sma05ios viktdagbok

« Till sma05ios profil

2014-01-13

Invägning
Vikt67.0kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Aerobics, high impact 60.0 496
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Grahamsbröd m mjölk ca 5% fibrer 50.0 139.0 4.5 23.1 2.6
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Rökt skinka gris 6% fett 100.0 138.0 21.0 0.0 6.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
205.0 383.0 31.8
33.5%
23.1
24.3%
17.7
42.2%

2014-01-12

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Taco m köttfärsfyllning m.m. 103.0 229.0 8.8 18.4 13.1
Gräddglass ca 15% fett 75.0 167.0 2.7 14.7 10.8
Glassås choklad, Ohoj 21.0 74.0 0.7 14.6 1.2
Glass m maräng 10% fett 75.0 157.0 3.0 19.4 9.6
Taco m köttfärsfyllning m.m. 103.0 229.0 8.8 18.4 13.1
Mjukglass vanilj 100.0 154.0 3.1 19.7 7.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
527.0 1080.0 33.4
12.2%
105.2
38.3%
59.9
49.5%

2014-01-11

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ost hårdost 31% fett 45.0 174.0 11.7 0.6 14.1
Brieost vitmögelost 34% fett 100.0 378.0 17.0 2.1 34.0
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Brieost vitmögelost 34% fett 100.0 378.0 17.0 2.1 34.0
Grahamsbröd m mjölk ca 5% fibrer 100.0 278.0 9.0 46.2 5.2
Grahamsbröd m mjölk ca 5% fibrer 50.0 139.0 4.5 23.1 2.6
Grahamsbröd m mjölk ca 5% fibrer 100.0 278.0 9.0 46.2 5.2
Kexchoklad 100.0 513.0 8.5 59.8 26.5
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
675.0 2324.0 90.8
15.7%
180.5
31.1%
136.1
53.2%

2014-01-10

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pommes frites friterad potatis ca 17% fett gatukök 150.0 461.0 5.2 48.9 26.2
Starköl el exportöl 5,6 vol. % 100.0 47.0 0.6 3.2 0.0
Starköl el exportöl 5,6 vol. % 100.0 47.0 0.6 3.2 0.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Grahamsbröd m mjölk ca 5% fibrer 50.0 139.0 4.5 23.1 2.6
Starköl el exportöl 5,6 vol. % 100.0 47.0 0.6 3.2 0.0
Hamburgare dubbel bröd ost sallad dressing 100.0 242.0 12.4 18.9 12.7
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Starköl el exportöl 5,6 vol. % 100.0 47.0 0.6 3.2 0.0
Kycklingsallad m dressing 300.0 317.1 36.6 14.1 12.0
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1070.0 1511.1 71.3
20.9%
118.0
34.5%
67.3
44.6%

2014-01-09

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Aerobics, Step high impact 60.0 496
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Sushi blandning 7 bitar 200.0 318.0 12.4 58.0 3.2
Vårrulle värmd restaurang 100.0 316.0 6.6 18.7 23.8
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Kokosmjölk 100.0 239.0 2.3 3.5 24.0
Kyckling m grönsaker sås mandel kinesisk rätt 250.0 514.0 38.5 7.8 36.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
700.0 1457.0 66.1
18.2%
88.0
24.2%
92.6
57.7%

2014-01-08

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Tyngdlyftning, tungt 60.0 425
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Köttfärssås o spaghetti 350.0 395.8 22.8 55.0 8.0
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 75.0 33.0 0.5 6.7 0.2
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer 100.0 266.0 8.2 47.7 3.6
Avokado 55.0 92.0 1.1 2.4 8.4
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Avokado 55.0 92.0 1.1 2.4 8.4
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 150.0 66.0 1.0 13.4 0.4
Hårt bröd råg ca 13% fibrer ICA handlarnas knäckebröd 26.0 92.0 2.4 17.1 0.7
Kaviar rökt 10.0 39.0 1.2 1.3 3.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
891.0 1239.8 48.5
16.1%
146.2
48.6%
46.8
35.3%

2014-01-07

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt67.0kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Aerobics, Step high impact 60.0 496
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hårt bröd råg ca 13% fibrer ICA handlarnas knäckebröd 26.0 92.0 2.4 17.1 0.7
Hårt bröd råg ca 13% fibrer ICA handlarnas knäckebröd 26.0 92.0 2.4 17.1 0.7
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Köttfärssås o spaghetti 350.0 395.8 22.8 55.0 8.0
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Prinskorv stekt 100.0 282.0 10.5 4.0 25.3
Ketchup tomat 100.0 109.0 1.5 23.7 0.5
Bondomelett 336.0 357.8 30.2 26.9 13.8
Avokado 55.0 92.0 1.1 2.4 8.4
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1028.0 1570.6 78.7
20.4%
146.9
38.1%
70.6
41.5%