2010-12-13

« Till sabers viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 20.0 71.0 2.0 13.1 0.5
A-fil 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Currysås 70.0 63.0 0.7 2.4 5.6
Makrillfilé konserv i tomatsås 25.0 49.5 3.6 0.1 3.9
Kycklinglår kycklingklubba m skinn 100.0 156.0 18.9 0.0 8.9
Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular 40.0 146.0 4.0 26.7 1.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Vårrulle fryst värmd 90.0 194.8 6.2 20.2 9.7
Basmatiris kokt 180.0 214.9 5.6 45.9 0.5
Saffransbröd 60.0 183.0 4.1 28.9 5.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
835.0 1268.2 58.2
18.7%
146.9
47.3%
46.6
34.0%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer