Vikt | 62.4kg |
Midja | 83.0cm |
Stuss | 102.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Karameller syrliga | 20.0 | 79.0 | 0.6 | 18.8 | 0.0 |
Rökt skinka gris 3% fett | 10.0 | 11.6 | 2.2 | 0.0 | 0.3 |
Ägg kokt | 65.0 | 91.0 | 8.2 | 0.0 | 6.6 |
Grönsallat gurka tomat u dressing | 100.0 | 18.0 | 1.0 | 2.6 | 0.1 |
Aubergine kokt | 100.0 | 27.0 | 1.2 | 3.9 | 0.1 |
Kyckling kokt | 125.0 | 209.0 | 39.2 | 0.0 | 5.6 |
Keso färskost 4% fett | 100.0 | 93.0 | 12.0 | 2.1 | 4.0 |
Avokado | 55.0 | 92.0 | 1.1 | 2.4 | 8.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
575.0 | 620.6 | 65.5 43.0% |
29.8 19.6% |
25.1 37.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Sojakorv | 100.0 | 226.0 | 16.4 | 0.8 | 16.0 |
Gröna bönor konserv u lag | 100.0 | 21.0 | 1.2 | 3.0 | 0.1 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 90.0 | 68.0 | 11.4 | 3.2 | 0.9 |
Aubergine kokt | 100.0 | 27.0 | 1.2 | 3.9 | 0.1 |
Hallon frysta | 125.0 | 47.0 | 1.2 | 6.8 | 0.6 |
Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 100.0 | 149.0 | 20.0 | 0.0 | 7.6 |
Hårt bröd råg ca 13% fibrer ICA handlarnas knäckebröd | 26.0 | 92.0 | 2.4 | 17.1 | 0.7 |
Grönsallat gurka tomat u dressing | 100.0 | 18.0 | 1.0 | 2.6 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
966.0 | 792.0 | 57.4 31.0% |
67.7 36.6% |
26.4 32.4% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 30.0 | 132 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mjukost smältost 10% fett | 15.0 | 24.0 | 2.6 | 0.0 | 1.5 |
Basmatiris kokt | 100.0 | 119.4 | 3.1 | 25.5 | 0.3 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 100.0 | 105.0 | 23.1 | 0.0 | 1.2 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp | 50.0 | 174.5 | 5.6 | 31.4 | 1.0 |
Vegetarisk gryta | 100.0 | 51.6 | 1.2 | 5.6 | 2.2 |
Ägg kokt | 60.0 | 84.0 | 7.6 | 0.0 | 6.1 |
Hårt bröd råg ca 13% fibrer ICA handlarnas knäckebröd | 26.0 | 92.0 | 2.4 | 17.1 | 0.7 |
Grönsallat gurka tomat u dressing | 100.0 | 18.0 | 1.0 | 2.6 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
656.0 | 804.5 | 48.3 25.3% |
103.9 54.4% |
17.1 20.3% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Gå/jogga | 50.0 | 330 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Makrill konserv | 125.0 | 405.0 | 23.6 | 0.0 | 35.0 |
Vattenmelon | 150.0 | 51.0 | 0.9 | 11.2 | 0.0 |
Fetaost 25% fett | 50.0 | 148.5 | 8.8 | 0.9 | 12.4 |
Ägg kokt | 60.0 | 84.0 | 7.6 | 0.0 | 6.1 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 30.0 | 106.5 | 3.0 | 19.6 | 0.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
415.0 | 795.0 | 43.9 22.1% |
31.7 15.9% |
54.3 62.0% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 60.0 | 264 |
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 60.0 | 264 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Avokado | 60.0 | 100.4 | 1.2 | 2.6 | 9.2 |
Falafel, kikärtskroketter frysta | 88.0 | 212.3 | 6.2 | 21.2 | 9.9 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 20.0 | 71.0 | 2.0 | 13.1 | 0.5 |
Tomatsallad m vinägrettsås | 100.0 | 63.0 | 0.8 | 3.7 | 4.8 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 20.0 | 71.0 | 2.0 | 13.1 | 0.5 |
Gröna bönor konserv m lag | 100.0 | 20.0 | 1.0 | 3.2 | 0.1 |
Keso färskost 4% fett | 50.0 | 46.5 | 6.0 | 1.0 | 2.0 |
Keso färskost 4% fett | 100.0 | 93.0 | 12.0 | 2.1 | 4.0 |
Ägg kokt | 70.0 | 98.0 | 8.8 | 0.0 | 7.1 |
Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 |
Aubergine stekt | 100.0 | 59.0 | 1.1 | 3.8 | 3.9 |
Falukorv 23% fett | 100.0 | 259.0 | 9.9 | 3.7 | 23.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
823.0 | 1142.2 | 55.4 19.9% |
67.6 24.3% |
68.5 55.8% |
Vikt | 63.0kg |
Midja | 80.0cm |
Stuss | 102.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kaviar rökt | 10.0 | 39.0 | 1.2 | 1.3 | 3.3 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 20.0 | 71.0 | 2.0 | 13.1 | 0.5 |
Ägg kokt | 70.0 | 98.0 | 8.8 | 0.0 | 7.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
100.0 | 208.0 | 12.0 23.5% |
14.4 28.2% |
10.9 48.4% |
Vikt | 63.0kg |
Midja | 79.0cm |
Stuss | 101.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Smör 80% fett | 10.0 | 72.0 | 0.0 | 0.0 | 8.0 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Ägg kokt | 60.0 | 84.0 | 7.6 | 0.0 | 6.1 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 90.0 | 68.0 | 11.4 | 3.2 | 0.9 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 20.0 | 71.0 | 2.0 | 13.1 | 0.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
230.0 | 306.0 | 21.4 28.5% |
18.2 24.3% |
15.6 47.2% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kycklinggryta m lök tomat champinjoner | 250.0 | 274.0 | 25.0 | 6.8 | 15.8 |
Apelsin | 125.0 | 65.0 | 1.0 | 13.5 | 0.1 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Avokado | 55.0 | 92.0 | 1.1 | 2.4 | 8.4 |
Ägg kokt | 60.0 | 84.0 | 7.6 | 0.0 | 6.1 |
Kassler rökt kotlettrad gris | 100.0 | 106.0 | 20.7 | 0.5 | 2.2 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 90.0 | 68.0 | 11.4 | 3.2 | 0.9 |
Hallon frysta | 100.0 | 37.6 | 1.0 | 5.4 | 0.5 |
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 40.0 | 137.6 | 3.8 | 25.3 | 1.0 |
Keso färskost 4% fett | 50.0 | 46.5 | 6.0 | 1.0 | 2.0 |
Potatisgratäng med gräddmjölk | 100.0 | 154.2 | 4.2 | 13.8 | 8.9 |
Smör 80% fett | 15.0 | 108.0 | 0.0 | 0.0 | 12.0 |
Champinjoner stekta utan fett | 250.0 | 100.0 | 9.5 | 11.0 | 1.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1360.0 | 1341.9 | 91.5 28.3% |
98.4 30.4% |
59.0 41.3% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 20.0 | 88 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 80.0 | 60.5 | 10.2 | 2.9 | 0.8 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 20.0 | 70.2 | 1.8 | 13.1 | 0.4 |
Hallon frysta | 30.0 | 11.3 | 0.3 | 1.6 | 0.2 |
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Avokado | 55.0 | 92.0 | 1.1 | 2.4 | 8.4 |
Lammbog lammbringa | 150.0 | 331.5 | 25.6 | 0.0 | 25.6 |
Salladskål | 50.0 | 10.0 | 0.7 | 1.3 | 0.1 |
Soltorkade tomater i olja avrunna | 13.0 | 24.7 | 0.6 | 1.1 | 1.6 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 100.0 | 18.0 | 0.9 | 2.7 | 0.1 |
Grönsallat gurka tomat u dressing | 100.0 | 18.0 | 1.0 | 2.6 | 0.1 |
Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Lök gul röd | 20.0 | 6.4 | 0.2 | 1.2 | 0.0 |
Sojakorv | 30.0 | 67.8 | 4.9 | 0.2 | 4.8 |
Äpple m skal | 50.0 | 27.6 | 0.1 | 6.2 | 0.0 |
Keso färskost 4% fett | 50.0 | 46.5 | 6.0 | 1.0 | 2.0 |
Potatisgratäng vispgrädde hårdost 28% fett | 100.0 | 132.9 | 4.3 | 11.5 | 7.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
978.0 | 1061.4 | 65.0 25.2% |
53.9 20.9% |
61.5 54.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Keso färskost 4% fett | 150.0 | 139.5 | 18.0 | 3.2 | 6.0 |
Morot | 200.0 | 88.6 | 1.2 | 17.4 | 0.6 |
Apelsin | 125.0 | 65.0 | 1.0 | 13.5 | 0.1 |
Avokado | 55.0 | 92.0 | 1.1 | 2.4 | 8.4 |
Potatis kokt | 50.0 | 38.8 | 0.9 | 8.2 | 0.0 |
Tomatsallad m vinägrettsås | 100.0 | 63.0 | 0.8 | 3.7 | 4.8 |
Ägg kokt | 60.0 | 84.0 | 7.6 | 0.0 | 6.1 |
Tomat | 150.0 | 33.0 | 1.2 | 5.7 | 0.3 |
Kassler rökt kotlettrad gris stekt el värmd | 200.0 | 222.0 | 43.6 | 1.0 | 4.6 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Päron | 138.0 | 74.0 | 0.6 | 15.0 | 0.1 |
Torskfilé kokt | 125.0 | 108.0 | 24.2 | 0.0 | 1.0 |
Salladskål | 50.0 | 10.0 | 0.7 | 1.3 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1528.0 | 1086.9 | 101.1 38.7% |
86.9 33.3% |
32.2 28.0% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |