Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 500.0 | 237.5 | 17.0 | 25.0 | 7.5 |
Mörkt bröd glutenfritt ca 6% fibrer | 75.0 | 216.8 | 0.4 | 41.0 | 4.6 |
Brieost vitmögelost 34% fett | 40.0 | 151.2 | 6.8 | 0.8 | 13.6 |
Lättmargarin Becel 35% fett berik | 40.0 | 128.0 | 0.8 | 0.0 | 14.4 |
Majonnäs 80% fett | 10.0 | 71.8 | 0.1 | 0.2 | 8.0 |
Gräddglass ca 15% fett | 75.0 | 167.0 | 2.7 | 14.7 | 10.8 |
Skagenröra | 150.0 | 298.5 | 18.0 | 3.6 | 23.6 |
Kaffe bryggt | 500.0 | 10.0 | 0.5 | 2.0 | 0.0 |
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer | 50.0 | 130.0 | 3.8 | 25.8 | 0.6 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Vitt vin halvtorrt el halvsött 12,5 vol. % | 100.0 | 81.0 | 0.1 | 3.0 | 0.0 |
Morotssoppa | 250.0 | 110.0 | 2.2 | 11.5 | 5.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1840.0 | 1671.8 | 58.7 14.7% |
127.6 32.0% |
93.7 53.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kaviar rökt | 10.0 | 39.0 | 1.2 | 1.3 | 3.3 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 300.0 | 142.5 | 10.2 | 15.0 | 4.5 |
Persika | 109.0 | 47.0 | 0.8 | 9.4 | 0.1 |
Saft osötad el m sötmedel u energi konc | 40.0 | 34.0 | 0.0 | 8.4 | 0.0 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Ketchup tomat | 20.0 | 21.8 | 0.3 | 4.7 | 0.1 |
Pytt i panna fryst | 350.0 | 540.0 | 22.4 | 48.6 | 27.6 |
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 50.0 | 171.2 | 5.0 | 31.0 | 1.0 |
Kaffe bryggt | 400.0 | 8.0 | 0.4 | 1.6 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1335.0 | 1147.5 | 46.7 16.7% |
120.0 42.9% |
49.8 40.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 |
Lax stekt | 100.0 | 225.0 | 22.8 | 0.0 | 14.9 |
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 100.0 | 342.3 | 10.0 | 61.9 | 1.9 |
Kaffe bryggt | 300.0 | 6.0 | 0.3 | 1.2 | 0.0 |
Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 50.0 | 137.5 | 1.0 | 2.2 | 14.0 |
Croissant fransk giffel | 50.0 | 150.0 | 3.4 | 19.7 | 6.2 |
Kaviar orökt | 10.0 | 19.0 | 1.5 | 2.4 | 0.3 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 500.0 | 237.5 | 17.0 | 25.0 | 7.5 |
Pasta berik kokt m salt | 150.0 | 196.5 | 7.4 | 37.6 | 1.2 |
Mjukost smältost 10% fett | 10.0 | 16.0 | 1.7 | 0.0 | 1.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1285.0 | 1378.8 | 69.5 20.8% |
150.1 44.9% |
50.5 34.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ost hårdost 38% fett | 70.0 | 294.0 | 14.0 | 0.9 | 26.6 |
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 70.0 | 239.6 | 7.0 | 43.3 | 1.3 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 300.0 | 142.5 | 10.2 | 15.0 | 4.5 |
Kaffe bryggt | 300.0 | 6.0 | 0.3 | 1.2 | 0.0 |
Köttfärssås o spaghetti | 350.0 | 395.8 | 22.8 | 55.0 | 8.0 |
Kycklingsallad m dressing | 300.0 | 317.1 | 36.6 | 14.1 | 12.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1390.0 | 1395.0 | 90.9 26.8% |
129.5 38.2% |
52.4 35.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rågbröd ca 6% fibrer | 50.0 | 125.0 | 3.8 | 22.8 | 1.2 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Lök gul röd | 100.0 | 32.0 | 1.2 | 6.0 | 0.1 |
Bacon gris | 140.0 | 483.0 | 18.8 | 0.0 | 45.9 |
Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Ost hårdost 23% fett | 20.0 | 65.3 | 5.9 | 0.1 | 4.7 |
Potatis stekt | 200.0 | 249.4 | 3.2 | 42.6 | 6.6 |
Leverpastej skivbar 26% fett | 100.0 | 298.0 | 12.9 | 5.0 | 25.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
960.0 | 1350.7 | 52.8 15.7% |
87.1 25.8% |
87.0 58.5% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 60.0 | 268 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 50.0 | 22.0 | 0.4 | 4.4 | 0.2 |
Bulgur kokt | 100.0 | 135.0 | 4.7 | 26.1 | 0.5 |
Kycklingsallad m dressing | 300.0 | 317.1 | 36.6 | 14.1 | 12.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 500.0 | 237.5 | 17.0 | 25.0 | 7.5 |
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer | 20.0 | 48.0 | 1.5 | 9.1 | 0.3 |
Kaffe bryggt | 500.0 | 10.0 | 0.5 | 2.0 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1470.0 | 769.6 | 60.7 32.3% |
80.7 42.9% |
20.5 24.7% |
Mitt första inlägg på ViktPejl.
InvägningVikt | 63.3kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 300.0 | 142.5 | 10.2 | 15.0 | 4.5 |
Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Banan | 200.0 | 200.0 | 3.4 | 43.4 | 0.0 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Blåbärssoppa | 250.0 | 100.0 | 0.5 | 21.5 | 0.5 |
Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular | 70.0 | 255.5 | 7.0 | 46.8 | 2.0 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Filmjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 100.0 | 266.0 | 8.2 | 47.7 | 3.6 |
Jordnötssmör | 100.0 | 615.0 | 22.6 | 14.3 | 51.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1895.0 | 1807.0 | 60.8 14.0% |
220.2 50.5% |
68.2 35.5% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |