2011-05-24

« Till vacants viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Krossade tomater konserv m lag 100.0 26.0 0.8 4.6 0.2
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Passionsfrukt 50.0 38.0 1.1 3.7 0.4
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 10.0 54.0 0.2 0.2 6.0
Lök gul röd 50.0 16.0 0.6 3.0 0.0
Kex Ballerina 30.0 145.5 1.8 20.1 6.2
Rökt skinka gris 6% fett 30.0 41.4 6.3 0.0 1.8
Grapefrukt 100.0 35.8 0.7 7.1 0.1
runda björn 20.0 64.0 2.2 13.0 0.4
färdig pastarätt/port. 100.0 500.0 21.0 70.0 13.0
Chilipeppar färsk 10.0 5.0 0.2 0.9 0.0
Paprika gul 50.0 15.0 0.5 2.2 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
650.0 958.7 36.2
15.9%
127.8
56.1%
28.2
28.1%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer