zias viktdagbok

« Till zias profil

2010-04-15

Invägning
Vikt85.6kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Gymnastik 30.0 178
Gå/jogga 15.0 133
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
all bran regular 30.0 106.8 3.0 20.1 0.6
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 25.0 135.0 0.5 0.5 15.0
Mjölk 3% fett 150.0 90.0 5.1 7.2 4.5
Gröna ärter kokta 30.0 24.0 1.8 2.9 0.1
Pasta berik kokt m salt 100.0 131.0 4.9 25.1 0.8
Pommes frites friterad potatis ca 7% fett fryst värmd i ugn 100.0 216.7 3.2 32.0 7.6
A-fil 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Sojakorv 100.0 226.0 16.4 0.8 16.0
Grönsallat gurka tomat u dressing 50.0 9.0 0.5 1.3 0.0
Brun farin 10.0 38.8 0.0 9.6 0.0
mjukt tunnbröd lövånger 85.0 229.5 7.2 45.0 2.1
strödadlar 15.0 45.0 0.3 10.9 0.1
Ost hårdost 26% fett 15.0 51.0 3.7 0.2 3.9
Quorn svampprotein färs bitar filé 90.0 93.6 12.3 4.5 1.9
Kaffe bryggt 650.0 13.0 0.6 2.6 0.0
Mjukost smältost ca 16% fett 40.0 82.7 6.4 0.5 6.1
Linfrön torkade 10.0 44.0 2.4 0.0 3.1
Ketchup tomat 10.0 10.9 0.2 2.4 0.0
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker 70.0 109.2 2.0 4.7 9.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1780.0 1776.2 77.3
17.9%
179.9
41.7%
77.0
40.4%

2010-04-14

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Skotta snö 15.0 133
Gymnastik 20.0 119
Gå/jogga 20.0 178
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
mjukt tunnbröd lövånger 42.0 113.4 3.6 22.3 1.0
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker 70.0 109.2 2.0 4.7 9.2
tartex 15.0 32.7 1.0 0.8 2.8
Frukostvälling original Semper 100.0 130.0 5.3 20.0 3.3
A-fil 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Kaffe bryggt 550.0 11.0 0.6 2.2 0.0
Russin 25.0 79.4 0.8 17.3 0.1
all bran regular 30.0 106.8 3.0 20.1 0.6
Mjölk 3% fett 150.0 90.0 5.1 7.2 4.5
Brun farin 5.0 19.4 0.0 4.8 0.0
Pasta färsk m ägg 120.0 158.4 6.4 27.4 1.9
strödadlar 20.0 60.0 0.4 14.6 0.1
Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv 33.0 124.4 11.6 10.8 3.0
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 10.0 54.0 0.2 0.2 6.0
Glasstrut ca 15% fett 100.0 271.0 4.0 29.2 12.7
Linfrön torkade 10.0 44.0 2.4 0.0 3.1
vegeschnitzel 90.0 198.0 14.4 12.6 9.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1570.0 1721.7 67.6
16.2%
203.8
48.9%
64.2
34.9%

2010-04-13

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kaffe bryggt 450.0 9.0 0.4 1.8 0.0
strödadlar 15.0 45.0 0.3 10.9 0.1
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker 60.0 93.6 1.7 4.0 7.9
A-fil 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv 33.0 124.4 11.6 10.8 3.0
Vitt bröd mjölk typ mjukt tunnbröd ca 4% fibrer 40.0 112.0 3.2 21.0 1.3
Vetebröd osötat 70.0 201.6 5.3 31.4 5.6
Amerikanska muffins ospec 60.0 258.6 3.5 28.1 14.6
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 20.0 108.0 0.4 0.4 12.0
Pasta färsk m ägg 130.0 171.6 6.9 29.6 2.1
Brun farin 5.0 19.4 0.0 4.8 0.0
tartex 10.0 21.8 0.7 0.6 1.9
Sojakorv 40.0 90.4 6.6 0.3 6.4
Soltorkade tomater i olja avrunna 20.0 38.0 1.0 1.7 2.5
Röda bönor torkade kokta u salt 55.0 59.6 4.3 8.0 0.3
Mjölk 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
all bran regular 30.0 106.8 3.0 20.1 0.6
Ost hårdost 26% fett 15.0 51.0 3.7 0.2 3.9
Linfrön torkade 10.0 44.0 2.4 0.0 3.1
Gurka 20.0 2.8 0.2 0.4 0.0
Rapsolja oberik 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1488.0 1841.8 68.8
15.3%
193.3
43.1%
82.3
41.6%

2010-04-12

Invägning
Vikt87.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Brun farin 10.0 38.8 0.0 9.6 0.0
mjukt tunnbröd lövånger 130.0 351.0 11.0 68.9 3.2
Mjölk 3% fett 250.0 150.0 8.5 12.0 7.5
Ost hårdost 26% fett 30.0 102.0 7.4 0.4 7.8
A-fil 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Dressing majonnäs ca 60% fett 25.0 143.0 0.3 2.4 15.0
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 40.0 216.0 0.8 0.8 24.0
Gourmetbullar, vegetariska, djupfrysta (Hälsans kök) 75.0 123.8 13.9 3.2 5.2
Linfrön torkade 10.0 44.0 2.4 0.0 3.1
strödadlar 15.0 45.0 0.3 10.9 0.1
Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv 33.0 124.4 11.6 10.8 3.0
Vitt bröd vatten typ hamburgerbröd m sesamfrön ca 5% fibrer 55.0 157.0 4.6 24.8 3.7
Kaffe bryggt 600.0 12.0 0.6 2.4 0.0
Digestivekex 40.0 190.4 2.6 26.4 7.9
tartex 40.0 87.2 2.7 2.2 7.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1553.0 1904.6 73.5
15.6%
184.4
39.1%
94.0
45.3%

2010-04-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
A-fil 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
strödadlar 15.0 45.0 0.3 10.9 0.1
Brun farin 10.0 38.8 0.0 9.6 0.0
pasta vit fiber 100 g torr 60.0 204.0 7.2 39.6 1.2
Frukostflingor berik Special K 40.0 154.0 5.9 30.0 0.7
Ost hårdost 28% fett 20.0 73.3 5.5 0.3 5.6
Sojakorv 66.0 149.2 10.8 0.5 10.6
Kaffe bryggt 550.0 11.0 0.6 2.2 0.0
Ketchup tomat 15.0 16.4 0.2 3.6 0.1
Linfrön torkade 5.0 22.0 1.2 0.0 1.6
Mjölk 3% fett 150.0 90.0 5.1 7.2 4.5
Flytande margarin Becel 82% fett 10.0 72.5 0.0 0.0 8.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1141.0 996.2 43.6
17.8%
113.5
46.4%
38.6
35.8%

2010-04-01

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer 100.0 259.0 8.3 48.8 2.4
Baconbitar hälsans kök 60.0 142.8 10.8 6.0 8.4
Ost hårdost 26% fett 80.0 272.0 19.8 1.0 20.8
Lingonsylt 40.0 64.0 0.0 15.4 0.0
Kaffe bryggt 650.0 13.0 0.6 2.6 0.0
Mjölk 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Potatisbullar 120.0 130.7 4.0 20.6 2.9
Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv 66.0 248.8 23.1 21.5 5.9
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 50.0 270.0 1.0 1.0 30.0
Sojakorv 33.0 74.6 5.4 0.3 5.3
Digestivekex 30.0 142.8 1.9 19.8 5.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1429.0 1737.7 81.7
19.1%
146.6
34.3%
87.6
46.5%

2010-03-31

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Amerikanska muffins ospec 50.0 215.5 2.9 23.4 12.2
Yoghurt naturell 3 % fett 180.0 108.0 6.1 8.6 5.4
Potatisgratäng vispgrädde hårdost 28% fett 150.0 199.4 6.4 17.2 11.4
Brun farin 10.0 38.8 0.0 9.6 0.0
Broccoli fryst 75.0 22.0 2.6 1.4 0.2
Mjölk 3% fett 150.0 90.0 5.1 7.2 4.5
Béarnaisesås fryst el pulver tillagad 80.0 179.2 2.1 5.4 16.8
Frukostflingor berik Special K 40.0 154.0 5.9 30.0 0.7
strödadlar 15.0 45.0 0.3 10.9 0.1
Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv 66.0 248.8 23.1 21.5 5.9
Kaffe bryggt 650.0 13.0 0.6 2.6 0.0
sesamnuggets 100.0 250.0 15.0 14.0 15.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1566.0 1563.7 70.1
18.2%
151.8
39.4%
72.2
42.5%

2010-03-30

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Gå/jogga 40.0 356
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mjölk 3% fett 150.0 90.0 5.1 7.2 4.5
Sojabönor torkade 40.0 159.2 13.6 7.3 7.1
Frukostflingor berik Special K 40.0 154.0 5.9 30.0 0.7
Quorn svampprotein färs bitar filé 100.0 104.0 13.7 5.0 2.1
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 10.0 54.0 0.2 0.2 6.0
Yoghurt naturell 3 % fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 70.0 192.5 1.4 3.1 19.7
Messmör 5% fett berik 30.0 78.3 2.2 13.8 1.5
Linfrön torkade 10.0 44.0 2.4 0.0 3.1
Champinjoner stekta 30.0 21.6 1.0 1.7 1.1
Kaffe bryggt 650.0 13.0 0.6 2.6 0.0
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker 30.0 46.8 0.9 2.0 4.0
strödadlar 15.0 45.0 0.3 10.9 0.1
pasta vit fiber 100 g torr 70.0 238.0 8.4 46.2 1.4
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja 100.0 120.6 2.2 23.1 1.6
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 50.0 177.1 5.0 32.3 1.2
Brun farin 10.0 38.8 0.0 9.6 0.0
Krossade tomater konserv m lag 40.0 10.4 0.3 1.8 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1645.0 1707.3 70.0
17.0%
206.4
50.0%
60.2
33.1%

2010-03-29

Invägning
Vikt86.6kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Frukostflingor berik Special K 30.0 115.5 4.4 22.5 0.5
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 80.0 220.0 1.6 3.5 22.5
Amerikanska muffins ospec 80.0 344.8 4.6 37.4 19.4
Kaffe bryggt 650.0 13.0 0.6 2.6 0.0
A-fil 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Mjölk 3% fett 150.0 90.0 5.1 7.2 4.5
Brun farin 50.0 194.0 0.0 47.8 0.0
Gourmetbullar, vegetariska, djupfrysta (Hälsans kök) 90.0 148.5 16.6 3.9 6.3
Linfrön torkade 10.0 44.0 2.4 0.0 3.1
Mördeg gräddad 50.0 253.5 2.8 21.4 17.4
Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv 33.0 124.4 11.6 10.8 3.0
Champinjoner stekta 50.0 36.0 1.6 2.8 1.8
strödadlar 20.0 60.0 0.4 14.6 0.1
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja 120.0 144.7 2.6 27.7 1.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1613.0 1908.4 61.1
13.0%
211.8
45.1%
86.5
41.8%

2010-03-26

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Quorn svampprotein färs bitar filé 40.0 41.6 5.5 2.0 0.8
Mjölk 3% fett 150.0 90.0 5.1 7.2 4.5
Amerikanska muffins ospec 50.0 215.5 2.9 23.4 12.2
Mjuka rågkakor (rågtuben) 60.0 162.0 4.4 31.2 2.1
Soltorkade tomater i olja avrunna 40.0 76.0 2.0 3.5 5.0
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 15.0 81.0 0.3 0.3 9.0
Kaffe bryggt 550.0 11.0 0.6 2.2 0.0
Färskost lätt 15% fett Philadelphia 30.0 56.0 2.4 1.0 4.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
935.0 733.1 23.2
12.8%
70.8
39.1%
38.4
48.1%
Nyare inlägg »