Attes viktdagbok

« Till Attes profil

2013-09-18

Invägning
Vikt75.0kg
Midja100.0cm
Stuss104.0cm

2012-05-14

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Löpning 8 km/h (7,5 min/km) 8.0 85
Promenad 7,2 km/h (8,3 min/km) 75.0 496
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) 80.0 476
Gå/jogga 10.0 79
Motionscykel, lugnt 15.0 139

2011-12-13

Invägning
Vikt80.0kg
Midja101.0cm
Stuss104.0cm

2011-05-17

Invägning
Vikt83.0kg
Midja101.0cm
Stuss104.0cm

2011-05-10

Invägning
Vikt83.0kg
Midja100.0cm
Stuss104.0cm

2011-05-03

Invägning
Vikt83.0kg
Midja100.0cm
Stuss103.0cm

2011-03-09

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Jordgubbssylt 30.0 51.0 0.2 12.3 0.0
Pannkaka tunn hemlagad 135.0 268.8 9.6 31.5 11.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
165.0 319.8 9.8
12.4%
43.8
55.3%
11.3
32.4%

2011-03-08

Invägning
Vikt82.3kg
Midja100.5cm
Stuss104.5cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pannkaka tunn hemlagad 245.0 487.8 17.4 57.1 20.6
Banan 110.0 110.0 1.9 23.9 0.0
Jordgubbssylt 80.0 136.0 0.4 32.8 0.0
Currysås 80.0 72.0 0.8 2.7 6.4
Kyckling 147.0 169.0 31.6 0.0 4.6
Basmatiris kokt 210.0 250.7 6.5 53.6 0.6
Filmjölk 3% fett 350.0 210.0 11.9 16.8 10.5
Vitkålssallad pizzasallad 98.0 137.2 1.0 5.2 12.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1320.0 1572.7 71.5
18.4%
192.1
49.5%
55.0
32.1%

2011-03-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kyckling 120.0 138.0 25.8 0.0 3.7
Köttfärssås o spaghetti 578.0 653.7 37.6 90.7 13.3
Currysås 130.0 117.0 1.3 4.4 10.4
Filmjölk 3% fett 330.0 198.0 11.2 15.8 9.9
Felix Ketchup Mindre salt och Socker 35.0 24.5 0.5 5.6 0.1
Basmatiris kokt 222.0 265.1 6.9 56.6 0.7
Honung 5.0 16.6 0.0 4.1 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1420.0 1412.9 83.3
24.0%
177.2
51.1%
38.1
24.9%

2011-03-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Filmjölk 3% fett 355.0 213.0 12.1 17.0 10.6
Bravo Apelsin, Äpple & Mandarinjuice 200.0 90.0 0.6 18.0 0.6
Honung 10.0 33.2 0.0 8.2 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
565.0 336.2 12.7
15.6%
43.2
53.1%
11.2
31.2%
« Äldre inlägg