trillians viktdagbok

« Till trillians profil

2011-04-05 Vad fan hände?!

Jag var i bra form, kände mig vältränad och frisk.
Åkte iväg på 3 månaders praktik i Stockholm och nu sitter jag här.
Nästan 8 kilo tyngre och utan muskler. Helt fruktansvärt vad snabbt detta gick och vilken ångest!

Nu börjar en kamp där jag, mitt psyke, och min kropp skall tillsammans komma i vår livs form snabbt som in i helvete igen. Jag är förbannad.

Invägning
Vikt70.6kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv 35.0 132.0 12.2 11.4 3.2
Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv 35.0 132.0 12.2 11.4 3.2
Honung 20.0 66.4 0.1 16.3 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
90.0 330.4 24.5
31.4%
39.1
50.1%
6.4
18.6%

2010-03-30

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kiwi 85.0 48.0 0.8 8.7 0.3
Kiwi 85.0 48.0 0.8 8.7 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
170.0 96.0 1.6
7.9%
17.4
85.5%
0.6
6.7%

2010-03-29

Invägning
Vikt63.8kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lasagne 450.0 528.3 23.8 64.8 18.4
Citronjuice konc konserv 300.0 96.0 1.2 20.4 0.9
Äpple m skal 250.0 138.0 0.5 31.0 0.2
Popcorn poppade 40.0 165.6 4.0 22.0 5.8
Korv bröd ketchup senap 100.0 255.0 9.8 21.6 14.1
Hårt bröd vete socker kanel ca 7% fibrer Wasa kanelknäcke 60.0 238.0 6.0 40.8 4.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1200.0 1420.9 45.3
13.1%
200.6
58.2%
43.6
28.7%

2010-03-18

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt64.5kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kiwi 85.0 48.0 0.8 8.7 0.3
Basmatiris kokt 90.0 107.5 2.8 23.0 0.3
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer 100.0 288.0 10.3 54.0 1.9
Apelsin 125.0 65.0 1.0 13.5 0.1
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Kiwi 85.0 48.0 0.8 8.7 0.3
Popcorn mikro 22% fett 75.0 337.5 7.0 32.2 16.6
Grillad kyckling m skinn 75.0 146.4 18.4 0.0 8.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
910.0 1112.4 41.5
15.9%
156.2
60.0%
27.7
24.1%