2011-05-17

« Till vacants viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 10.0 54.0 0.2 0.2 6.0
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
Rökt skinka gris 6% fett 30.0 41.4 6.3 0.0 1.8
Rökt skinka gris 6% fett 75.0 103.5 15.8 0.0 4.5
Pasta berik kokt m salt 50.0 65.5 2.4 12.6 0.4
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Vindruvor 125.0 94.0 0.9 19.6 0.8
Ost hårdost 23% fett 50.0 163.4 14.6 0.4 11.6
aktivt råg bröd 60.0 150.0 6.6 22.8 3.3
Fyllt vetebröd bullar längd ospec. 80.0 278.4 5.1 44.8 8.3
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing 200.0 36.0 1.8 5.4 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
830.0 1093.2 55.8
20.8%
128.6
48.0%
36.9
31.2%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer