2011-05-17

« Till vacants viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 10.0 54.0 0.2 0.2 6.0
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
aktivt råg bröd 60.0 150.0 6.6 22.8 3.3
Fyllt vetebröd bullar längd ospec. 80.0 278.4 5.1 44.8 8.3
Ost hårdost 23% fett 50.0 163.4 14.6 0.4 11.6
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing 200.0 36.0 1.8 5.4 0.2
Pasta berik kokt m salt 50.0 65.5 2.4 12.6 0.4
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Vindruvor 125.0 94.0 0.9 19.6 0.8
Rökt skinka gris 6% fett 30.0 41.4 6.3 0.0 1.8
Rökt skinka gris 6% fett 75.0 103.5 15.8 0.0 4.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
830.0 1093.2 55.8
20.8%
128.6
48.0%
36.9
31.2%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer