 |
Senap svensk | 20.0 | 33.0 | 1.1 | 4.0 | 1.3 |
Grahamsscones | 60.0 | 190.8 | 3.8 | 22.4 | 9.0 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 80.0 | 60.5 | 10.2 | 2.9 | 0.8 |
Falukorv 23% fett | 100.0 | 259.0 | 9.9 | 3.7 | 23.0 |
Nubbesallad (potatis, ägg, gräddfil, majonnäs, kaviar) | 50.0 | 60.0 | 2.3 | 4.4 | 3.6 |
Pasta | 80.0 | 288.0 | 10.0 | 57.5 | 1.0 |
Majonnäs 80% fett | 10.0 | 71.8 | 0.1 | 0.2 | 8.0 |
Chokladpraliner | 10.0 | 54.0 | 0.7 | 5.3 | 3.4 |
Lättmargarin Lätt&lagom original 40% fett berik | 10.0 | 38.0 | 0.8 | 0.2 | 4.0 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 150.0 | 58.5 | 5.2 | 7.5 | 0.8 |
Ketchup tomat | 50.0 | 54.5 | 0.8 | 11.8 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
700.0 | 1368.1 | 50.9 15.1% |
156.4 46.4% |
57.1 38.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rågbröd ca 6% fibrer | 80.0 | 200.0 | 6.0 | 36.5 | 2.0 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 150.0 | 58.5 | 5.2 | 7.5 | 0.8 |
Malaco Brio godis | 60.0 | 240.0 | 0.6 | 51.0 | 3.9 |
Köttfärssås o spaghetti | 460.0 | 520.3 | 29.9 | 72.2 | 10.6 |
Ost hårdost 31% fett | 15.0 | 58.0 | 3.9 | 0.2 | 4.7 |
Lättmargarin Lätt&lagom original 40% fett berik | 5.0 | 19.0 | 0.4 | 0.1 | 2.0 |
Makrillfilé konserv i tomatsås | 25.0 | 49.5 | 3.6 | 0.1 | 3.9 |
Nubbesallad (potatis, ägg, gräddfil, majonnäs, kaviar) | 280.0 | 336.0 | 12.9 | 24.9 | 20.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1075.0 | 1481.3 | 62.5 17.1% |
192.5 52.8% |
48.3 30.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Lättmargarin Lätt&lagom original 40% fett berik | 10.0 | 38.0 | 0.8 | 0.2 | 4.0 |
Lingonsylt | 30.0 | 48.0 | 0.0 | 11.6 | 0.0 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 50.0 | 37.8 | 6.4 | 1.8 | 0.5 |
Kex Ballerina | 13.0 | 63.0 | 0.8 | 8.7 | 2.7 |
Bacon magert gris rökt stekt | 25.0 | 75.0 | 12.8 | 0.0 | 2.3 |
Ost hårdost 31% fett | 10.0 | 38.7 | 2.6 | 0.1 | 3.1 |
Choklad o chokladpraliner | 8.0 | 43.8 | 0.6 | 4.3 | 2.7 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 160.0 | 400.0 | 12.0 | 73.0 | 4.0 |
Raggmunkar potatisplättar potatispannkakor hemlagade | 260.0 | 387.1 | 10.9 | 52.0 | 14.3 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 280.0 | 109.2 | 9.8 | 14.0 | 1.4 |
Makrillfilé konserv i tomatsås | 25.0 | 49.5 | 3.6 | 0.1 | 3.9 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
871.0 | 1290.1 | 60.3 19.2% |
165.8 52.7% |
38.9 28.1% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Städa | 60.0 | 237 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Lättmargarin Lätt&lagom original 40% fett berik | 9.0 | 34.2 | 0.7 | 0.2 | 3.6 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 585.0 | 228.2 | 20.5 | 29.2 | 2.9 |
Grahamsscones | 60.0 | 190.8 | 3.8 | 22.4 | 9.0 |
Kyckling | 95.0 | 109.2 | 20.4 | 0.0 | 2.9 |
Currysås | 70.0 | 63.0 | 0.7 | 2.4 | 5.6 |
Äppelmos osötat el m sötmedel u energi | 30.0 | 15.0 | 0.0 | 3.4 | 0.0 |
Ris långkornigt okokt | 60.0 | 211.2 | 4.7 | 46.1 | 0.4 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 80.0 | 200.0 | 6.0 | 36.5 | 2.0 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 65.0 | 49.1 | 8.3 | 2.3 | 0.6 |
Ost hårdost 31% fett | 15.0 | 58.0 | 3.9 | 0.2 | 4.7 |
Mannagryn | 35.0 | 122.8 | 3.5 | 25.2 | 0.5 |
Mörk choklad, >70 % kakao | 8.0 | 45.8 | 0.8 | 4.1 | 3.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1112.0 | 1327.3 | 73.3 22.5% |
172.0 52.9% |
35.2 24.6% |
Mitt första inlägg på ViktPejl.
InvägningVikt | 66.3kg |
Midja | 79.0cm |
Stuss | 94.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Köttfärssås o spaghetti | 460.0 | 520.3 | 29.9 | 72.2 | 10.6 |
Lättmargarin Lätt&lagom original 40% fett berik | 5.0 | 19.0 | 0.4 | 0.1 | 2.0 |
Mannagryn | 35.0 | 122.8 | 3.5 | 25.2 | 0.5 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 80.0 | 200.0 | 6.0 | 36.5 | 2.0 |
Äppelmos osötat el m sötmedel u energi | 20.0 | 10.0 | 0.0 | 2.3 | 0.0 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 365.0 | 142.4 | 12.8 | 18.2 | 1.8 |
Ketchup tomat | 15.0 | 16.4 | 0.2 | 3.6 | 0.1 |
Kvarg färskost 10% fett Kesella | 40.0 | 60.8 | 5.1 | 1.2 | 4.0 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 90.0 | 68.0 | 11.4 | 3.2 | 0.9 |
Ost hårdost 31% fett | 15.0 | 58.0 | 3.9 | 0.2 | 4.7 |
Jordgubbar frysta | 32.0 | 10.8 | 0.2 | 2.0 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1157.0 | 1228.5 | 73.4 24.6% |
164.7 55.1% |
26.7 20.3% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |