Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Gymnastik | 60.0 | 381 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Pasta | 125.0 | 450.0 | 15.6 | 89.9 | 1.5 |
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 25.0 | 86.0 | 2.4 | 15.8 | 0.6 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 120.0 | 126.0 | 27.7 | 0.0 | 1.4 |
Gravad lax | 10.0 | 17.9 | 2.1 | 0.3 | 0.9 |
Tomat | 70.0 | 15.4 | 0.6 | 2.7 | 0.1 |
Grönmögelost fett 43 % Blå Castello | 20.0 | 85.8 | 1.9 | 0.5 | 8.6 |
Gurka | 85.0 | 11.9 | 0.7 | 1.9 | 0.0 |
Filmjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Mjukost smältost 10% fett | 50.0 | 80.0 | 8.6 | 0.0 | 5.0 |
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer | 120.0 | 310.8 | 10.0 | 58.6 | 2.9 |
Rökt skinka gris 3% fett | 35.0 | 40.6 | 7.7 | 0.0 | 1.0 |
Majskorn konserv u lag | 70.0 | 72.1 | 2.0 | 14.1 | 0.4 |
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 60.0 | 159.6 | 4.9 | 28.6 | 2.2 |
Frukostflingor vetekli malt rostat Allbran Plus | 20.0 | 67.0 | 2.5 | 9.4 | 0.9 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1010.0 | 1643.1 | 93.5 23.6% |
231.4 58.4% |
31.5 18.0% |
Gillas av |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |