Mitt första inlägg på ViktPejl.
InvägningVikt | 88.5kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Gravlaxsås | 40.0 | 222.0 | 0.6 | 5.2 | 22.4 |
Gravad lax | 100.0 | 179.0 | 21.2 | 2.7 | 9.2 |
Salami importerad 45% fett | 100.0 | 485.0 | 19.3 | 2.1 | 45.0 |
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 100.0 | 266.0 | 8.2 | 47.7 | 3.6 |
Tomat | 160.0 | 35.2 | 1.3 | 6.1 | 0.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
505.0 | 1223.2 | 50.6 16.5% |
63.8 20.8% |
84.5 62.6% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Gymnastik | 60.0 | 381 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Majskorn konserv u lag | 70.0 | 72.1 | 2.0 | 14.1 | 0.4 |
Gurka | 85.0 | 11.9 | 0.7 | 1.9 | 0.0 |
Pasta | 125.0 | 450.0 | 15.6 | 89.9 | 1.5 |
Stekt nötfärs | 250.0 | 407.5 | 55.0 | 0.0 | 20.8 |
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 10.0 | 34.4 | 1.0 | 6.3 | 0.2 |
Mjukost smältost 10% fett | 30.0 | 48.0 | 5.2 | 0.0 | 3.0 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 120.0 | 126.0 | 27.7 | 0.0 | 1.4 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 50.0 | 125.0 | 3.8 | 22.8 | 1.2 |
Tomat | 80.0 | 17.6 | 0.6 | 3.0 | 0.2 |
Apelsinjuice färskpressad | 300.0 | 144.0 | 2.1 | 31.8 | 0.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1120.0 | 1436.5 | 113.7 32.5% |
169.8 48.5% |
29.3 19.0% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Gymnastik | 60.0 | 381 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kycklingbröstfilé u skinn | 120.0 | 126.0 | 27.7 | 0.0 | 1.4 |
Gravad lax | 10.0 | 17.9 | 2.1 | 0.3 | 0.9 |
Pasta | 125.0 | 450.0 | 15.6 | 89.9 | 1.5 |
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 25.0 | 86.0 | 2.4 | 15.8 | 0.6 |
Majskorn konserv u lag | 70.0 | 72.1 | 2.0 | 14.1 | 0.4 |
Gurka | 85.0 | 11.9 | 0.7 | 1.9 | 0.0 |
Filmjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 60.0 | 159.6 | 4.9 | 28.6 | 2.2 |
Frukostflingor vetekli malt rostat Allbran Plus | 20.0 | 67.0 | 2.5 | 9.4 | 0.9 |
Tomat | 70.0 | 15.4 | 0.6 | 2.7 | 0.1 |
Grönmögelost fett 43 % Blå Castello | 20.0 | 85.8 | 1.9 | 0.5 | 8.6 |
Mjukost smältost 10% fett | 50.0 | 80.0 | 8.6 | 0.0 | 5.0 |
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer | 120.0 | 310.8 | 10.0 | 58.6 | 2.9 |
Rökt skinka gris 3% fett | 35.0 | 40.6 | 7.7 | 0.0 | 1.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1010.0 | 1643.1 | 93.5 23.6% |
231.4 58.4% |
31.5 18.0% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Aerobics, Step low impact | 50.0 | 436 |
Spinning, medium | 50.0 | 556 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kycklingbröstfilé u skinn | 180.0 | 189.0 | 41.6 | 0.0 | 2.2 |
Mjukost smältost 10% fett | 20.0 | 32.0 | 3.5 | 0.0 | 2.0 |
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 60.0 | 159.6 | 4.9 | 28.6 | 2.2 |
Filmjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Gurka | 170.0 | 23.8 | 1.4 | 3.7 | 0.0 |
Keso färskost 4% fett | 200.0 | 186.0 | 24.0 | 4.2 | 8.0 |
Majskorn konserv u lag | 140.0 | 144.2 | 4.1 | 28.3 | 0.8 |
Makrillfilé konserv i tomatsås | 125.0 | 247.5 | 18.0 | 0.6 | 19.4 |
Tomat | 160.0 | 35.2 | 1.3 | 6.1 | 0.3 |
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 50.0 | 172.0 | 4.8 | 31.6 | 1.2 |
Pasta kokt m salt | 280.0 | 362.6 | 12.6 | 72.5 | 1.1 |
Socker | 10.0 | 40.5 | 0.0 | 10.0 | 0.0 |
Rökt skinka gris 6% fett | 35.0 | 48.3 | 7.4 | 0.0 | 2.1 |
Jordgubbar | 125.0 | 52.0 | 0.6 | 10.4 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1755.0 | 1812.7 | 131.0 29.8% |
205.6 46.7% |
45.5 23.5% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |